• AED binnenkast met slot en breekglas
 • AED binnenkast met slot en breekglas

AED Binnenkast (met slot)

(1 klantbeoordeling)

275,00 Incl. BTW (Excl. BTW 227,27)

 • Type: Defibtech wandkast
 • Soort materiaal: Metaal
 • AED kast werkt op batterijen
 • Ideaal voor openbare ruimtes
 • Met breekglas
 • Slot

  Slot

  Slot en breekglas
 • Voeding

  Voeding

  Op batterijen
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

AED binnenkast met slot

Deze universele AED wandkast is wit van kleur. In de deur zit breekglas, zodat de kast in een noodgeval eenvoudig geopend kan worden. Als de kast wordt geopend gaat er een akoestisch alarm af. In deze kast kunnen vrijwel alle AED’s worden geplaatst. Tevens is er plaats voor kleine artikelen zoals bijvoorbeeld een safeset en/of zaklantaarn.

Kenmerken AED binnenkast met slot

 • AED binnenkast
 • Kleur kast: wit
 • Af te sluiten met slot
 • Voorzien van breekglas
 • Afmetingen 40 x 40 x 20
 • Voorzien van akoestisch alarm
 • Geschikt voor vrijwel elke AED

Advies van AEDmaster

Uw AED verdient een schone, stofvrije omgeving. Voor de levensduur en als de AED wordt ingezet wilt u graag er zeker van zijn dat het apparaat uitstekend functioneert. Plaats daarom uw AED in een wandkast die afgesloten kan worden. Daarnaast heeft de wandkast nog een andere functie, herkenbaarheid! Zorg ervoor dat de wandkast een prominente plek krijgt. Duidelijk en vooral makkelijk bereikbaar voor de hulpverleners. In de AED is er (bijna) altijd ruimte voor andere kleine hulpverlening-artikelen. Zo kunt u een universele veiligheidsset of een zaklantaarn plaatsen. U heeft dan altijd een beademingsmasker, kledingschaar, scheermesje en desinfecterende doekjes bij de hand. Wel zo veilig! Er zijn ook kasten voorzien van een pincode. Vanzelfsprekend kan AEDmaster u die leveren (niet alle modellen) maar wij raden het af. Een pincode kan in een stressvolle situatie, tijds belemmerend werken wat onnodig tijdverlies voor de hulpverlening betekent. Kies daarom een wandkast zonder pincode. Alle kasten zijn voorzien van een zogenaamd akoestisch alarm. Zodra de kast wordt geopend volgt er een signaal. Zo wordt oneigenlijk gebruik tegen gegaan. Daarnaast heeft het ook nog alarmerende werking tijdens een reanimatie inzet. Het alarm zal de omgeving waarschuwen. Wilt u meer weten over een AED wandkast die het beste bij uw situatie past? U kunt ons bellen op 020-7630686. U kunt ons ook een bericht sturen via Contact met AEDmaster. Wij zijn onafhankelijk van merken en ons advies is gratis en vrijblijvend.

Lees meer

Extra informatie AED Binnenkast (met slot)

Merk(en) Defibtech
Garantietermijn 1 jaar
Soort artikel Binnenkast
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm, Slot en breekglas
EAN 7434646485458

Lees meer

Klant beoordelingen AED Binnenkast (met slot)

5.00

Gebaseerd op 1 reviews

5 steren
1 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  De kast moest wel op slot kunnen, maar in nood moet je er makkelijk bij kunnen. Dit was de enige binnenkast die ik met breekglas heb gevonden.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen AED Binnenkast (met slot)

Artikelen AED Binnenkast (met slot)

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED koopadvies; Alle AED informatie overzichtelijk Ontvang het juiste AED koopadvies, want een AED kopen doet u eens per 10 jaar. Althans dat is de gegarandeerde levensduur van een FDA gecertificeerde AED. Kies daarom altijd voor topkwaliteit. Dit scheelt u kosten en zorgen. Dit is gelijk één van de belangrijkste

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel