• M3713A - 989803107781 FR2 elektroden kopen
 • FR2 elektroden voor kinderen als volwassenen
 • Philips Heartstart FR2 pads online bestellen
 • Philips Heartstart FR2 Defibrillator
 • M3713A - 989803107781 FR2 elektroden kopen
 • FR2 elektroden voor kinderen als volwassenen
 • Philips Heartstart FR2 pads online bestellen
 • Philips Heartstart FR2 Defibrillator

Philips Heartstart FR2 universele elektroden

53,00 Incl. BTW (Excl. BTW 48,62)

 • Speciaal voor Philips Heartstart FR2 AED
 • Universele elektroden voor diverse situaties
 • Gebruiksvriendelijk en snel te plaatsen
 • Betrouwbare werking bij elke inzet
 • SKU/EAN: 989803107781, M3713A
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Philips Heartstart FR2 universele elektroden

In tijden van nood is elke seconde kostbaar. De Philips Heartstart FR2 universele elektroden zijn uw trouwe bondgenoten in zulke cruciale momenten. Speciaal ontworpen voor de Philips Heartstart FR2 AED, zijn deze elektroden geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor u snel en efficiënt kunt reageren, ongeacht de patiënt.

Specificaties Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

 • Merk: Philips
 • Geschikt voor: Philips Heartstart FR2 AED
 • Soort: Universele elektroden voor kind en volwassene
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Stekkerstijl met verzwakker

Product eigenschappen

De Philips Heartstart FR2 universele elektroden beschikken over een gebruiksvriendelijk ontwerp. Dit bevordert een snelle plaatsing. De heldere instructies op de elektroden zorgen voor een correcte positionering, wat essentieel is voor een effectieve defibrillatie.

Compatibiliteit

Speciaal ontwikkeld voor de Philips Heartstart FR2 AED, zorgen deze elektroden voor een naadloze compatibiliteit en een betrouwbare werking tijdens elke reddingspoging.

Gebruik en toepassing van FR2 kinderelektroden

Met de mogelijkheid om zowel bij kinderen als bij volwassenen te worden gebruikt, bieden deze elektroden een veelzijdige oplossing in noodsituaties. De duidelijke markeringen op de elektroden helpen bij het correct positioneren, wat bijdraagt aan de effectiviteit van de levensreddende schokken die door de AED worden geleverd.

Het merk Philips

Philips staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en de verbetering van de gezondheidszorg door technologie. Met de Philips Heartstart FR2 kinderelektroden, bent u verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van een gerenommeerd merk als Philips mag verwachten.

De AED's van Philips

Philips heeft verschillende AED's  op de markt. De meest bekende zijn de Philips Heartstart HS1 en de FRX AED. Deze AED's zijn erg populair onder bedrijven, particulieren en instellingen. Minder bekende AED's zijn de FR3 en FR2. Deze AED's worden niet meer geproduceerd, maar de artikelen als elektroden en batterijen zijn voldoende voorradig.

Elektroden kopen met hulp?

Kies voor de Philips HeartStart FR2 universele elektroden om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent om levensreddende zorg te bieden aan jonge patiënten. Met een eenvoudige online bestelprocedure en snelle levering, bieden we een moeiteloze manier om uw AED-systeem uit te rusten met de essentiële tools. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag verder.

Lees meer

Extra informatie Philips Heartstart FR2 universele elektroden

Merk(en) Philips
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code 989803107781, M3713A
AED Compatibiliteit Philips Heartstart FR2
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kind & Volwassene
EAN 7434625214277

Lees meer

Klant beoordelingen Philips Heartstart FR2 universele elektroden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Heartstart FR2 universele elektroden” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Philips Heartstart FR2 universele elektroden

Artikelen Philips Heartstart FR2 universele elektroden

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Elektroden AED Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel