Aanbieding!
 • Aivia AED buitenkast met pincode
 • Aivia 210 vervangen van pincode en verwaming
 • Aivia 210 AED kast uitrusting
 • Aivia AED buitenkast met pincode
 • Aivia 210 vervangen van pincode en verwaming
 • Aivia 210 AED kast uitrusting

Aivia 210 Buitenkast (+pin)

(3 klantbeoordelingen)

590,00 Incl. BTW (Excl. BTW 487,60)

 • Type: Aivia 210
 • Soort materiaal: ABS en Polycarbonaat
 • Met; thermostaat, ventilator en pin
 • Ideaal voor afgelegen locatie
 • 2 jaar garantie
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Slot

  Slot

  Pincode
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

Aivia 210; De meeste verkochte AED buitenkast met pin

De Aivia 210 buitenkast + pin is een super stevige kast. De kast is gemaakt van ABS en polycarbonaat en is vandalisme proofed. De kast beschermt tegen vocht en stof. Daarnaast houdt de ingebouwde warmteregelaar de temperatuur in de kast. Als het te warm wordt, springt automatisch de ventilator aan en als het koud is wordt de binnenkant van de kast verwarmd. De kast is voorzien van een zelf in te stellen pincode slot. De kast is voorzien van een dag- en nachtverlichting (LED) zodat het altijd goed zichtbaar is. Er is ook een Aivia 200 buitenkast zonder pincode te verkrijgen

Specificaties Aivia 210 buitenkast

 • Merk: Aivia
 • Sluiting: pincode
 • Fabrieksgarantie: 2 jaar
 • Soort AED kast: geschikt voor buiten
 • Uitgerust met: thermosstaat, ventilator en alarm
 • Verlichting: dag en nacht met ingebouwde sensor
 • Afmetingen: hoogte: 42,3 cm, breedte: 38,8 cm en diepte: 20,1 cm

Kenmerken en voordelen Aivia 210 buitenkast

 • Weerbestendig Ontwerp: Volledig beschermd tegen regen, sneeuw en extreme temperaturen, zodat uw AED altijd klaar is voor gebruik.
 • Robuuste beveiliging: Sterk en vandalismebestendig materiaal met slotfunctie om uw AED veilig te houden.
 • Gemakkelijke toegang: Eenvoudige, snelle toegang voor geregistreerde gebruikers in noodgevallen, zonder waardevolle tijd te verliezen.
 • Visuele Alarm: Uitgerust met een LED-verlichtingssysteem en geluidsalarm dat actief wordt bij opening, voor extra veiligheid en zichtbaarheid.
 • Universele compatibiliteit: Geschikt voor alle standaard AED-modellen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke locatie.

Installatie en ondersteuning

Onze Aivia buitenkast komt met een duidelijke installatiegids en toegang tot online videohandleidingen. Bovendien staat ons team van experts klaar om eventuele vragen te beantwoorden of ondersteuning te bieden bij de installatie. Zo garanderen we dat uw AED-behuizing correct en veilig wordt gemonteerd.

Aivia 210 beschikt over thermostaat en ventilator voor ideale bescherming.

Overweegt u een buitenkast voor uw AED? Kies dan voor een model met ingebouwde thermostaat. De thermostaat in de Aivia 210 buitenkast garandeert optimale temperatuurregulatie. Bij lage temperaturen activeert een verwarmingselement automatisch. Wordt het te warm? Dan schakelt de ventilator in om de kast te koelen. Belangrijk: zet de AED-kast niet direct in de zon. Dit kan de werking van de AED en elektroden negatief beïnvloeden.

Een pincode voor ultieme bescherming

Deze kast is voorzien van een pincode. Kies voor deze Aivia 210 buitenkast alleen als de situatie zich voordoet dat het niet anders kan. Plekken zoals winkelcentra, portieken van appartement gebouwen en andere openbare plekken is een kast met pincode handig.

Het merk Aivia

Aivia blinkt uit in het creëren van AED-opbergoplossingen. Ze combineren functionaliteit met veiligheid en design. Hun buitenkasten zijn toonaangevend voor het beschermen en toegankelijk maken van AED's. Elk Aivia-product toont aandacht voor detail. Dit varieert van weerbestendige materialen tot geavanceerde beveiliging. Aivia is daarmee een pionier in AED-veiligheid. Kiezen voor Aivia betekent kiezen voor betrouwbaarheid en innovatie. Dit draagt wereldwijd bij aan gemeenschapsveiligheid en welzijn.

Aivia 200

De Aivia 200 is een compacte, robuuste buitenkast ontworpen voor optimale bescherming van AED-apparaten. Uitgerust met geïntegreerde alarm- en verlichtingssystemen, zorgt het voor zichtbaarheid en beveiliging in verschillende omgevingen. Deze kast is ideaal voor gemeenschappen en organisaties die hun AED's toegankelijk willen maken, terwijl ze tegelijkertijd beschermd blijven tegen weersinvloeden.

Aivia 100

De Aivia 100 is een binnenkast voor AED's. Het combineert toegankelijkheid met veiligheid. Perfect voor kantoren, scholen en gemeenschapscentra. Zijn compacte ontwerp past goed in elk interieur. Een transparant venster toont de AED-status. Dit maakt de Aivia 100 een betaalbare keuze voor wie hartveiligheid vooropstelt.

Klaar om te beslissen of toch nog extra advies?

Ontdek de ideale AED-opbergoplossing die naadloos aansluit bij uw behoeften. Voor persoonlijk, deskundig advies over onze AED-kasten, zoals de Aivia 210 buitenkast,  neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met onafhankelijk advies, afgestemd op uw specifieke situatie. Bel ons op 020-7630686 of stuur een bericht via ons contactformulier. Bij AEDmaster is uw veiligheid onze prioriteit — ons advies is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Lees meer

Extra informatie Aivia 210 Buitenkast (+pin)

Merk(en) Aivia
Garantietermijn 2 jaar
Soort artikel Buitenkast
Specifieke kenmerken Dag/Nacht verlichting, Thermostaat, Ventilator
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm, Pincode
EAN 7434625757736

Lees meer

Klant beoordelingen Aivia 210 Buitenkast (+pin)

5.00

Gebaseerd op 3 reviews

5 steren
3 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Mooi formaat en makkelijk zelf te installeren.

 2. 5

  Degelijke buitenkast voor een AED.

 3. 5

  De Aivia 210 AED kast voor buiten is één van de meest verkochte AED kasten. De vormgeving en de pincode maken deze kast populair. Het enige waar u om moet denken is dat de transformator (wordt standaard meegeleverd aan de binnenzijde moet worden bevestigd. Dus het is niet enkel en alleen een gat in de muur, stekker er door en in het stopcontact steken. Daarom adviseren wij altijd deze kast door professional te laten installeren.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Aivia 210 Buitenkast (+pin)

Artikelen Aivia 210 Buitenkast (+pin)

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED kasten van Aivia De AED kasten van AIVIA zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel