Enig resultaat

Defibtech

Het AED merk Defibtech is één van de AED merken die wij aanbieden. Hieronder het complete assortiment: AED’s, accu’s, elektroden, tassen, trainingsartikelen, AED kasten, enz.

91,00 Incl. BTW 75,21 Excl. BTW

De plus- en minpunten van het AED merk Defibtech

Defibtech is een zeer betrouwbare fabrikant. Dit zie je terug in het aantal verkopen en de verschillende markten die ze bedienen. Dus dit is een enorm pluspunt. Het heeft standaard een fabrieksgarantie van 8 jaar en de batterij gaat 7 jaar mee. Daardoor heeft de AED een lage afschrijving.  Verder zijn de AED’s zeer gebruiksvriendelijk en beschikbaar in veel verschillende talen. Een minder sterke punt is dat de AED speciale kinderelektroden nodig heeft en deze niet standaard worden meegeleverd.

Conclusie van AEDmaster

AEDmaster concludeert dat Defibtech één van de betrouwbaarste merken in de wereld is en ruimschoots haar sporen heeft verdiend. Ze beschikt over het FDA keurmerk als de CE markering, waardoor de AED aan de strengste eisen voldoet en dus ook 2020 proof is. Dit vinden wij belangrijk! Daarnaast is de Nederlands importeur zeer kundig, waardoor de servicegraad uitstekend is.