• Rotaid Plus Buitenkast kopen
 • Rotaid Plus Buitenkast kopen

Rotaid Plus Buitenkast

600,00 Incl. BTW (Excl. BTW 495,87)

 • Type: Rotaid Plus Heat
 • Soort materiaal: Polycarbonaat
 • Vorst beveiliging voor AED tot -25 graden;
 • Adapter wordt standaard meegeleverd
 • Roestvrijstaaloog voor cijferslot
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.

AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

In deze fraai vormgegeven ronde Rotaid Plus Heat kan de AED herkenbaar worden opgeborgen. Doordat de kap is voorzien van een UV-filter wordt de AED beschermd tegen zonlicht. Indien u gebruik moet maken van de AED bent u bent u daarom verzekerd van een goed werkend apparaat. De behuizing van de kast is stof- en spatwaterdicht. De kast is eenvoudig te monteren op bijna ieder oppervlak. Het verwarmingselement in de kast maakt gebruik van netstroom. Dit is eenvoudig aan te sluiten. De buitenkast niet in direct zonlicht plaatsen.

Maten diameter: 48 cm. Diepte 18 cm

Technische specificaties

De kast is alleen geschikt om buiten te plaatsen. Voor een kast in in een ruimte binnen, kunt u beter een AED binnenkast kiezen.

Advies van AEDmaster

Uw AED verdient een schone, stofvrije omgeving. Voor de levensduur en als de AED wordt ingezet wilt u graag er zeker van zijn dat het apparaat uitstekend functioneert. Plaats daarom uw AED in een Rotaid Plus buitenkast die afgesloten kan worden. Daarnaast heeft de Rotaid Plus buitenkast nog een andere functie, herkenbaarheid! Zorg ervoor dat de Rotaid Plus buitenkast een prominente plek krijgt. Duidelijk en vooral makkelijk bereikbaar voor de hulpverleners. In de Rotaid Plus buitenkast is er (bijna) altijd ruimte voor andere kleine hulpverlening-artikelen. Zo kunt u een universele veiligheidsset of een zaklantaarn plaatsen. U heeft dan altijd een beademingsmasker, kledingschaar, scheermesje en desinfecterende doekjes bij de hand. Wel zo veilig!

Buitenkast

Wilt u een kast plaatsen in de buitenlucht? Dan kunt u het beste kiezen voor een kast die voorzien is van een thermostaat. Deze thermostaat zorgt ervoor voor een goede temperatuur regeling in de Rotaid Plus buitenkast. Als het te koud is dan slaat het verwarmingselement aan. LET OP, plaats de kast met AED nooit in de felle zon. Dit is van negatieve invloed op de AED en elektroden.

Sluiting

Er zijn ook kasten voorzien van een pincode. Vanzelfsprekend kan AEDmaster u die leveren (niet alle modellen) maar wij raden het af. Een pincode kan in een stressvolle situatie, tijds belemmerend werken wat onnodig tijdverlies voor de hulpverlening betekent. Kies daarom een wandkast zonder pincode. Alle kasten zijn voorzien van een zogenaamd akoestisch alarm. Zodra de kast wordt geopend volgt er een signaal. Zo wordt oneigenlijk gebruik tegen gegaan. Daarnaast heeft het ook nog alarmerende werking tijdens een reanimatie inzet. Het alarm zal de omgeving waarschuwen.

Vragen?

Wilt u meer weten over een AED wandkast die het beste bij uw situatie past? U kunt ons bellen op 020-7630686. U kunt ons ook een bericht sturen via . Wij zijn onafhankelijk van merken en ons advies is gratis en vrijblijvend.

Lees meer

Extra informatie Rotaid Plus Buitenkast

Merk(en) Rotaid
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
Soort artikel Buitenkast
Garantietermijn 2 jaar
Specifieke kenmerken Dag/Nacht verlichting
EAN 7423645289235
Lees meer

Klant beoordelingen Rotaid Plus Buitenkast

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotaid Plus Buitenkast” te beoordelen

Geef een reactie

Lees meer

Veelgestelde vragen Rotaid Plus Buitenkast

Artikelen Rotaid Plus Buitenkast

Rotaid aed plus kasten, veilig opbergen van aed

ROTAID

AED kasten van Rotaid De AED kasten van Rotaid zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen? Dan beschikt u in ieder […]

AED dekking in Nederland

AED dekking Nederland

AED dekkingsgraad Nederland De AED dekking in Nederland wordt steeds groter. Er is geen ander land in Europa waar zo’n groot AED netwerk is. Nederland is hier een echt een voorbeeld in. Wij zijn als geen ander in staat om in oplossingen te denken en daarom is dit ook zo’n succes. Echter zijn wij er […]

Red levens met de beste AED van Nederland

AED | Check welke Defibrillator het beste bij u past⚕️

AED | Check eerst welke Defibrillator het beste bij u past Betrouwbaar, Gebruiksvriendelijk en Direct leverbaar Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is meer dan een apparaat; het is een levensredder in noodsituaties. Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een betrouwbare defibrillator. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige AED’s die u kunt vertrouwen. […]

Wat is ventrikelfibrilleren / hartstilstand

Wat is ventrikelfibrilleren?

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine 350P Binnenpakket Zoll Plus Flexibelpakket […]