• Philips vervolgonderhoud en service contract
 • Philips vervolgonderhoud en service contract

Vervolgonderhoud Philips AED (na 5 jaar)

425,00 Incl. BTW (Excl. BTW 351,24)

Kenmerken onderhoudscontract Philips:

 • Geldt voor Heartstart HS1 en FrX AED
 • Automatische toezending elektroden en batterij
 • Inclusief test om schokwaarde te meten
 • Extra kortingen bij aanschaf nieuwe AED
 • Looptijd contract: 5 jaar
Offerte op maat

Vervolg service en onderhoud van uw Philips AED

U heeft de eerste 5 jaar een onderhoudscontract afgesloten voor uw Philips AED. Dit is u zodanig bevallen dat u graag deze wilt verlengen. Daarom hebben wij er voor gekozen om een vervolgonderhoudscontract voor uw Philips AED aan te bieden. Houdt er rekening mee dat dit onderhoudscontract licht afwijkt van het eerste onderhoudscontract.

De verschillen t.o.v. het 1e onderhoudscontract

Er zijn een aantal verschillen t.o.v. het 1e onderhoudscontract, want een oudere AED vraagt om andere aandacht. Hieronder staan de grootste verschillen.  

Vervallen van fabrieksgarantie na 8 jaar

Zowel de FRX als als de Heartstart HS1 AED bieden beide een fabrieksgarantie van 8 jaar, terwijl de economische levensduur van een AED 10 jaar is. AEDmaster kan u, nadat de fabrieksgarantie is verlopen, deze service niet meer bieden. Komt het vaak voor dat een AED na 8 jaar niet meer werkt? Nee, gelukkig niet.

Gratis AED testen in laatste garantiejaar

Uit onze ervaring blijkt dat bij een AED, na een aantal jaar, de schoksterkte kan afnemen. Daarom testen wij de schoksterkte - en het verder functioneren van de AED - standaard in het laatste garantiejaar. Mocht het niet voldoen aan de gestelde fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen? Dan kan dit nog onder de garantieregeling worden opgelost. Hierdoor wordt de kans op een niet goed functionerende AED geminimaliseerd.

Wat u mag verwachten van het vervolgonderhoudscontract

Net zoals bij het eerste contract zijn ook bij dit vervolgcontract alle zaken gedekt en geregeld. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en bent u verzekerd van een goedwerkende AED.

Extra service: meten van schoksterkte

 • In het laatste jaar van de garantieperiode wordt de AED getest om u te verzekeren dat deze nog voldoet aan de gestelde schoksterkte, conform de fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen. Voldoet deze niet dan heeft u, binnen de gestelde garantietermijn, recht op een nieuwe Philips AED.

Storing

 • Wij zijn onder werktijden bereikbaar als de AED een storing heeft.
 • Kan de storing niet op afstand worden opgelost dan kan u de AED kosteloos toesturen
 • U ontvangt van ons altijd (tijdelijk) een vervangende AED.

Inzet

 • Na inzet maken wij uw AED weer gebruiksklaar
 • ECG gegevens kunnen wij beschikbaar stellen aan de behandelend arts
 • Wij helpen u de kosten declareren bij de regionale ambulance voorziening
 • U ontvangt van ons een nieuwe reanimatieset

Regulier onderhoud

 • 1x toezenden van batterij
 • 1x toezenden van nieuwe safeset
 • 2 x toezenden elektroden. Voor de HS1 AED zijn dit de elektroden voor volwassenen.
 • Telefonische ondersteuning bij het vervangen van de elektroden en batterij

Algemeen

 • Gratis telefonische helpdesk voor al je vragen
 • 1e 8 jaar Philips fabrieksgarantie op AED
 • Opname in onze database

Extra korting op AED (onderdelen)

Naast dit servicepakket bieden wij ook nog eens extra voordeel bij het aanschaffen van een nieuwe AED of losse artikelen. Tevens proberen wij ons steentje bij te dragen aan het milieu. Daarom belonen wij u extra als de oude AED bij ons wordt ingeleverd. Wij zorgen ervoor dat deze dan gerecycled wordt. Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over deze AED service? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.  

Lees meer

Extra informatie Vervolgonderhoud Philips AED (na 5 jaar)

Soort artikel Overig
EAN 7434626618654

Lees meer

Klant beoordelingen Vervolgonderhoud Philips AED (na 5 jaar)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vervolgonderhoud Philips AED (na 5 jaar)” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Vervolgonderhoud Philips AED (na 5 jaar)

Artikelen Vervolgonderhoud Philips AED (na 5 jaar)

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

AED recyclen? Ontvang korting op nieuwe AED AED recyclen, kan dat? Zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? Deze twee vragen gaan wij voor u in dit artikel beantwoorden. Elk product kent, naast een economische levensduur ook een gebruikslevensduur. Voor een AED ligt de gebruiksduur tussen de 8

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel