Verzendkosten AED

Wat zijn de verzendkosten AED? Wij streven er naar om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Dit bereiken wij door met verschillende verzendpartijen te onderhandelen. Echter kost een goede service ook een beetje. Dit vinden wij niet erg, want service is één van de dingen waar wij, bij AEDmaster, voor staan.

Verzendkosten AED en AED artikelen zijn als volgt:

  • Orders, in Nederland, onder de € 250,- rekenen wij € 5,75;
  • Orders in Nederland, boven de € 250,- zijn de verzendkosten gratis;
  • Order in België leveren wij tegen een vast tarief van € 12,-

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW

Heeft u vragen over de verzendkosten? dan kunt u deze altijd aan ons stellen. Wij zijn: per mail, app en telefoon te bereiken. Ook kunt u gebruik maken van ons contact formulier.

Levering AED’s en AED artikelen

Wilt u weten hoe zit met de levering van AED’s en AED artikelen, dan is er een uitgebreide omschrijving waar u alles in te rug kan vinden. De korte versie is dat wij normaliter de volgende werkdag de artikelen bij u leveren. Mits u natuurlijk aanwezig bent.

Algemene voorwaarden AEDmaster

U gaat een AED aanschaffen. Daar zijn wij natuurlijk blij mee, maar wist u wel dat alle AED’s bij ons aan de wet- en regelgeving voldoen? Dus ook 2020 proof zijn! Wij bereiken dit door alleen maar AED’s aan te bieden die over het FDA keurmerk en de CE markering beschikken. Daarnaast zit op elke AED een minimale fabrieksgarantie van 7 jaar, waardoor wij de vervanging van een defecte AED altijd kunnen garanderen. Het moet dan natuurlijk een fabricagefout zijn. Het laten vallen van een AED valt hier niet onder, maar dat vinden wij logisch. Alle voorwaarden zijn duidelijk omschreven in de algemene voorwaarden van AEDmaster.

FAQ

Heeft u een vraag, maar wilt u niet meteen met ons bellen of mailen? Dan kunt u altijd tussen de veelgestelde vragen kijken, die andere al reeds hebben gesteld. Dat houdt natuurlijk niet in dat u geen contact met ons op kan nemen, want wij zijn er speciaal voor u!

AED kennisbank

Naast de FAQ hebben wij ook een AED kennisbank. In de kennisbank wordt dieper ingegaan op verschillende vragen. Daarnaast gebruiken wij de AED kennisbank ook om nieuwsberichten, van derden te plaatsen. Ook plaatsen wij daar handige video’s.

Beantwoorde vragen in AED kennisbank: