• Defibtech Lifeline View AED kinderele
 • Defibtech Lifeline view kinderelektroden DDP-2002
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Hoe kinderelektroden AED plakken
 • Defibtech Lifeline View AED kinderele
 • Defibtech Lifeline view kinderelektroden DDP-2002
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Hoe kinderelektroden AED plakken

Defibtech Lifeline View kinderelektroden

122,50 Incl. BTW (Excl. BTW 112,39)

 • Speciaal voor Lifeline View AED
 • Ontworpen voor kinderen < 25 kg
 • Zelfklevende defibrillatie elektroden
 • Simpel bestellen via AEDmaster
 • SKU/EAN: DDP-2002
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Deze Defibtech Lifeline view kinderelektroden zijn speciaal ontwikkelt om reanimatie toe te passen voor kinderen die minder wegen dan 25 kg. De elektroden kunnen alleen worden geplaatst in de Lifeline AED en zijn geschikt voor zowel de half- als de volautomatische versie. De elektroden kunnen zogenaamd "pre connected" worden opgeborgen en hebben een houdbaarheidsdatum van 2 jaar.

Specificaties Defibtech Lifeline View kinderelektroden

 • Merk: Defibtech
 • Geschikt voor: Lifeline View AED
 • Soort: Elektroden voor kinderen
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Zelfklevende analyse/defibrillatie elektroden

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen is dit op de borst. Dit geldt ook voor de Defibtech Lifeline View kinderelektroden. De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. De elektroden zijn geschikt voor kinderen. De efibtech Lifeline view kinderelektroden moet u bij kinderen op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Kinderelektroden in AED pakket

Als u u een AED pakket koopt zitten hier niet standaard kinderelektroden bij. De voornaamste reden is dat hier weinig vraag naar is. Echter wil het niet zeggen dat het daardoor minder belangrijk is. Wij leveren het liefst standaard kinderelektroden bij een Defibtech Lifeline View AED of een Defibtech Lifeline View Binnenpakket. Om u tegemoet te komen ontvangt u 30% korting op de Defibtech Lifeline View kinderelektroden als u een AED of AED pakket koopt.

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast deze AED is er ook de Defibtech Lifeline View, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline flexibel pakket.

Advies van AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is dit een zeer goede keuze!

Elektroden kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Defibtech Lifeline View kinderelektroden.

Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Merk(en) Defibtech
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code DDP-2002
AED Compatibiliteit Defibtech Lifeline View
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kinderen
EAN 7423631992927

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Defibtech Lifeline View kinderelektroden” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Artikelen Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

Defibrillator kopen Een defibrillator of AED kopen? In Nederland wint de AED (Automatische Externe Defibrillator) nog steeds aan populariteit. Naast ziekenhuizen en andere professionele zorgverleners, komen er steeds meer particuliere initiatieven. Zoals de aanschaf van een defibrillator voor de buurt, vve of kerk. Zoll Plus AED €1.250,00 – €1.300,00 Incl.

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel