• AED kast kopen (SixCase SC1330)
 • AED kast kopen (SixCase SC1330)

Sixcase SC1330 Buitenkast

720,00 Incl. BTW (Excl. BTW 595,04)

 • Type: Sixcase SC1330
 • Soort materiaal: Aluminium
 • Met; thermostaat en ventilator
 • Eenvoudig te openen door rode knop
 • 2 jaar garantie
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm

De Sixcase SC1330 AED kast is een robuuste kast en bestaat volledig uit aluminium. Daardoor is deze kast robuust en hufterproof. Ideaal voor op bijvoorbeeld vliegvelden. Dit blijkt dan ook, want Schiphol heeft dit type AED kasten in gebruik en daar zijn wij trots op!

Informatie over Sixcase SC1330

Dit type AED kast van Sixcase is de SC1330. Deze kast is van aluminium en uitgerust met een 24V aansluiting. Met deze aansluiting wordt de kast, in de winter, verwarmd. Het verwarmingselement is geschikt tot temperaturen van -15°C. Dit kan optioneel worden uitgebreid, zodat de AED kast tot -25°C verwarmt. In de zomer wordt de kast met een ventilator geventileerd, zodat de warmte goed weg kan.

Verder is Sixcase SC1330 standaard uitgerust met een rode knop. Deze knop geeft rood licht af in het donker. De kast zelf wordt met blauw licht verlicht. Hierdoor valt AED kast in het donker ook goed op. Dit is dan ook een pré, want de AED moet natuurlijk altijd goed zichtbaar zijn.

Tevens is de kast standaard met een akoestisch alarm uitgerust. Dit alarm gaat af, zodra de kast open is.

De AED wandkast Sixcase is geschikt voor elke AED.

Opties Sixcase

GSM module 
Deze AED wandkast is optioneel uit te bereiden met een GSM module. Wat houdt een GSM module in? De GSM module wordt ingezet als beveiliging van de kast. Dat houdt in dat er op afstand een SMS verzonden kan worden, zodra bijvoorbeeld de deur opengaat. Het bericht kan naar meerdere mobiele apparaten worden verstuurd. Ook kan bij sommige modellen de kast op afstand ontgrendeld worden. Hierdoor bent u altijd op de hoogte en kunt eenvoudig meerdere kasten tegelijk in de gaten houden. Meerprijs van € 350,- + € 10,- maandelijkse abonnementskosten (ex btw).

Bescherming tot – 25°C

Om de kast geschikt te maken voor temperaturen tot -25°C wordt er een meerprijs in rekening gebracht van € 125,- (ex btw).

Maatwerk

Bent u geïnteresseerd in één van de opties? Of wilt u de AED-kast van een een andere kleur voorzien? Of meerdere kasten tegelijk aanschaffen? Dit behoort standaard tot de mogelijkheden. Het enige wat u hoeft te doen is deze aanvraag, middels het offerteformulier, in te dienen. Wij nemen dan contact met u op om al uw wensen verder te inventariseren. Wel zo gemakkelijk!

Extra informatie Sixcase SC1330 Buitenkast

Merk Sixcase
Geschikt voor buiten Ja
Controle systeem GSM module
Beveiligd Nee
Soort artikel Buitenkast
EAN 7423628157131

Veelgestelde vragen Sixcase SC1330 Buitenkast

Artikelen Sixcase SC1330 Buitenkast

Smartcase SC 1230, 1220 en 1210

SixCase

AED kasten van Sixcase De AED wandkasten van SixCase zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen? Dan beschikt u in ieder […]

AED dekking in Nederland

AED dekking Nederland

AED dekkingsgraad Nederland De AED dekking in Nederland wordt steeds groter. Er is geen ander land in Europa waar zo’n groot AED netwerk is. Nederland is hier een echt een voorbeeld in. Wij zijn als geen ander in staat om in oplossingen te denken en daarom is dit ook zo’n succes. Echter zijn wij er […]

AED feiten over aantal burgerhulpverleners voor aed te bedienen

AED

Alles wat je moet weten over AED’s: van werking tot gebruik Een AED, wat staat voor Automatische Externe Defibrillator, is een draagbaar en gebruiksvriendelijk apparaat dat wordt ingezet bij een hartstilstand. Het apparaat analyseert het hartritme en geeft indien nodig een elektrische schok om het ritme te herstellen. Dit kan levensreddend zijn en is een […]

Wat is ventrikelfibrilleren / hartstilstand

Wat is ventrikelfibrilleren?

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine 350P Binnenpakket Zoll Plus Flexibelpakket […]