• FR2 kinderelektroden van philips
 • FR2 kinderelektroden M3870A - 989803108851
 • Philips Heartstart FR2 AED pads voor kinderen
 • Philips Heartstart FR2 Defibrillator
 • FR2 kinderelektroden van philips
 • FR2 kinderelektroden M3870A - 989803108851
 • Philips Heartstart FR2 AED pads voor kinderen
 • Philips Heartstart FR2 Defibrillator

Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

125,00 Incl. BTW (Excl. BTW 114,68)

 • Ontworpen voor Philips Heartstart FR2 AED
 • Specifiek voor kinderen onder 8 jaar
 • Verlaagt automatisch het Joule-aantal
 • Ideaal voor scholen, speelplaatsen
 • SKU/EAN: 989803108851, M3870A
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

Bij een noodsituatie waar elke seconde telt, zijn de Philips FR2 kinderelektroden uw betrouwbare assistent. Deze elektroden zijn specifiek ontworpen voor gebruik bij kinderen. Ze garanderen een effectieve defibrillatie bij kinderen.

Specificaties Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

 • Merk: Philips
 • Geschikt voor: Philips Heartstart FR2 AED
 • Soort: Elektroden voor kinderen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Stekkerstijl met verzwakker

Product eigenschappen

De Philips Heartstart FR2 kinderelektroden zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Geschikt voor zuigelingen en kinderen onder de 8 jaar of 55 pond. De elektroden zijn specifiek gemaakt voor de Philips HeartStart FR2 AED. Ze verlagen automatisch het Joule-aantal wanneer ze op de AED zijn aangesloten.

Compatibiliteit

Deze elektroden zijn compatibel met Philips HeartStart FR2+ AED's (modellen M3860A en M3861A). Te gebruiken bij kinderen van 1 tot 8 jaar oud of tot 55 pond (25 kg) lichaamsgewicht.

Gebruik en toepassing van FR2 kinderelektroden

De Philips FR2 kinderelektroden bieden een veilige en effectieve oplossing voor het toedienen van een schok bij kinderen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en essentieel voor elke omgeving waar kinderen aanwezig zijn. Ideaal voor scholen, kinderopvangcentra en openbare speelplaatsen.

Het merk Philips

Philips staat bekend om zijn toewijding aan innovatie en de verbetering van de gezondheidszorg door technologie. Met de Philips Heartstart FR2 kinderelektroden, bent u verzekerd van de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van een gerenommeerd merk als Philips mag verwachten.

De AED's van Philips

Philips heeft verschillende AED's  op de markt. De meest bekende zijn de Philips Heartstart HS1 en de FRX AED. Deze AED's zijn erg populair onder bedrijven, particulieren en instellingen. Minder bekende AED's zijn de FR3 en FR2. Deze AED's worden niet meer geproduceerd, maar de artikelen als elektroden en batterijen zijn voldoende voorradig.

Elektroden kopen met hulp?

Kies voor de Philips HeartStart FR2 kinderelektroden om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent om levensreddende zorg te bieden aan jonge patiënten. Met een eenvoudige online bestelprocedure en snelle levering, bieden we een moeiteloze manier om uw AED-systeem uit te rusten met de essentiële tools. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag verder.

Lees meer

Extra informatie Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

Merk(en) Philips
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code 989803108851, M3870A
AED Compatibiliteit Philips Heartstart FR2
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kinderen
EAN 7434637762711

Lees meer

Klant beoordelingen Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Heartstart FR2 kinderelektroden” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

Artikelen Philips Heartstart FR2 kinderelektroden

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Elektroden AED Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel