• Aivia indoor binnenkast - vervanger van Aivia 100
 • Aivia 100 AED kast voor binnen
 • Aivia 100 binnenkast kopen
 • Aivia indoor binnenkast - vervanger van Aivia 100
 • Aivia 100 AED kast voor binnen
 • Aivia 100 binnenkast kopen

Aivia 100 Binnenkast

(1 klantbeoordeling)

210,00 Incl. BTW (Excl. BTW 173,55)

 • Type: Aivia 100
 • Geschikt voor binnen
 • Soort materiaal: ABS en Polycarbonaat
 • AED kast werkt op batterijen
 • 2 jaar garantie
 • Verlichting

  Verlichting

  Dag- en nachtverlichting
 • Voeding

  Voeding

  Op batterijen
 • Alarm

  Alarm

  Met akoestisch alarm
Offerte op maat

Aivia 100 binnenkast

Deze Aivia 100 AED kast is speciaal voor binnen. De kast is gemaakt van ABS en polycarbonaat en is goed vandalisme proofed. De kast beschermt tegen vocht en stof. Er is ook een Aivia 200 buitenkast zonder pincode  en een Aivia 210 buitenkast met pincode te verkrijgen.

Specificaties Aivia 100 binnenkast

 • Merk: Aivia
 • Sluiting: veiligheidstrekzegel
 • Fabrieksgarantie: 2 jaar
 • Soort AED kast: geschikt voor binnen
 • Uitgerust met: een akoestisch alarm
 • Verlichting: dag en nacht met ingebouwde sensor
 • Afmetingen: hoogte: 42,3 cm, breedte: 38,8 cm en diepte: 20,1 cm

AED binnenkast

Wilt u een kast plaatsen binnen plaatsen? Dan kunt u het beste kiezen voor een openbaar toegankelijke plaats. Bijvoorbeeld bij de ingang of in de kantine. LET OP, plaats de kast met AED nooit in de felle zon. Dit is van negatieve invloed op de AED en elektroden.

Sluiting Aivia 100 binnenkast

Deze kast is voorzien van een veiligheidstrekzegel. U trekt aan de zegel en de AED kast opent zich eenvoudig.

Advies van AEDmaster

Uw AED verdient een schone, stofvrije omgeving. Voor de levensduur en als de AED wordt ingezet wilt u graag er zeker van zijn dat het apparaat uitstekend functioneert. Daarnaast heeft de Aivia 100 nog een andere functie, herkenbaarheid! AEDmaster raadt een AED kast met pincode af. Een pincode kan namelijk in een stressvolle situatie, tijds belemmerend werken wat onnodig tijdverlies voor de hulpverlening betekent. Kies daarom een wandkast zonder pincode. Alle kasten zijn voorzien van een zogenaamd akoestisch alarm. Zodra de kast wordt geopend volgt er een signaal. Zo wordt oneigenlijk gebruik tegen gegaan. Daarnaast heeft het ook nog alarmerende werking tijdens een reanimatie inzet. Het alarm zal de omgeving waarschuwen.

Vragen?

Wilt u weten welke AED kast het beste bij uw situatie past? U kunt ons bellen op 020-7630686. U kunt ons ook een bericht sturen via Contact met AEDmaster. Wij zijn onafhankelijk van merken en ons advies is gratis en vrijblijvend.

Lees meer

Extra informatie Aivia 100 Binnenkast

Merk(en) Aivia
Garantietermijn 2 jaar
Soort artikel Binnenkast
Specifieke kenmerken Dag/Nacht verlichting
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm, Breeksluiting
EAN 7423622232292

Lees meer

Klant beoordelingen Aivia 100 Binnenkast

4.00

Gebaseerd op 1 reviews

5 steren
0 reviews
4 steren
1 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 4

  Als AEDtester bij AEDmaster heb ik de gelegenheid gehad om de AIVIA 100 Binnenkast grondig te evalueren. Deze kast is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid, en biedt een betrouwbare opslagoplossing voor diverse AED-modellen.

  Testresultaten: De AIVIA 100 is gemaakt van robuuste materialen die zowel duurzaam als lichtgewicht zijn. Tijdens de tests was ik onder de indruk van het heldere, doorzichtige venster dat zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid van de AED. De kast is uitgerust met een akoestisch alarm dat afgaat bij het openen, wat een extra beveiligingslaag biedt. De installatie was eenvoudig en alle benodigde hardware was inbegrepen.

  Toepassingen van het product: Deze kast is ideaal voor gebruik in openbare ruimtes zoals scholen, kantoren en winkelcentra. Het akoestische alarm en het heldere venster maken het een uitstekende keuze voor omgevingen waar zowel veiligheid als zichtbaarheid van belang zijn.

  Eindconclusie: De AIVIA 100 Binnenkast is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veilige en betrouwbare opslagoplossing voor hun AED. De kast combineert duurzaamheid met gebruiksgemak en biedt extra beveiligingsfuncties zoals een akoestisch alarm. Als u een AED-kast nodig heeft die zowel functioneel als veilig is, dan is de AIVIA 100 een uitstekende optie.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Aivia 100 Binnenkast

Artikelen Aivia 100 Binnenkast

Wat is ventrikelfibrilleren? Het hart is een spier die, doormiddel van elektrische schokjes, zuurstofrijkbloed door het lichaam pompt. Wanneer dit onregelmatig is, is er sprake van een hartritmestoring, wat kan resulteren in een hartaanval. Dit wordt ook een ventrikelfibrilleren genoemd. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline Flexibelpakket Heartsine

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED kasten van Aivia De AED kasten van AIVIA zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel