• ophangbeugel AED voor wand
  • ophangbeugel AED voor wand

Ophangbeugel AED

35,00 Incl. BTW (Excl. BTW 28,93)

  • Type: Universele ophangbeugel
  • Soort materiaal: Metaal
  • Voor bevestiging aan wand
  • Geschikt voor elke AED tas
  • Ideaal voor achter de receptie of bar
Offerte op maat

Universele ophangbeugel voor AED

Deze universele ophangbeugel is geschikt om uw tas van de AED aan op te hangen, wanneer u de AED niet nodig heeft. Het grootste voordeel is dat de AED in een noodsituatie eenvoudig gepakt en ingezet kan worden. Daarnaast is AED wandbeugel zeer betaalbaar. Het grootste nadeel is dat de AED onbeschermd hangt. Dus houd rekening met de plaats waar u de wandbeugel bevestigd. U wilt niet dat een voorbijganger tegen de AED aanstoot en deze op de grond valt.

Extra informatie

  • Ophangbeugel om de tas van de AED op te hangen
  • Eenvoudig aan muur te bevestigen
  • Afmeting: 19 x 12 cm
  • Materiaal: Metaal

Advies AEDmaster

✔️ Koop altijd een AED met FDA keurmerk. ✔️ Win advies in bij AEDmaster, dit loont altijd! ✔️ Zorg ervoor dat u een AED kiest die bij uw eigen situatie aansluit. ✔️ Meld de AED aan bij HartslagNU en help zo uw buurt. ✔️ Plaats de AED op een centrale plek, zodat deze goed zichtbaar is. ✔️ Volg een AED cursus of laat deze opnemen in de jaarlijkse BHV training. ✔️ Ruil uw oude AED in en ontvang korting op uw nieuwe AED ✔️ Zorg ervoor dat de defibrillator voldoende beschermd wordt tegen diefstal en het weer.

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u weet niet precies welke het beste bij u past? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze AED offerte tool. Met deze  tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconden klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden. Wel zo gemakkelijk.

Lees meer

Extra informatie Ophangbeugel AED

Merk(en) Universeel
Garantietermijn 1 jaar
Soort artikel Ophangbeugel
EAN 7434633361307

Lees meer

Klant beoordelingen Ophangbeugel AED

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ophangbeugel AED” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Ophangbeugel AED

Artikelen Ophangbeugel AED

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel