• Elektroden Zoll Plus volwassen
 • Zoll Plus volwassen elektroden 8900-0802-01
 • Zoll AED Plus Stat-padz II elektroden
 • Zoll plus AED kopen
 • Elektroden Zoll Plus volwassen
 • Zoll Plus volwassen elektroden 8900-0802-01
 • Zoll AED Plus Stat-padz II elektroden
 • Zoll plus AED kopen

Zoll Plus elektroden

(2 klantbeoordelingen)

49,00 Incl. BTW (Excl. BTW 44,95)

 • Te gebruiken bij Zoll Plus AED
 • Geschikt voor professional
 • Alleen voor volwassenen, kinderelektroden apart
 • Noodzakelijk voor effectieve defibrillatie
 • SKU/EAN: 8900-0801-01
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Zoll Plus elektroden

De Zoll Plus elektroden zijn geschikt voor de Zoll Plus AED. Deze elektroden zijn geschikt zijn voor volwassen. Deze elektroden zijn alleen geschikt voor volwassenen. Voor kinderen zijn aparte kinderelektroden te verkrijgen. De elektroden hebben een houdbaarheid van 2 jaar.

Specificaties Zoll Plus Elektroden

 • Merk: Zoll
 • Geschikt voor: Zoll Plus
 • Soort: Elektroden voor volwassenen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Door sensor wordt hartritme geanalyseerd

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen is dit op de borst. Dit geldt ook voor de Zoll Plus elektroden. De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. De elektroden zijn geschikt voor volwassenen Voor kinderen zijn er aparte kinderelektroden. De Zoll Plus elektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Het merk Zoll

Het AED merk Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien. Naast de Zoll plus is ook de Zoll 3 te verkrijgen bij AEDmaster.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Zoll Plus elektroden.

Lees meer

Extra informatie Zoll Plus elektroden

Merk(en) Zoll
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code 8900-0801-01
AED Compatibiliteit Zoll Plus, Zoll Pro
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Volwassenen
EAN 7434633664613

Lees meer

Klant beoordelingen Zoll Plus elektroden

5.00

Gebaseerd op 2 reviews

5 steren
2 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Goed product

 2. 5

  Voor regelmatig gebruik zijn deze elektroden een perfecte oplossing voor de Zoll plus. Snel in huis!

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Zoll Plus elektroden

Artikelen Zoll Plus elektroden

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL

Hartstilstand, 112 gebeld en nu? Een medisch noodgeval komt altijd onverwachts. In 90% van de gevallen is er dan geen professional in de buurt. Daarom moeten ”gewone” mensen weten hoe ze met noodgevallen, zoals een hartstilstand, om moet gaan. Nadat u 112 hebt gebeld, is het noodzakelijk om eerste hulp

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED kosten; Wat kost een FDA gekeurde defibrillator? Wat kost een AED en met welke kosten moet u, de komende 10 jaar, rekening houden? Om het simpel te houden zijn de kosten in 3 categorieën gesplitst, namelijk; aanschafkosten, gebruikskosten en onderhoudskosten. Door de totale AED kosten te delen door de

Elektroden AED Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel