Aanbieding!
 • Lifepad reanimatiehulp bij hartaanval
 • Lifepad voor hartstilstand
 • Hoe werkt de Lifepad
 • Award innovatie voor medisch product
 • Lifepad reanimatiehulp bij hartaanval
 • Lifepad voor hartstilstand
 • Hoe werkt de Lifepad
 • Award innovatie voor medisch product

Lifepad

(2 klantbeoordelingen)

45,00 Incl. BTW (Excl. BTW 41,28)

 • Speciaal ontwikkeld voor onervaren gebruiker
 • Het geven van hartmassage bij hartstilstand
 • Verschillende innovatie prijzen gewonnen
 • Het ideale reanimatiehulpmiddel
 • Incl. batterij en 5 jaar garantie
Offerte op maat

De Lifepad is de reanimatiehulp die geschikt is voor personen vanaf 12 jaar. Bent u ongetraind, maar wilt u, uw naaste redden? Dan is de Lifepad ideaal voor u. Hartmassage geven is nog nooit zo eenvoudig geweest. De Lifepad geeft aan of u hard genoeg drukt en bepaalt de frequentie, waarin u de hartmassage moet geven. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste hulp verleent wanneer u op de professionele hulpverlener wacht. Ook goed tijdens corona te gebruiken.

Kenmerken Lifepad:

 • Speciaal ontwikkeld voor onervaren gebruiker
 • Het geven van hartmassage bij hartstilstand
 • Verschillende innovatie prijzen gewonnen
 • Voor personen vanaf 12 jaar
 • Zeer eenvoudig te bedienen
 • Standaard 5 jaar garantie
 • Inclusief batterij

Levens redden met de LifePad® van Beurer

Een hartaanval kan iedereen overkomen - op elk moment, op elke plaats. Er is snel hulp nodig, maar veel mensen aarzelen om levensreddende eerste hulp te verlenen omdat ze bang zijn iets verkeerd te doen. De LifePad® van Beurer helpt mensen het hoofd koel te houden in geval van nood en veilig te reanimeren.

Werking Lifepad

Het verlenen van eerste hulp is van vitaal belang om iemands leven te redden in een noodgeval, maar toch zijn veel mensen terughoudend om dit te doen. Dit is waar de "LifePad®" van Beurer van pas komt. De pad heeft stap-voor-stap instructies voor wat te doen en toont de juiste positie. Het biedt ook visuele en akoestische feedback om de optimale compressiediepte en het optimale ritme te helpen garanderen. Dankzij het A5-formaat en het flexibele materiaal kan het apparaat overal worden opgeborgen en past het zich gemakkelijk aan elke lichaamsvorm aan.

German innovation award 2022

Lifepad innovatie prijs 2022; reanimatiehulp

De LifePad® is ontwikkeld in samenwerking met het Zwitserse medische technologiebedrijf Innotas AG. Beurer werkt ook samen met de Björn Steiger Foundation, die zich al meer dan 50 jaar inzet voor de verbetering van noodhulp- en reddingsdiensten in Duitsland. Het is "een slim uitgedacht product dat niet veel weegt, weinig ruimte inneemt en in geval van nood levens kan redden", verklaarde de jury met betrekking tot haar beslissing om de reanimatiehulp GOUD toe te kennen in de categorie "Excellence in Business to Consumer - Medical & Health".

Juryverklaring

Een hartaanval is een van de meest voorkomende doodsoorzaken. Duizenden mensen sterven omdat veel eerstehulpverleners overdonderd zijn door het idee van het geven van hartmassage en deze in wezen eenvoudige maar levensreddende handeling niet uitvoeren. De "LifePad®", ontwikkeld door Beurer, maakt hier actief een einde aan, omdat het gemakkelijk te begrijpen, stapsgewijze instructies geeft over wat te doen en zo zorgen en zelftwijfel wegneemt. In geval van nood wordt het kompres gewoon op de borst van de patiënt gelegd, waar de eerstehulpverlener het duidelijk kan zien. Het dient ook als kompres voor borstcompressies. Een visueel en akoestisch feedbacksysteem helpt om de optimale compressiediepte en -frequentie te bereiken. Een slim bedacht product dat licht van gewicht is, slechts weinig ruimte inneemt en in noodsituaties levens kan redden.

Lees meer

Extra informatie Lifepad

Merk(en) Beurer
Garantietermijn 5 jaar
Soort artikel Reanimatiemiddel
Soort reanimatie Hartmassage
EAN 7434631767774

Lees meer

Klant beoordelingen Lifepad

4.50

Gebaseerd op 2 reviews

5 steren
1 reviews
4 steren
1 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 4

  Ziet er goed uit met duidelijke instructie maar gelukkig nog niet hoeven te gebruiken. Kan dus over de werking niets zeggen.

 2. 5

  Product aangeschaft bij de aankoop van een AED om aan mijn ouders te geven. Zeer tevreden en ook betaalbaar.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Artikelen Lifepad

Wat is CPR? Elke dag worden levens gered door de snelle en doeltreffende toepassing van CPR. Maar wat is CPR precies en waarom is het zo belangrijk? In deze blog zullen we deze en andere vragen beantwoorden om u een volledig overzicht te geven van deze cruciale techniek. AED kopen

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel