• Smartcase - SC1230 - SC1240 - SC 1250 Geïsoleerde AED buitenkast kopen? Laag energie verbruik
 • Binnenzijde smartcase kast
 • Smartcase - SC1230 - SC1240 - SC 1250 Geïsoleerde AED buitenkast kopen? Laag energie verbruik
 • Binnenzijde smartcase kast

Smartcase SC1210 Binnenkast

275,00 Incl. BTW (Excl. BTW 227,27)

 • Type: Smartcase SC1210
 • AED kast voor binnen gebruik
 • Uitgerust met verlichting en alarm
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Voeding

  Voeding

  Op batterijen
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

SmartCase SC1210 Binnenkast

Ontdek de SmartCase SC1210, de ultieme binnenkast voor uw AED. Deze kast is een toonbeeld van elegantie, functionaliteit en veiligheid, speciaal ontworpen voor binnengebruik. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en hoogwaardige materialen biedt de SC1210 een veilige en stijlvolle opbergoplossing voor uw AED.

Specificaties SC1210

 • Stroomvoorziening: Batterijen
 • Materiaal: Staal
 • Alarm: Optioneel akoestisch alarm
 • Verlichting: Witte LED-verlichting
 • Afmetingen: 35 x 35 x 18 cm
 • Gewicht: 6.5 kg

Waarom kiest u voor de SmartCase SC1210?

De SC1210 is meer dan een simpele opbergkast; het is een statement van kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze binnenkast is perfect voor kantoren, scholen en andere indoor locaties waar een AED snel toegankelijk moet zijn. De kast is niet alleen elegant maar ook praktisch, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke binnenomgeving.

Belangrijkste kenmerken

De SmartCase SC1210 is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is afgewerkt met een duurzame coating. Dit maakt de kast zowel stijlvol als robuust. De optionele akoestische alarminstallatie en de witte LED-verlichting zorgen voor extra veiligheid en zichtbaarheid, zelfs in minder verlichte ruimtes.

Unieke voordelen

Wat de SC1210 onderscheidt, is zijn focus op gebruiksgemak en esthetiek. De kast is ontworpen om naadloos op te gaan in elke binnenruimte, van moderne kantoren tot traditionele scholen. Bovendien is de kast energiezuinig, wat op de lange termijn kostenbesparingen oplevert.

Hoe het werkt

Het gebruik van de SmartCase SC1210 is uiterst eenvoudig. Een simpele draai aan de knop en de kast gaat open. Optioneel kan een akoestisch alarm geactiveerd worden bij opening, en de witte LED-verlichting zorgt voor een duidelijk zicht op de AED.

Andere SmartCase producten en hun verschillen

Naast de SC1210 bieden we ook andere SmartCase modellen aan, zoals de SC1230 voor buitenlocaties en de SC1240 met geïntegreerd codeslot. Elk model heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, maar allemaal delen ze de kernwaarden van duurzaamheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Tot slot

Maak de veilige keuze en ga voor de SmartCase SC1210, de binnenkast die zowel stijlvol als functioneel is. Neem contact op voor een offerte op maat of plaats uw bestelling direct. Dit is de AED binnenkast waar u naar op zoek was, en het is nu beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij helpen u graag

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Ons deskundig team staat voor u klaar om u te helpen. Wilt u ook een AED kopen of wilt weten of een specifieke AED ook geschikt is voor deze AED kast. Neem dan even contact met ons op.  Voor een gedetailleerde prijsopgave kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. Wij zorgen ervoor dat u de beste oplossing vindt voor uw situatie.

Lees meer

Extra informatie Smartcase SC1210 Binnenkast

Merk(en) Smartcase
Garantietermijn 1 jaar
Soort artikel Binnenkast
Specifieke kenmerken Dag/Nacht verlichting
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
EAN 7423630359349

Lees meer

Klant beoordelingen Smartcase SC1210 Binnenkast

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Smartcase SC1210 Binnenkast” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Smartcase SC1210 Binnenkast

Artikelen Smartcase SC1210 Binnenkast

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine

AED kasten van Sixcase De AED wandkasten van SixCase zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel