• Defibtech Lifeline flexibel AED pakket kopen
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Universele ophangbeugel kopen
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech AED schoudertas
 • Defibtech Lifeline flexibel AED pakket kopen
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Universele ophangbeugel kopen
 • Defibtech safeset
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech AED schoudertas

Defibtech Lifeline Flexibelpakket

(13 klantbeoordelingen)

1.490,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.366,97)

 • Defibtech Lifeline AED (half- of volautomaat)
 • Ophangbeugel AED en schoudertas
 • Vervangingstermijn accu: 7 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Incl. safeset, AED sticker
 • IP 54

  IP 54

  Water en stof- dichtheid AED
Offerte op maat

Defibtech Lifeline flexibelpakket

Defibtech Lifeline flexibelpakket kopen? U heeft keuze uit een halfautomatische of volautomatische AED. De bijgeleverde schoudertas draagt bij aan de mobiliteit. Door de vormgeving, de snelle oplaadtijd en het gewicht maakt de defibrillator ideaal voor festivals en/of evenementen.

Inhoud Defibtech Lifeline flexibelpakket

 • Defibtech Lifeline AED
 • Medizon draagtas
 • Elektroden voor Volwassenen
 • AED stickerpakket
 • Safeset (Reanimatiekit)

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast dit pakket is er ook de Defibtech Lifeline View, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline AED beschikbaar.

Vol- of halfautomaat?

De AED in het Defibtech Lifeline flexibelpakket is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

AED elektroden

De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. Elektroden kunnen eenmaal gebruikt worden.

Lifeline elektroden volwassenen

Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen combineren gebruiksgemak en veiligheid, zijn vooraf aangesloten voor onmiddellijke gebruiksklaarheid en ontworpen voor eenmalig gebruik. Hun duidelijke markeringen bevorderen een correcte plaatsing, wat de kans op een succesvolle reanimatie met Defibtech Lifeline AED’s aanzienlijk verhoogt.

Defibtech Lifeline kinderelektroden

De elektroden zijn geschikt voor kinderen. De Defibtech Lifeline kinderelektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Deze kinderelektroden hebben, t.o.v. volwassenelektroden, een kleiner formaat en een lagere energieafgifte. Zodat dit  aansluit aan de behoeften van jongere patiënten. Kinderelektroden zijn te gebruiken bij kinderen tot 8 jaar en/of 25 kg.

Advies AEDmaster

U wilt een AED kopen. Koop dan altijd een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED's, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline flexibelpakket kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is deze AED een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Defibtech Lifeline flexibelpakket. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Merk(en) Defibtech
Jaarlijkse Kosten (10j) € 173 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 7 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Nee
IP waarde AED 54
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Flexibelpakket

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline Flexibelpakket

4.85

Gebaseerd op 13 reviews

5 steren
11 reviews
4 steren
2 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Algemene introductie: Als AEDtester van AEDmaster heb ik de Defibtech Lifeline AED uitvoerig getest. Dit apparaat staat bekend om zijn robuustheid en betrouwbaarheid.

  Testresultaten: De Lifeline AED is zeer duurzaam en kan goed tegen een stootje. Tijdens de tests gaf het apparaat duidelijke gesproken en visuele instructies, wat essentieel is in stressvolle situaties.

  Toepassingen van het pakket: Dankzij het robuuste ontwerp is dit pakket ideaal voor openbare plaatsen zoals treinstations, luchthavens of sportevenementen waar het apparaat mogelijk ruw behandeld kan worden.

  Eindconclusie:
  De Defibtech Lifeline AED is een solide en betrouwbare keuze, vooral voor openbare ruimtes waar duurzaamheid en duidelijkheid van instructies van cruciaal belang zijn.

 2. 5

  Compleet en alles wat nodig is. Prijs is ook erg prettig

 3. 5

  Goed advies gehad over deze aed. Geeft goede instructies. Prijs even naar vragen....scheelt altijd iets ;-)

 4. 5

  Voordelige keuze! Alles in 1 en direct klaar voor gebruik

 5. 4

  Mooi compact apparaat met een handige draagbeugel. Door de kleur valt de AED goed op.

 6. 5

  Dit is onze tweede Defibtech die wij hebben aangeschaft. Nooit wat mee gehad. Goede AED!

 7. 4

  Mooi compleet pakket en kleur is echt top! Werkt super. Handig en eenvoudig in gebruik

 8. 5

  Gekocht voor onze flatgalerij. Prima apparaat en ik spreek uit ervaring als bhv'er!

 9. 5

  Wij hebben hier meer getraind op de BHV training en was zeer prettig. Duidelijke stem. Advies was ook goed en de levering was super snel.

 10. 5

  Veel gebruikte AED dus goed herkenbaar. Goede voorlichting gehad.

 11. 5

  Zeer goede klantenservice

 12. 5

  Zeer geschikt

 13. 5

  Voor de buurt aangeschaft

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Video Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Video Defibtech Lifeline aed

Artikelen Defibtech Lifeline Flexibelpakket

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

Defibrillator kopen Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners, komen er steeds meer particuliere initiatieven. Zoals de aanschaf van een defibrillator voor de buurt, vve of kerk. Zoll Plus AED €1.250,00 – €1.300,00 Incl.

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel