• Rotaid Plus Buitenkast kopen
 • Rotaid Plus Buitenkast kopen

Rotaid Plus Buitenkast

600,00 Incl. BTW (Excl. BTW 495,87)

 • Type: Rotaid Plus Heat
 • Soort materiaal: Polycarbonaat
 • Vorst beveiliging voor AED tot -25 graden;
 • Adapter wordt standaard meegeleverd
 • Roestvrijstaaloog voor cijferslot
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

In deze fraai vormgegeven ronde Rotaid Plus Heat kan de AED herkenbaar worden opgeborgen. Doordat de kap is voorzien van een UV-filter wordt de AED beschermd tegen zonlicht. Indien u gebruik moet maken van de AED bent u bent u daarom verzekerd van een goed werkend apparaat. De behuizing van de kast is stof- en spatwaterdicht. De kast is eenvoudig te monteren op bijna ieder oppervlak. Het verwarmingselement in de kast maakt gebruik van netstroom. Dit is eenvoudig aan te sluiten. De buitenkast niet in direct zonlicht plaatsen. Maten diameter: 48 cm. Diepte 18 cm Technische specificaties De kast is alleen geschikt om buiten te plaatsen. Voor een kast in in een ruimte binnen, kunt u beter een AED binnenkast kiezen.

Advies van AEDmaster

Uw AED verdient een schone, stofvrije omgeving. Voor de levensduur en als de AED wordt ingezet wilt u graag er zeker van zijn dat het apparaat uitstekend functioneert. Plaats daarom uw AED in een Rotaid Plus buitenkast die afgesloten kan worden. Daarnaast heeft de Rotaid Plus buitenkast nog een andere functie, herkenbaarheid! Zorg ervoor dat de Rotaid Plus buitenkast een prominente plek krijgt. Duidelijk en vooral makkelijk bereikbaar voor de hulpverleners. In de Rotaid Plus buitenkast is er (bijna) altijd ruimte voor andere kleine hulpverlening-artikelen. Zo kunt u een universele veiligheidsset of een zaklantaarn plaatsen. U heeft dan altijd een beademingsmasker, kledingschaar, scheermesje en desinfecterende doekjes bij de hand. Wel zo veilig!

Buitenkast

Wilt u een kast plaatsen in de buitenlucht? Dan kunt u het beste kiezen voor een kast die voorzien is van een thermostaat. Deze thermostaat zorgt ervoor voor een goede temperatuur regeling in de Rotaid Plus buitenkast. Als het te koud is dan slaat het verwarmingselement aan. LET OP, plaats de kast met AED nooit in de felle zon. Dit is van negatieve invloed op de AED en elektroden.

Sluiting

Er zijn ook kasten voorzien van een pincode. Vanzelfsprekend kan AEDmaster u die leveren (niet alle modellen) maar wij raden het af. Een pincode kan in een stressvolle situatie, tijds belemmerend werken wat onnodig tijdverlies voor de hulpverlening betekent. Kies daarom een wandkast zonder pincode. Alle kasten zijn voorzien van een zogenaamd akoestisch alarm. Zodra de kast wordt geopend volgt er een signaal. Zo wordt oneigenlijk gebruik tegen gegaan. Daarnaast heeft het ook nog alarmerende werking tijdens een reanimatie inzet. Het alarm zal de omgeving waarschuwen.

Vragen?

Wilt u meer weten over een AED wandkast die het beste bij uw situatie past? U kunt ons bellen op 020-7630686. U kunt ons ook een bericht sturen via . Wij zijn onafhankelijk van merken en ons advies is gratis en vrijblijvend.

Lees meer

Extra informatie Rotaid Plus Buitenkast

Merk(en) Rotaid
Garantietermijn 2 jaar
Soort artikel Buitenkast
Specifieke kenmerken Dag/Nacht verlichting
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
EAN 7423645289235

Lees meer

Klant beoordelingen Rotaid Plus Buitenkast

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotaid Plus Buitenkast” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Rotaid Plus Buitenkast

Artikelen Rotaid Plus Buitenkast

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine

AED kasten van Rotaid De AED kasten van Rotaid zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel