Toont alle 24 resultaten

AED kast

De AED kast eenvoudig en in één overzicht bij elkaar geplaatst. Er zijn AED kasten voor binnen en buiten met alarm, pincode, thermostaat, wifi en/of een code.

110,00 Incl. BTW 90,91 Excl. BTW
35,00 Incl. BTW 28,93 Excl. BTW
35,00 Incl. BTW 28,93 Excl. BTW
Laagste prijs
185,00 Incl. BTW 152,89 Excl. BTW
475,00 Incl. BTW 392,56 Excl. BTW
550,00 Incl. BTW 454,55 Excl. BTW
620,00 Incl. BTW 512,40 Excl. BTW
700,00 Incl. BTW 578,51 Excl. BTW
Slot
275,00 Incl. BTW 227,27 Excl. BTW
580,00 Incl. BTW 479,34 Excl. BTW
250,00 Incl. BTW 206,61 Excl. BTW
600,00 Incl. BTW 495,87 Excl. BTW
535,00 Incl. BTW 442,15 Excl. BTW
210,00 Incl. BTW 173,55 Excl. BTW
665,00 Incl. BTW 549,59 Excl. BTW
Super product
720,00 Incl. BTW 595,04 Excl. BTW
480,00 Incl. BTW 396,69 Excl. BTW
965,00 Incl. BTW 797,52 Excl. BTW
235,00 Incl. BTW 194,21 Excl. BTW
112,50 Incl. BTW 92,98 Excl. BTW
78,00 Incl. BTW 64,46 Excl. BTW
61,00 Incl. BTW 50,41 Excl. BTW
61,00 Incl. BTW 50,41 Excl. BTW
Uitverkocht
78,00 Incl. BTW 64,46 Excl. BTW

AED kast in het kort

Wanneer u AED kast wilt kopen is het belangrijk om AED kast aan te schaffen die bij uw situatie past. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat de AED kapot gaat. De AED kast met de omschrijving Universeel zijn te gebruiken bij alle verschillende AED merken. Het voordeel is dat ze iets goedkoper zijn. De AED kasten zijn gesplitst in soorten en merken. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in AED kastenn die geschikt zijn voor binnen en buiten

De verschillende AED kasten die wij aanbieden

Hieronder staat in het kort opgesomd welke kasten wij verkopen. Mocht u toch nog vragen hebben dan adviseren wij contact op te nemen met ons. Dit kan zowel per telefoon als per mail.

Binnenkast

Er zijn verschillende binnenkasten te verkrijgen. De meeste AED binnenkasten zijn voorzien van een akoestisch alarm en verlichting. Hierdoor blijft de AED, ook in het donker goed zichtbaar. Daarnaast zijn er binnenkasten te verkrijgen die uitgerust zijn met een mechanisch slot, zoals een pincode. De modernere binnenkasten zijn uitgerust met Wifi/3G. Dat houdt in dat er een melding naar een telefoon wordt gestuurd om het moment dat de AED kast opengaat.

Buitenkast

Een buitenkast is een AED kast die aan strengere eisen moet voldoen dan de binnenkast. Daarom is een buitenkast ook duurder. Een eerst eis is dat de buitenkast voldoende bescherming biedt aan de weersomstandigheden. Aangezien Nederland zowel warme- als koude maanden kent is het belangrijk dat de AED kast met een thermostaat is uitgerust. Een tweede eis is de ''hufterproofheid''. De kast moet de AED voldoende beschermen tegen vandalisme, maar natuurlijk ook tegen diefstal.

Ophangbeugel

De ophangbeugel is de meest eenvoudige manier om een AED op te bergen. De AED wordt in een schoudertas op de beugel gehangen. Wij adviseren altijd een AED kast te gebruiken, aangezien de AED anders wel erg kwetsbaar is.

De merken van de AED kasten

De verschillende AED kast merken zijn middels een strenge selectie door AEDmaster gekozen. Hieronder, per AED kast merk een korte omschrijving. Wenst u alle informatie per merk te lezen dan kan dit natuurlijk ook.

Sixcase

SixCase is een Nederlands merk en onderdeel van het bedrijf Global Technics Medicare. Global Technics Medicare bedenkt, ontwerpt en produceert medische producten. Sinds 2009 produceert het bedrijf al wandkasten voor AED’s. In de vertrek- en aankomsthallen van Schiphol hangen deze SixCase wandkasten met strak ontwerp en intuïtieve opening. De filosofie van het bedrijf is om innovatieve en duurzame producten te maken die een bijdrage leveren aan de (werk)omgeving.

Rotaid

ROTAID is een Nederlands merk uit het dorp Venray. Ze maken kenmerkende ronde kasten voor AED’s. De grondlegger en CEO van het bedrijf, Ruben Halmans, was onderdeel van een groep die de allereerste AED’s met bijbehorende wandkasten in het dorp Venray hebben geïnstalleerd in 2007. Het verkrijgen van de AED’s zelf was destijds snel gelukt, maar het vinden van een comfortabele, gemakkelijke, betaalbare en betrouwbare wandkast was zo gemakkelijk nog niet. Het was zelfs zo’n uitdaging, dat hij besloot zelf wandkasten te gaan ontwikkelen. Na enkele maanden was de eerste Rotaid wandkast een feit. Het ontwerp is gebaseerd op een reddingsboei, die ook een simpel en effectief ontwerp heeft. Er is geen ruimte voor interpretatie en iedereen weet hoe en wanneer het te gebruiken. De missie van het merk is om Rotaid het globale symbool voor AED’s te maken. Net als de reddingsboei, geplaatst bij elke haven, kustplaats en zwembad.

AIVIA

AIVIA levert een breed assortiment aan wandkasten voor AED’s. De kasten zijn ontwikkeld door het franse bedrijf Pyrescom, die begonnen is 1984. Pyrescom brengt innovatieve oplossingen op de markt op het gebied van ontwerp, hardware en software. Sinds 2005 wordt het assortiment ontworpen en ontwikkeld, dit was zelfs nog voor AED’s beschikbaar waren voor het grote publiek. Hun doel is om toegang tot AED’s te vergemakkelijken en juist gebruik en bescherming van de AED te garanderen. Wereldwijd zijn er al meer dan 160.000 wandkasten geïnstalleerd.

Arky

ARKY is een fabrikant die AED wandkasten en andere AED accessoires levert aan tienduizenden mensen wereldwijd. De wandkasten voor AED’s van het merk ARKY zijn al sinds 2008 in meer dan 30 landen beschikbaar. Het merk zorgt ervoor dat AED’s overal en altijd onder elke conditie geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de vindbaarheid en mobiliteit van AED’s vergroot worden met de accessoires die ze leveren. Ze stellen dat het veilig opbergen van een AED minstens zo belangrijk is als de defibrillator zelf.

Wat betekent AED?

AED is een afkorting voor Automatische Externe Defibrillator. De functie van de AED is het herstellen van het hartritme bij een hartstilstand. Dit gebeurt met een draagbaar (extern) apparaat. Dit apparaat wordt zowel bij volwassenen als bij kinderen gebruikt. Om het hartritme succesvol te herstellen is ”tijd” van doorslaggevende betekenis. Daarom wordt er veelal gesproken over:” de eerste 6 minuten”. Dit is hoe Wikipedia een AED beschrijft.

Waar moet ik opletten bij het kopen van een AED?

U wilt een AED kopen, maar welke moet u dan hebben? Er zijn veel verschillende AED’s op de markt  Het belangrijkste is dat u een AED aanschaft die over een CE-markering beschikt of een FDA keurmerk heeft. Dan weet u zeker dat de AED aan alle wettelijk gestelde kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast is het belangrijk om te weten voor wie de AED geschikt is. Namelijk, niet alle AED’s zijn geschikt voor kinderen. Of er moeten speciale kinderelektroden worden aangeschaft. De PHYSIO Control Lifepak CR2 AED is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. U heeft hier dus geen aparte kinderelektroden voor nodig. Verder is het belangrijk om te weten in welke omgeving de AED gebruikt wordt.