• Rotaid Plus Buitenkast kopen
 • Rotaid Plus Buitenkast kopen

Rotaid Plus Binnenkast

250,00 Incl. BTW (Excl. BTW 206,61)

 • Type: Rotaid Plus
 • Soort materiaal: Polycarbonaat
 • Eenvoudig te openen door draaisluiting
 • Geschikt voor alle AED’s
 • Garantie: 2 jaar
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Voeding

  Voeding

  Op batterijen
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

Rotaid Plus AED binnenkast is een fraai vormgegeven ronde kast waar elke AED in past. Doordat de kap is voorzien van een UV-filter wordt de AED beschermd tegen zonlicht. Indien u gebruik moet maken van de AED bent u bent u daarom verzekerd van een goed werkend apparaat. De behuizing van de kast is stof- en spatwaterdicht. De kast is eenvoudig te monteren op bijna ieder oppervlak.

Welke AED’s passen in de Rotaid Plus Binnenkast?

Er is rekening gehouden met de afmetingen van de Rotaid Plus Binnenkast, zodat de kast ruimte biedt voor alle AED merken. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat de ophangbeugel, waar de AED aan bevestigd moet worden. Denk erom dat deze ophangbeugel niet standaard bij elke AED wordt meegeleverd. Dus wilt u zeker weten of er een aparte ophangbeugel moet worden bijgeleverd? Neem dan contact op met AEDmaster, want wij verstrekken deze ophangbeugel gratis aan u.

Het merk ROTAID

ROTAID is een Nederlands merk uit het dorp Venray. Ze maken kenmerkende ronde kasten voor AED’s. De grondlegger en CEO van het bedrijf, Ruben Halmans, was onderdeel van een groep die de allereerste AED’s met bijbehorende wandkasten in het dorp Venray hebben geïnstalleerd in 2007. Het verkrijgen van de AED’s zelf was destijds snel gelukt, maar het vinden van een comfortabele, gemakkelijke, betaalbare en betrouwbare wandkast was zo gemakkelijk nog niet. Het was zelfs zo’n uitdaging, dat hij besloot zelf wandkasten te gaan ontwikkelen. Na enkele maanden was de eerste Rotaid wandkast een feit. Het ontwerp is gebaseerd op een reddingsboei, die ook een simpel en effectief ontwerp heeft. Er is geen ruimte voor interpretatie en iedereen weet hoe en wanneer het te gebruiken. De missie van het merk is om Rotaid het globale symbool voor AED’s te maken. Net als de reddingsboei, geplaatst bij elke haven, kustplaats en zwembad.

Advies van AEDmaster

Uw AED verdient een schone en stofvrije omgeving ter bescherming van de levensduur. Dus plaats uw AED altijd in een kast. Het beste is te kiezen voor een buitenkast, omdat de AED dan ook ingezet kan worden door derden. Om de kans op een succesvolle reanimatie te vergroten doet u er verstandig aan om uw AED aan te melden bij HartslagNu. Hierdoor wordt uw AED opgenomen in het landelijke netwerk. Stel uw AED wordt ingezet dan worden de gebruikskosten altijd vergoed. Dus meld uw AED aan en ontvang, via AEDmaster, € 50,- korting. Wilt u de Rotaid Plus Binnenkast plaatsen? LET OP, plaats de AED kast nooit in de felle zon. Dit is van negatieve invloed op: de AED, de accu en haar en elektroden.

Hulp nodig?

U gaat eeAED kopen, maar u niet precies welke AED kast het beste bij uw situatie past? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Weet u precies welke AED en/of AED kast u wilt aanschaffen? Dan ontvangt u van ons, binnen 30 seconde, de beste prijs. Weet u niet wat u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED kast of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Rotaid Plus Binnenkast.

Lees meer

Extra informatie Rotaid Plus Binnenkast

Merk(en) Rotaid
Garantietermijn 2 jaar
Soort artikel Binnenkast
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
EAN 7423624927950

Lees meer

Klant beoordelingen Rotaid Plus Binnenkast

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotaid Plus Binnenkast” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Rotaid Plus Binnenkast

Artikelen Rotaid Plus Binnenkast

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine

AED kasten van Rotaid De AED kasten van Rotaid zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel