• Philips Heartstart FRx elektroden SMART II
 • Smart pads FRX 989803139261
 • Philips hearstart frx elektroden -Fr3 elektroden
 • Philips HeartStart FRx AED kopen
 • Philips Heartstart FRx elektroden SMART II
 • Smart pads FRX 989803139261
 • Philips hearstart frx elektroden -Fr3 elektroden
 • Philips HeartStart FRx AED kopen

Philips HeartStart FRX elektroden Smart II

(5 klantbeoordelingen)

65,00 Incl. BTW (Excl. BTW 59,63)

 • Compatibel met Philips Heartstart FRx AED
 • Pre-connected voor snelle inzetbaarheid
 • Geleverd in stevige plastic cassette
 • Eenvoudige positie-aanduidingen voor plaatsing
 • SKU/EAN: 989803139261
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Philips Heartstart FRx elektroden SMART II

Naast het feit dat Philips wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken is op het gebied van AED’s, ontwerpen zij ook AED elektroden van hoge kwaliteit voor een optimale prestatie van de defibrillator. Er zijn verschillende soorten multifunctionele elektroden op de markt gebracht door Philips. Waaronder de Philips Heartstart FRx elektroden SMART II elektroden. In de verpakking bevindt zich één paar zelfklevende elektroden die van gel zijn voorzien. De set elektroden worden geleverd in een stevige plastic cassette welke in de AED kan worden geschoven. De positie voor het plakken van de elektroden op de borstkas staat op zowel de cassette als de elektroden zelf aangegeven. Na reanimatie dienen de elektroden weggegooid te worden. Ze zijn voor eenmalig gebruik.

Eigenschappen Philips Heartstart FRx elektroden SMART II

De elektroden zijn pre-connected, dit wil zeggen dat ze direct kunnen worden aangesloten op de AED. Dit hoeft dan niet meer ten tijde van de reanimatie te gebeuren en zo wordt er op dit kritieke moment kostbare tijd bespaard. Let er altijd op dat de vacuüm seal van de elektroden niet is verbroken en dat de houdbaarheidsdatum niet is verlopen. De levensduur van de elektroden bedraagt 2 jaar, hierna moeten ze vervangen worden. De elektroden zijn bedoeld voor volwassenen reanimatie, maar in combinatie met de baby/kindsleutel van Philips kunnen ze ook bij kinderreanimatie ingezet worden. De lengte van de elektroden kabel is 120 cm. Het actieve oppervlakte van de elektrode bedraagt 80 cm2. De elektroden dienen bewaard te worden in een temperatuur van tussen de 0 ℃ en de 50 ℃. De elektroden zijn voorzien van de CE-markering.

Specificaties Philips Heartstart FRx elektroden

 • Merk: Philips
 • Geschikt voor: Heartstart FRx
 • Soort: Elektroden voor volwassenen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Pre-connected

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen is dit op de borst. Dit geldt ook voor de Philips HeartStart HS1 elektroden. De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. De elektroden zijn niet geschikt voor kinderen. De Philips Heartstart FRx elektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Het merk Philips

Philips is een veelzijdig technologiebedrijf die gericht is op het verbeteren van de levens van mensen door innovatie. De tak gezondheidszorg, van het bedrijf, genereert 42% van haar totale omzet. Daarnaast is Philips wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Het merk wordt veel gekozen door instanties, sportverenigingen en bedrijven. Verder worden de producten van Philips ook veel gebruikt in ziekenhuizen. Phiips heeft op dit moment drie verschillende soorten AED’s op de markt. Dit betreft de Heartstart HS1, de Heartstart FRx en de Heartstart FR3.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Philips Philips Heartstart FRx elektroden.

Lees meer

Extra informatie Philips HeartStart FRX elektroden Smart II

Merk(en) Philips
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code 989803139261
AED Compatibiliteit Philips Heartstart FRX
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kind & Volwassene
EAN 7423624714710

Lees meer

Klant beoordelingen Philips HeartStart FRX elektroden Smart II

5.00

Gebaseerd op 5 reviews

5 steren
5 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Werd super snel geleverd. Prijs was voor ons oké

 2. 5

  Advies was goed, elektroden zijn degelijk. Prijs is top!

 3. 5

  Snel in huis, prima verder geholpen

 4. 5

  De elektroden kun je ook op kinderen gebruiken. Wel helaas een speciale sleutel. Ik had de elektroden snel in huis.

 5. 5

  Eenvoudig besteld en snelle service en levering. Prijs is oké

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Philips HeartStart FRX elektroden Smart II

Artikelen Philips HeartStart FRX elektroden Smart II

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Elektroden AED Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel