1.300,00 Incl. BTW
+ Kind
1.650,00 Incl. BTW
1.925,00 Incl. BTW
1.125,00 Incl. BTW
+ Kind
2.250,00 Incl. BTW
2.200,00 Incl. BTW
+ Kind
1.850,00 Incl. BTW
1.245,00 Incl. BTW
Aanbieding!
1.650,00 Incl. BTW
1.650,00 Incl. BTW
2.850,00 Incl. BTW
1.375,00 Incl. BTW
Aanbieding!
Kind
1.300,00 Incl. BTW
Kind
1.425,00 Incl. BTW
1.230,00 Incl. BTW
+ Kind
2.125,00 Incl. BTW
+ Kind
1.990,00 Incl. BTW
1.400,00 Incl. BTW
+ Kind
2.295,00 Incl. BTW
+ Kind
2.500,00 Incl. BTW
1.250,00 Incl. BTW
1.225,00 Incl. BTW
Pin
1.825,00 Incl. BTW
600,00 Incl. BTW
345,00 Incl. BTW
330,00 Incl. BTW
625,00 Incl. BTW

AED trainer

AEDmaster stelt, tijdens COVID-19, de AED-trainer gratis beschikbaar voor verenigingen opleiders en stichtingen in Nederland. De reden is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Iedereen moet zijn/haar steentje bijdragen, althans dat vinden wij. Daarom stellen wij AED-trainers gratis beschikbaar. Hierdoor kunnen de cursussen, waarin de reanimatie centraal staat, gewoon doorgaan. Door de strengere regelgeving van het RIVM kunnen er nu niet zoveel mensen gebruikmaken van een AED-trainer. Terwijl juist de AED bediener / burgerhulpverlener belangrijker is dan ooit. Ik wil meer informatie over de AED-trainer.

AED trainer

AED artikelen in het kort

Wanneer u AED artikelen wilt kopen is het belangrijk om altijd de AED artikelen aan te schaffen die bij het desbetreffende AED merk horen. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat de AED niet goed werkt. De AED artikelen met de omschrijving Universeel zijn te gebruiken bij alle verschillende AED merken. Het voordeel is dat ze veelal iets goedkoper zijn, echter is de kwaliteit evengoed.

Keuze uit:

Alle AED artikelen

AED merken

De verschillende AED merken zijn middels een strenge selectie door AEDmaster gekozen. Alle merken beschikken over een FDA en/of CE keurmerk. Wenst u alle informatie per merk te lezen dan kan dit natuurlijk ook.

AED merken

AED kasten

Het is verstandig om de AED in een kast te beschermen. Het is en blijft een elektrisch apparaat dat gevoelig is voor de weersinvloeden. Wij verkopen twee verschillende soorten kasten. De zogenaamde binnen- en buitenkast. De buitenkasten zijn hufterproof en uitgerust met een thermostaat.

AED kasten

Wetgeving wijzigt

In mei 2020 heeft er een wetswijziging plaats gevonden. Het houdt in dat er aanpassingen komen in het registreren en vastleggen van patiëntengegevens.

Elke AED, van ons, voldoet aan nieuwe wet- en regelgeving.

Wilt u precies weten wat er is gewijzigd? Dan verwijzen wij u door naar onderstaand artikel van AEDmaster. In dit artikel staat alles nog duidelijker omschreven.

AED wetgeving

Offerte

Waarom een offerte opvragen? Een belangrijke reden is de korting. Echter bij het kopen van een defibrillator ligt dit iets gecompliceerder. De werkelijke reden is het redden van een leven. Misschien zelfs wel uw eigen leven. Belangrijk is dat de AED aansluit bij u en de directe omgeving, want dat is de plek waar u de AED gaat gebruiken.

Opties offerte:

  1. U weet precies wat u wilt;
  2. Het is ongeveer duidelijk, maar twijfelt;
  3. U weet niks.
AED offerte

Aanmelden van AED

Meld uw AED aan en ontvang € 50,- cashback. Dit is een initiatief van AEDmaster en de hartstichting. U koopt dan de AED bij ons en mailt de aanmelding. Naast de korting draagt u bij aan de landelijke dekking.

Voor alle details, betreffende het aanmelden, verwijzen wij u door.

Aanmelden AED

HartslagNu registreert uw AED in het landelijke oproepsysteem en daarmee helpt u de landelijke dekking te vergroten. Waar de eerste 6 minuten alles bepalend zijn in de alarmering. Aanmelden kan via de site of de HartslagNu app. Op het moment zijn er veel AED’s niet aangemeld. Hierdoor kan de AED niet worden ingezet. AEDmaster helpt HartslagNu om deze landelijke dekking te vergroten. Dus heeft u een AED nodig of wilt u weten of er een AED in de buurt hangt? Wij helpen graag!

HartslagNu

Aspirine is een vrij verkrijgbaar geneesmiddel dat wordt gebruikt tegen pijn, hoofdpijn en koorts. Misschien heeft u gehoord dat aspirine ook kan worden gebruikt om het risico op een hartaanval te verminderen. Hoewel het waar is dat een lage, dagelijkse dosis aspirine een hartaanval kan helpen voorkomen, betekent dat niet dat iedereen het moet nemen. Voor veel mensen zijn de risico’s van het dagelijks innemen van aspirine groter dan de voordelen.

Aspirine tegen hartaanval

Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd.

Wat is ventrikelfibrilleren?

AED verzekering

U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal verzekering.

AED verzekering

Stel u of iemand uit de buurt heeft een hartaanval. Wat moet u precies doen en hoe kunt u een hartaanval herkennen. In dit artikel staat alle basisinformatie over een hartaanval of een hartstilstand. Bel 112 of medische spoedhulp als u denkt dat u misschien een hartaanval heeft. Iemand met een hartaanval kan een of meer symptomen hebben.

Wat te doen bij hartaanval