• Rotaid Plus Buitenkast kopen
 • Rotaid Plus Buitenkast kopen

Rotaid Plus Binnenkast

250,00 Incl. BTW (Excl. BTW 206,61)

 • Type: Rotaid Plus
 • Soort materiaal: Polycarbonaat
 • Eenvoudig te openen door draaisluiting
 • Geschikt voor alle AED’s
 • Garantie: 2 jaar
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Voeding

  Voeding

  Op batterijen
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.

AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

Rotaid Plus AED binnenkast is een fraai vormgegeven ronde kast waar elke AED in past. Doordat de kap is voorzien van een UV-filter wordt de AED beschermd tegen zonlicht. Indien u gebruik moet maken van de AED bent u bent u daarom verzekerd van een goed werkend apparaat. De behuizing van de kast is stof- en spatwaterdicht. De kast is eenvoudig te monteren op bijna ieder oppervlak.

Welke AED’s passen in de Rotaid Plus Binnenkast?

Er is rekening gehouden met de afmetingen van de Rotaid Plus Binnenkast, zodat de kast ruimte biedt voor alle AED merken. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat de ophangbeugel, waar de AED aan bevestigd moet worden. Denk erom dat deze ophangbeugel niet standaard bij elke AED wordt meegeleverd. Dus wilt u zeker weten of er een aparte ophangbeugel moet worden bijgeleverd? Neem dan contact op met AEDmaster, want wij verstrekken deze ophangbeugel gratis aan u.

Het merk ROTAID

ROTAID is een Nederlands merk uit het dorp Venray. Ze maken kenmerkende ronde kasten voor AED’s. De grondlegger en CEO van het bedrijf, Ruben Halmans, was onderdeel van een groep die de allereerste AED’s met bijbehorende wandkasten in het dorp Venray hebben geïnstalleerd in 2007. Het verkrijgen van de AED’s zelf was destijds snel gelukt, maar het vinden van een comfortabele, gemakkelijke, betaalbare en betrouwbare wandkast was zo gemakkelijk nog niet. Het was zelfs zo’n uitdaging, dat hij besloot zelf wandkasten te gaan ontwikkelen. Na enkele maanden was de eerste Rotaid wandkast een feit. Het ontwerp is gebaseerd op een reddingsboei, die ook een simpel en effectief ontwerp heeft. Er is geen ruimte voor interpretatie en iedereen weet hoe en wanneer het te gebruiken. De missie van het merk is om Rotaid het globale symbool voor AED’s te maken. Net als de reddingsboei, geplaatst bij elke haven, kustplaats en zwembad.

Advies van AEDmaster

Uw AED verdient een schone en stofvrije omgeving ter bescherming van de levensduur. Dus plaats uw AED altijd in een kast. Het beste is te kiezen voor een buitenkast, omdat de AED dan ook ingezet kan worden door derden. Om de kans op een succesvolle reanimatie te vergroten doet u er verstandig aan om uw AED aan te melden bij HartslagNu. Hierdoor wordt uw AED opgenomen in het landelijke netwerk. Stel uw AED wordt ingezet dan worden de gebruikskosten altijd vergoed. Dus meld uw AED aan en ontvang, via AEDmaster, € 50,- korting. Wilt u de Rotaid Plus Binnenkast plaatsen? LET OP, plaats de AED kast nooit in de felle zon. Dit is van negatieve invloed op: de AED, de accu en haar en elektroden.

Hulp nodig?

U gaat eeAED kopen, maar u niet precies welke AED kast het beste bij uw situatie past? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Weet u precies welke AED en/of AED kast u wilt aanschaffen? Dan ontvangt u van ons, binnen 30 seconde, de beste prijs. Weet u niet wat u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED kast of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Rotaid Plus Binnenkast.
Lees meer

Extra informatie Rotaid Plus Binnenkast

Merk(en) Rotaid
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
Soort artikel Binnenkast
Garantietermijn 2 jaar
EAN 7423624927950
Lees meer

Klant beoordelingen Rotaid Plus Binnenkast

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotaid Plus Binnenkast” te beoordelen

Geef een reactie

Lees meer

Veelgestelde vragen Rotaid Plus Binnenkast

Artikelen Rotaid Plus Binnenkast

Rotaid aed plus kasten, veilig opbergen van aed

ROTAID

AED kasten van Rotaid De AED kasten van Rotaid zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen? Dan beschikt u in ieder […]

AED dekking in Nederland

AED dekking Nederland

AED dekkingsgraad Nederland De AED dekking in Nederland wordt steeds groter. Er is geen ander land in Europa waar zo’n groot AED netwerk is. Nederland is hier een echt een voorbeeld in. Wij zijn als geen ander in staat om in oplossingen te denken en daarom is dit ook zo’n succes. Echter zijn wij er […]

Red levens met de beste AED van Nederland

AED | Check welke Defibrillator het beste bij u past⚕️

AED | Check eerst welke Defibrillator het beste bij u past Betrouwbaar, Gebruiksvriendelijk en Direct leverbaar Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is meer dan een apparaat; het is een levensredder in noodsituaties. Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een betrouwbare defibrillator. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige AED’s die u kunt vertrouwen. […]

Wat is ventrikelfibrilleren / hartstilstand

Wat is ventrikelfibrilleren?

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine 350P Binnenpakket Zoll Plus Flexibelpakket […]