Filter

Filter

0 product gevonden

Onze merken

AED kasten en ophangsystemen

De AED kast eenvoudig en in één overzicht bij elkaar geplaatst. Er zijn AED kasten voor binnen en buiten met alarm, pincode, thermostaat, wifi en/of een code.

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie.

AED kast kopen bij AEDmaster

Een goede AED kast kopen is tegenwoordig een hele uitdaging, want hoe vind je nu precies het juiste merk en model? Bij AEDmaster helpen we je graag bij de zoektocht naar een AED kast die op jouw situatie en omgeving aansluit. Welke mogelijkheden zijn er nu zoal binnen het aanbod van AEDmaster? En hoe vind je de beste AED voor jouw situatie? Lees snel verder voor handig advies en tips voor het kopen van een AED!

AED kast in het kort

Wanneer u AED kast wilt kopen is het belangrijk om AED kast aan te schaffen die bij uw situatie past. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat de AED kapot gaat. De AED kast is geschikt voor alle AED’s die wij aanbieden. De AED kasten zijn gesplitst in soorten en merken. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in AED kasten die geschikt zijn voor binnen en buiten.

Binnenkast

Er zijn verschillende binnenkasten te verkrijgen. De meeste AED binnenkasten zijn voorzien van een akoestisch alarm. Sommige zijn ook uitgerust met verlichting. Hierdoor blijft de AED, ook in het donker goed zichtbaar. Daarnaast zijn er binnenkasten te koop met een mechanisch slot, zoals een pincode of cijferslot. De modernere AED kasten zijn uitgerust met Wifi of 4G. Dat houdt in dat er een melding naar ja mobiel wordt gestuurd om het moment dat de AED kast opengaat.

Buitenkast

Een buitenkast is een AED kast die aan strengere eisen moet voldoen dan de binnenkast. Daarom is een buitenkast ook duurder. Een eerst eis is dat de buitenkast voldoende bescherming biedt aan de weersomstandigheden. Aangezien Nederland zowel warme- als koude maanden kent is het belangrijk dat de AED kast met een thermostaat is uitgerust. Een tweede eis is de ”hufterproofheid”. De kast moet de AED voldoende beschermen tegen vandalisme, maar natuurlijk ook tegen diefstal.

Ophangbeugel

De ophangbeugel is de meest eenvoudige manier om een AED op te bergen. De AED wordt in een schoudertas op de beugel gehangen. Wij adviseren altijd een AED kast te gebruiken, aangezien de AED anders wel erg kwetsbaar is.

Welke AED kast heb je nodig?

Wil je de zoektocht naar een goede AED kast  gemakkelijker maken? Dan zijn de functies een van de eerste dingen waar je rekening mee houdt. Bij AEDmaster vind je kasten met verschillende functionaliteiten, waaronder

  • Akoestisch alarm
  • Verlichting
  • Thermostaat
  • Ventilator
  • Pincode
  • Cijferslot
  • Wifi verbinding

De functie die je kiest, heeft een grote invloed op de bescherming van je AED. Een AED kast kopen die aan jouw behoefte voldoet, is dus essentieel. Wil je meer weten over de ophangsystemen bij AEDmaster? Ontdek dan ons uitgebreide aanbod aan Aivia kasten, kasten met een pincode, betaalbare binnenkasten en andere hoogwaardige ophangsystemen.

Tips voor de aanschaf van uw AED kast of ophangbeugel

Een AED kast is speciaal ontwikkeld om een AED in te bewaren. Naast de herkenbaarheid heeft de kast ook een beschermende functie. Er wordt onderscheid gemaakt in binnen- en buitenkasten. We helpen je graag bij het kiezen van de beste kast voor jou en je omgeving.

Een buitenkast is uitgerust met een thermostaat en ventilator om de AED te beschermen tegen de weersinvloeden. Een binnenkast is enkel uitgerust met een alarm en biedt enkel bescherming.

De verschillende AED kast merken zijn middels een strenge selectie door AEDmaster gekozen. De merken die wij aanbieden zijn; Rotaid, Arky, Aivia en sixcase.

Komt de AED op een openbare plaats te hangen en bet u bang dat deze gestolen wordt? Dan kan u kiezen voor een buitenkast met pincode of slot. Zoals de Aiva 210 of de Arky Core Plus kast. Vergeet de code niet door te geven bij Hartslagnu. 

Nee, al onze binnenkasten hoeven niet op het netstroom worden aangesloten. Het alarm wordt gevoed door batterijen. Hierdoor kunt u eenvoudig de kast zelf monteren.

Ja, een buitenkast moet altijd op het netstroom worden aangesloten om de thermostaat en ventilator te voeden. Er zijn kasten met eenvoudige adapters, zodat u deze eenvoudig zelf kan installeren. 

Gerelateerde artikelen

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

Lees verder »

HartslagNu registreert uw AED in oproepsysteem.

HartslagNu registreert AED in oproepsysteem. HartslagNu registreert uw AED in het landelijke oproepsysteem en daarmee helpt u de landelijke dekking te vergroten. Waar de eerste 6 minuten alles bepalend zijn in de alarmering. Aanmelden kan via de site of de HartslagNu app. Op het moment zijn er veel AED’s niet

Lees verder »

AED buurtpakket

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Lees verder »