• Cardiac Science G5 kinderelektroden XELAED003A
 • Cardiac Science G5 Kinderelektroden
 • Kinderelektroden Cardiac Science G5
 • AED kopen: Cardiac Science G5 Kopen. AED is geschikt voor buiten!
 • Cardiac Science G5 kinderelektroden XELAED003A
 • Cardiac Science G5 Kinderelektroden
 • Kinderelektroden Cardiac Science G5
 • AED kopen: Cardiac Science G5 Kopen. AED is geschikt voor buiten!

Cardiac Science kinderelektroden (G5)

120,00 Incl. BTW (Excl. BTW 110,09)

 • Speciaal voor Cardiac Science G5 AED
 • Kinderelektroden, max gewicht 25 kg
 • Geen CPRD sensor, gericht op kinderreanimatie
 • Online aanschaffen, vertrouwen bij AEDmaster
 • SKU/EAN: XELAED003A
 • Kind

  Kind

  Geschikt voor
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Cardiac Science kinderelektroden (G5)

De Cardiac Science kinderelektroden (G5) zijn geschikt voor de Cardiac Science Powerheart G5 AED. De elektroden zijn niet voorzien van een CPRD sensor. Deze elektroden zijn voor kinderen en niet geschikt voor volwassenen. Er zijn ook G5 elektroden met CPR-D voor volwassenen. Door de CPRD sensor wordt de AED bediener van realtime reanimatiefeedback voorzien. Deze sensor meet de borstcompressie en het tempo van de hartmassage. Hierdoor ontvangt de hulpverlener de juiste informatie tijdens de reanimatie. Daarnaast wordt de AED bediener gecorrigeerd als de hartmassage onjuist wordt uitgevoerd. Dit gebeurt doormiddel van een gesproken tekst.

Specificaties Cardiac Science kinderelektroden

 • Merk: Cardiac Science
 • Geschikt voor: Cardiac Science Powerheart G5 AED
 • Soort: Elektroden voor kinderen
 • Max aantal kg: 25
 • Reanimatie feedback: Nee
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar

AED elektroden

De AED elektroden zijn van essentieel belang voor het succesvol inzetten van de AED. De AED elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze geleidende gel zorgt er voor dat de schok goed wordt overgebracht. Na verloop van tijd kan deze gel uitdrogen, waardoor het de AED bediener en het slachtoffer gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de elektroden tijdig te vervangen. Dit geldt ook voor de Cardiac Science kinderelektroden. Op elke AED vindt u de instructie met hoe de elektroden op het lichaam te plaatsen. Bij volwassenen plaatst u de elektroden op de borst. De kinderelektroden zijn kleiner en moet u op een andere manier bevestigen. De Cardiac Science kinderelektroden (G5) moet u op de voor- en achterzijde van het lichaam plaatsen. Terwijl u bij volwassenen beide elektroden op de borst plaatst.

Het merk Cardiac Science

Cardiac Science is van oorsprong een Amerikaans bedrijf, met het hoofdkantoor in Wisconsin. Daarnaast heeft Cardiac Science ook nog vestigingen in België, Italië, Engeland, Frankrijk en Duitsland. Er zijn in het totaal meer dan 500.000 AED’s verkocht en dat maakt ze automatisch één van de grootste AED aanbieders ter wereld. Het AED merk Cardiac Science levert AED’s aan de overheid, bedrijven en instellingen. De laatste ontwikkeling is dat Cardiac Science over is genomen door Zoll. Naast de Cardiac Science G5 is er ook de Cardiac Science G3.

Elektroden kopen met hulp?

U gaat AED kopen, maar u niet precies welke elektroden u nodig heeft? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Weet u niet precies welke AED elektroden u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere optie. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de AED de juiste elektroden aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Cardiac Science kinderelektroden (G5).

Lees meer

Extra informatie Cardiac Science kinderelektroden (G5)

Merk(en) Cardiac science
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Product Code XELAED003A
AED Compatibiliteit Cardiac Science G5
Specifieke kenmerken Pre-connected
Geschikt voor Kinderen
EAN 7423622431466

Lees meer

Klant beoordelingen Cardiac Science kinderelektroden (G5)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cardiac Science kinderelektroden (G5)” te beoordelen
Lees meer

Artikelen Cardiac Science kinderelektroden (G5)

AED merk Cardiac Science Het AED merk Cardiac Science is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan

AED gebruikskosten declareren bij Regionale Ambulancezorg Nederland Wilt u de gebruikskosten van de AED declareren? Dit kan wanneer de defibrillator ingezet is? Hiervoor komen de elektroden, batterij en het uitlezen van de defibrillator in aanmerking. Voor het ontvangen van bijvoorbeeld gratis elektroden dient u uw declaratie in te bij de

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel