• ARKY buitenkast
 • Arky buitenkast voor Heartsine AED
 • Cijferslot voor Arky buitenkast
 • ARKY buitenkast
 • Arky buitenkast voor Heartsine AED
 • Cijferslot voor Arky buitenkast

ARKY Buitenkast

(1 klantbeoordeling)

475,00 Incl. BTW (Excl. BTW 392,56)

 • Type: Arky buitenkast
 • Soort materiaal: High Impact Polystyreen
 • Geschikt voor vorstvrije locaties
 • Geen thermosstaat
 • 2 jaar garantie
 • Slot

  Slot

  Cijferslot of breeksluiting
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

Deze ARKY buitenkast is een super stevige kast ent is gemaakt van High Impact Polystyreen. De ARKY buitenkast is hufterproof, maar beschikt niet over een ingebouwde warmteregelaar. Daarom moet deze AED kast altijd op een plaats komen te hangen die voldoende bescherming biedt tegen het Nederlandse weer.

Welke AED's passen in ARKY buitenkast?

Er is rekening gehouden met de afmetingen van de ARKY buitenkast, zodat de kast ruimte biedt voor alle AED merken. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat de ophangbeugel, waar de AED aan bevestigd moet worden. Denk erom dat deze ophangbeugel niet standaard bij elke AED wordt meegeleverd. Dus wilt u zeker weten of er een aparte ophangbeugel moet worden bijgeleverd? Neem dan contact op met AEDmaster, want wij verstrekken deze ophangbeugel gratis aan u.

Specificaties ARKY buitenkast

 • Merk: ARKY
 • Materiaal: High Impact Polystyreen
 • Gewicht: 4 kg
 • Afmetingen: 40 x 34 x 20
 • Beveiliging: akoestisch alarm
 • Garantie: 2 jaar
 • Pincode: Nee

Het merk Arky

ARKY is een fabrikant die AED wandkasten en andere AED accessoires levert aan tienduizenden mensen wereldwijd. De wandkasten voor AED’s van het merk ARKY zijn al sinds 2008 in meer dan 30 landen beschikbaar. Het merk zorgt ervoor dat AED’s overal en altijd onder elke conditie geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de vindbaarheid en mobiliteit van AED’s vergroot worden met de accessoires die ze leveren. Ze stellen dat het veilig opbergen van een AED minstens zo belangrijk is als de defibrillator zelf. Naast de ARKY buitenkast verkopen wij ook de ARKY buitenkast + thermostaataan.

Advies van AEDmaster

Uw AED verdient een schone en stofvrije omgeving ter bescherming van de levensduur. Dus plaats uw AED altijd in een kast. Het beste is te kiezen voor een buitenkast, omdat de AED dan ook ingezet kan worden door derden. Om de kans op een succesvolle reanimatie te vergroten doet u er verstandig aan om uw AED aan te melden bij HartslagNu. Hierdoor wordt uw AED opgenomen in het landelijke netwerk. Stel uw AED wordt ingezet dan worden de gebruikskosten altijd vergoed. Dus meld uw AED aan en ontvang, via AEDmaster, € 50,- korting. Wilt u de ARKY buitenkast plaatsen? LET OP, plaats de AED kast nooit in de felle zon. Dit is van negatieve invloed op: de AED, de accu en haar en elektroden.

ARKY buitenkast kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke AED kast het beste bij uw situatie past? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Weet u precies welke AED en/of AED kast u wilt aanschaffen? Dan ontvangt u van ons, binnen 30 seconde, de beste prijs. Weet u niet wat u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED kast of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; ARKY buitenkast.

Lees meer

Extra informatie ARKY Buitenkast

Merk(en) Arky
Garantietermijn 2 jaar
Soort artikel Buitenkast
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm, Breeksluiting, Cijferslot

Lees meer

Klant beoordelingen ARKY Buitenkast

5.00

Gebaseerd op 1 reviews

5 steren
1 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Prima buitenkast om in een tussenruimte te hangen. Echter kan deze niet in de volledige buitenlucht, i.v.m. kans op bevriezing. Dus enkel en alleen ophangen in vorstvrije ruimte.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen ARKY Buitenkast

Artikelen ARKY Buitenkast

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine

AED kasten van Arky De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel