Elektroden AED

Elektroden kopen voor uw AED? Koop AED elektroden met laagsteprijsgarantie. Wij hebben uiteengezet waar u om moet denken, als u elektroden gaat kopen. Weet u precies waar u naar op zoek bent? Ga dan direct naar alle elektroden. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderelektroden, elektroden voor volwassenen en zogenaamde universele elektroden. Deze laatste zijn zowel voor kind als volwassene geschikt.

Set elektroden kopen bij AEDmaster, waarom?

Steeds meer AED merken betreden de markt. Deze merken prijzen hun eigen AED’s en aanverwante artikelen aan, zonder rekening te houden met uw situatie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Om dit te voorkomen ondersteunen wij u bij het selecteren van de juiste AED en bijpassende elektroden set. Daarom hebben wij alle ”must knows” op een rijtje gezet. AEDmaster is 100% onafhankelijk. Wij denken met u mee, geven advies en garanderen de laagste prijs. Wel zo gemakkelijk!

Functie elektroden

De functie van de elektroden is het analyseren van het hartritme en het overbrengen van de schok. Blijkt er onvoldoende hartactiviteit te zijn dan wordt er, door de twee elektroden, een schok toegediend.  Met als doel om het hart weer, volgens het normale ritme, te laten kloppen.

De populairste AED elektroden

Welke elektroden zijn het populairst. De meest populaire elektroden zijn de elektroden die een langere houdbaarheid hebben en zowel te gebruiken zijn voor kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er zogenaamde CPR elektroden te koop. Deze elektroden hebben naast de standaard pads ook nog een extra plakker die de diepte van de borstcompessies meet. Hierdoor wordt de AED bediener van reanimatie feedback voorzien. DE AED merken die hierover beschikken zijn: Zoll, Cardiac Science en de 500P AED van Heartsine. 

64,00 Incl. BTW
49,00 Incl. BTW
160,00 Incl. BTW
Oorspronkelijke prijs was: €168,00.Huidige prijs is: €140,00. Incl. BTW
82,00 Incl. BTW
205,00 Incl. BTW
135,00 Incl. BTW
59,00 Incl. BTW

Kosten elektroden AED

Er zijn verschillende soorten AED elektroden op de markt en de prijzen variëren behoorlijk. Dit komt doordat elke merk haar eigen elektroden, met haar eigen functionaliteiten en houdbaarheid heeft. Door deze onderlinge verschillen lopen de AED kosten, voor de elektroden, sterk uiteen. De goedkoopste elektroden zijn de Defibtech Lifeline elektroden, met een prijs van €59,-. en daartegenover zijn de duurste elektroden de; Zoll 3 elektroden met een prijs van €186,-. Echter beschikken de Zoll 3 elektroden wel over CPRD en zijn ze zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Terwijl de elektroden van Defibtech Lifeline AED alleen geschikt zijn voor volwassenen. Er zijn ook aparte kinderelektroden, maar deze moet u los kopen.

Welke soorten elektroden zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten elektroden. Helaas worden er (nog) geen elektroden als universele set verkocht. Dit zou het voor een ieder veel gemakkelijker maken. Elk AED merk heeft dus haar eigen elektroden.

AED elektroden voor volwassenen

Dit soort AED elektroden kan alleen worden gebruikt bij volwassenen. U koopt een AED inclusief een paar volwassenelektroden.

Kinderelektroden

De kinderelektroden zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar of tot 25 kg en worden op de voor- en achterzijde van het lichaam geplaatst. Bij volwassenen is dit op de borst.

Gecombineerde elektroden

Er zijn ook elektroden die zowel geschikt zijn voor kinderen als volwassenen. Zeer gemakkelijk in gebruik. U hoeft geen aparte elektroden aan te schaffen en daarbij hoeft u de elektroden, bij een hartstilstand, ook niet om te wisselen.

CPR-D elektroden

Deze elektroden zijn voorzien van CPR-sensor, waardoor er realtime reanimatiefeedback wordt gegeven tijdens de reanimatie. Deze ondersteuning  is zeer waardevol en wordt aanbevolen door de Europese Reanimatie Raad.

Waar brengt u elektroden aan op het lichaam?

Elke AED beschikt over twee elektroden en is een set. Het is ontzettend belangrijk dat de elektroden op de juiste wijze worden aangebracht. Gebeurt dit niet correct dan heeft het grote gevolgen voor de patiënt. Er wordt onderscheid gemaakt in kinderen en volwassenen.

Bevestiging elektroden volwassene

Bij volwassenen plaatst u de ene elektrode onder het rechter sleutelbeen naast het borstbeen. De andere elektrode plaatst u 5 tot 10 centimeter onder de linker oksel. De CPR-D elektroden van Zoll zijn al voorgevormd, waardoor de elektroden zeer makkelijk zijn aan te brengen.

Bevestiging elektroden kind

Is uw kind jonger dan 8 jaar of lichter is dan 25 kg? Dan plaatst u de ene elektrode aan de achterzijde, tussen de schouderbladen, op de rug. De andere elektrode plaatst u aan de voorzijde op het borstbeen.

Houdbaarheid elektroden

Alle elektroden zijn voorzien van een geleidende gel. Deze gel zorgt ervoor dat de schok, vanuit de AED, op de juiste wijze wordt overgebracht. Deze gel is beperkt houdbaar. Stel u ziet dat de elektroden niet meer in een dichte verpakking zitten? Koop dan altijd een nieuw setje. Tevens kunnen de elektroden nooit een tweede keer gebruikt worden. Dus u dient de elektroden na gebruik weg te gooien. De vervangingstermijn varieert. De Zoll 3 elektroden moeten na 5 jaar worden vervangen, de Heartine elektroden na 4 jaar en de Defibtech Lifeline View elektroden na 2 jaar.

Wat mag u van ons verwachten?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

AED in de buurt van VVE, Stad, dorp of kerk

Een AED in de buurt; maak je buurt hartveiliger en red levens Welkom op onze informatieve pagina over het cruciale belang van toegang tot een “AED in de buurt.” In situaties waarbij elke seconde telt, kan het verschil maken tussen leven en dood afhangen van de snelheid waarmee een Automatische

Lees verder »

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Lees verder »

AED Kosten

AED kosten; Wat kost een FDA gekeurde defibrillator? Wat kost een AED en met welke kosten moet u, de komende 10 jaar, rekening houden? Om het simpel te houden zijn de kosten in 3 categorieën gesplitst, namelijk; aanschafkosten, gebruikskosten en onderhoudskosten. Door de totale AED kosten te delen door de

Lees verder »

AED Merken

AED merken met FDA keurmerk De AED merken die AEDmaster aanbiedt zijn enkel A merken. Dat houdt in dat ze aan de aan de strengste eisen voldoen, over een FDA en CE keurmerk beschikken en zeer betrouwbaar zijn. Het grootste voordeel van een FDA gecertificeerde AED is dat er niet

Lees verder »

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel