• Lifepak CR2 Elektroden kopen
 • Lifepak CR2 elektroden voor kind en volwassene 11101-000021
 • Phyios Control Lifepak CR2 Elektroden kopen voor AED
 • Lifepak CR2 AED (Wifi, 3G of USB) AED merk Physio Control
 • Lifepak CR2 Elektroden kopen
 • Lifepak CR2 elektroden voor kind en volwassene 11101-000021
 • Phyios Control Lifepak CR2 Elektroden kopen voor AED
 • Lifepak CR2 AED (Wifi, 3G of USB) AED merk Physio Control

Physio Control Lifepak CR2 Elektroden

145,00 Incl. BTW (Excl. BTW 133,03)

 • Geschikt voor alle Lifepak CR2 AED’s
 • Universele elektroden voor kind en volwassene
 • Eenvoudig in gebruik en duidelijk afgebeeld
 • Pacemaker detectie functie
 • SKU/EAN: 11101-000021
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • Volwassene

  Volwassene

  Geschikt voor
 • 4 jaar

  4 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Lifepak CR2 Elektroden

De Lifepak CR2 elektroden zijn geschikt voor alle Lifepak CR2 AED's. Het zijn universele elektroden. Dat houdt in dat deze elektroden zowel geschikt zijn voor volwassen en kinderen. Het enige wat u bij kinderreanimatie moet doen is de AED op kinderstand zetten. De elektrode zitten al in de tray, waardoor ze eenvoudig gebruiksklaar worden gemaakt. Daarnaast zit er een afbelding op, zodat u precies weet waar de elektroden geplaatst moeten worden. Deze elektroden zijn zowel voor volwassenen als kinderen geschikt.

Specificaties Lifepak CR2 Elektroden

 • Merk: Physio Control
 • Geschikt voor: Lifepak CR2 AED
 • Soort: Elektroden voor volwassenen en kinderen
 • Houdbaarheid elektroden: 4 jaar
 • Beschikt over pacemaker detectie

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen is dit op de borst. Dit geldt ook voor de Lifepak CR2 elektroden. De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. De elektroden zijn zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. De Lifepak CR2 elektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Het merk Physio Control

Physio Control is op 14 februari 1955 opgericht door Dr. Karl William. Hij was toen werkzaam als Cardioloog. Naast AED’s ontwikkelen ze ook apparatuur voor de medische wereld. Alle AED’s beschikken over het FDA keurmerk en de CE Markering. De AED merken die Physio Control voert zijn de Lifepak 1000, de Lifepak CR plus. Daarnaast is er een nieuwe generatie AED op de markt. Dit is Lifepak CR2 AED. Deze AED is te verkrijgen met Wifi, 3G of met een USB aansluiting. Hierdoor kan de AED eenvoudig vanaf een centrale plek worgen gemonitord en is het beschermd tegen diefstal.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Lifepak CR2 Elektroden.

Lees meer

Extra informatie Physio Control Lifepak CR2 Elektroden

Merk(en) PHYSIO Control
Houdbaarheid elektroden 4 jaar
Product Code 11101-000021
AED Compatibiliteit Lifepak CR2 3g, Lifepak CR2 usb, Lifepak CR2 wifi
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kind & Volwassene
EAN 7434628541554

Lees meer

Klant beoordelingen Physio Control Lifepak CR2 Elektroden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Physio Control Lifepak CR2 Elektroden” te beoordelen
Lees meer

Artikelen Physio Control Lifepak CR2 Elektroden

AED merk Physio Control Wat is het AED merk Physio Control en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Physio Control artikelen Physio Control Lifepak CR2 Elektroden Lifepak

Kan aspirine een hartaanval voorkomen? Aspirine is een vrij verkrijgbaar geneesmiddel dat wordt gebruikt tegen pijn, hoofdpijn en koorts. Misschien heeft u gehoord dat aspirine ook kan worden gebruikt om het risico op een hartaanval te verminderen. Hoewel het waar is dat een lage, dagelijkse dosis aspirine een hartaanval kan

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED tips voor Nederland Wit u een AED kopen? Hierbij de 5 belangrijkste tips voor Nederland. De aanleiding is de zoveelste storm die Nederland teistert. Algemeen bekend is dat de aanrijdtijd, in dit soort situaties, langer is dan normaal. Waardoor er een beroep op ons, als samenleving, wordt gedaan. Bij

Elektroden AED Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel