• AED kast kopen (SixCase SC1330)
 • AED kast kopen (SixCase SC1330)

SixCase SC1310 Binnenkast

480,00 Incl. BTW (Excl. BTW 396,69)

 • Type: SixCase SC1310
 • Soort materiaal: Aluminium
 • Geschikt voor gebruik binnen
 • Met Ledverlichting en akoestisch alarm.
 • Garantie 2 jaar
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Voeding

  Voeding

  Op batterijen
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

De Sixcase SC1310 AED kast is een robuuste kast en bestaat volledig uit aluminium en is een AED binnenkast. De AED kast is voorzien van een sterke coating, waardoor de kast hufterproof. Door de corrosiebestendige materialen is de kast ideaal beschermd tegen het Nederlandse weer. Hierdoor gaat AED kast jaren mee en is het is een zeer goede koop als u op zoek  bent naar een fraaie AED kast die jaren meegaat. Dit blijkt dan ook, want Schiphol heeft dit type AED kasten in gebruik en daar zijn wij trots op!

Informatie over Sixcase SC1310

Dit type AED kast van Sixcase is de SC1310. Deze kast is van aluminium en uitgerust met een 9V batterij. Verder is wandkast standaard uitgerust met een rode knop. Deze knop geeft rood licht af in het donker. De AED-kast zelf is verlicht, middels blauw licht.  Hierdoor valt AED kast in het donker ook goed op. Tevens is de kast standaard met een akoestisch alarm uitgerust. Dit alarm gaat af, zodra de kast open is. De AED wandkast Sixcase SC1310 is geschikt voor elke AED.

Opties Sixcase

GSM module  Deze AED wandkast is optioneel uit te bereiden met een GSM module. Wat houdt een GSM module in? De GSM module wordt ingezet als beveiliging van de kast. Dat houdt in dat er op afstand een SMS verzonden kan worden, zodra bijvoorbeeld de deur opengaat. Het bericht kan naar meerdere mobiele apparaten worden verstuurd. Ook kan bij sommige modellen de kast op afstand ontgrendeld worden. Hierdoor bent u altijd op de hoogte en kunt eenvoudig meerdere kasten tegelijk in de gaten houden. Meerprijs van € 350,- + € 10,- maandelijkse abonnementskosten (ex btw).

Maatwerk

Bent u geïnteresseerd in één van de opties? Of wilt u de AED-kast van een een andere kleur voorzien? Of meerdere kasten tegelijk aanschaffen? Dit behoort standaard tot de mogelijkheden. Het enige wat u hoeft te doen is deze aanvraag, middels het offerteformulier, in te dienen. Wij nemen dan contact met u op om al uw wensen verder te inventariseren. Wel zo gemakkelijk!

Lees meer

Extra informatie SixCase SC1310 Binnenkast

Merk(en) Sixcase
Garantietermijn 2 jaar
Soort artikel Binnenkast
Specifieke kenmerken Dag/Nacht verlichting, Thermostaat
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
EAN 7423627136175

Lees meer

Klant beoordelingen SixCase SC1310 Binnenkast

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SixCase SC1310 Binnenkast” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen SixCase SC1310 Binnenkast

Artikelen SixCase SC1310 Binnenkast

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine

AED kasten van Sixcase De AED wandkasten van SixCase zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel