Aanbieding!
 • Heartsine 350P AED kopen
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Stickerset
 • AED + Safeset
 • Heartsine 350P AED kopen
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Stickerset
 • AED + Safeset

Heartsine 350P AED

(13 klantbeoordelingen)

1.125,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.032,11)

 • De AED is een halfautomaat
 • Hoogste waterdichtheid van alle AED’s
 • Betaalbare FDA gecertificeerde AED
 • De meest verkochte AED van Heartsine
 • Populair bij: sportverenigingen, sauna’s en zwembaden
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 4 jaar

  4 jaar

  Levensduur batterij
 • 4 jaar

  4 jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Heartsine Samaritan 350P AED: kwaliteit, betaalbaarheid en veiligheid

Ontdek de Heartsine Samaritan 350P AED. Dit is het paradepaardje van Heartsine. Deze 350P AED staat voor een uitstekende combinatie van hoogwaardige technologie en betaalbaarheid. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is de hoogste IP-waarde onder alle AED’s, wat de optimale keuze maakt voor omgevingen bij of rond water en bij evenementen. Voeg daarbij een exclusief voordeel: na elke inzet worden zowel de elektroden als de batterij vergoed.

Wordt geleverd inclusief

 • Heartsine 350P AED (halfautomaat)
 • Padpak (elektroden en batterij in 1)
 • Set met stickers
 • Softcase
 • Safeset

Fabrieksgarantie en vervangingstermijn

 • Fabrieksgarantie AED: 8 jaar
 • Vervangingstermijn elektroden: 4 jaar
 • Houdbaarheid batterij: 4 jaar

Waarom de Heartsine Samaritan 350P AED kopen?

Kies vandaag nog voor de Heartsine Samaritan 350P AED. Voor optimale zekerheid en veiligheid, telkens wanneer u het nodig heeft.

 • Betrouwbaarheid: Heartsine 350P, de meest verkochte AED van Heartsine, heeft zijn betrouwbaarheid in de praktijk bewezen.
 • Hoogwaardige Technologie: Uitgerust met de nieuwste technologieën, levert deze AED topkwaliteit levensreddende assistentie.
 • Betaalbaarheid: Ondanks de hoogstaande kwaliteit, is de Heartsine Samaritan 350P AED zeer betaalbaar.
 • Hoogste IP-waarde: Met de hoogste IP-waarde van alle AED’s, is het bijzonder geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden of bij wateractiviteiten.
 • Vergoeding: Een uniek voordeel van deze AED is dat zowel de elektroden als de batterij worden vergoed na inzet.

HeartSine: Het verhaal achter het AED merk

Het begon in de jaren ’60 met Professor John Anderson. Hij ontwierp een draagbare defibrillator voor het Royal Victoria Ziekenhuis, waardoor hij de basis zette voor het AED merk Heartsine. In 1991, met de expertise opgedaan, richtte Anderson het AED merk Heartsine op. In 2001 werd de eerste Heartsine Samaritan AED ontwikkeld en in 2004 werd deze openbaar beschikbaar. De Heartsine 350P is de meest verkochte AED.

Heartsine Samaritan 360P AED

Een volautomatische versie van onze bestseller, de 360P AED doet alles voor u. Na het aanbrengen van de pads analyseert het apparaat de hartslag van de patiënt en, indien nodig, levert het automatisch een schok. Dit biedt een extra veiligheidsniveau, vooral in stressvolle noodsituaties.

Heartsine Samaritan 500P AED

De 500P AED is onze meest geavanceerde defibrillator. Dit komt dus door de ingebouwde CPR-adviesfunctie, die feedback geeft over de effectiviteit van de borstcompressies. Deze hoogtechnologische AED zorgt ervoor dat u de best mogelijke zorg biedt in een noodsituatie.

Padpak (elektroden en batterij in 1)

Het PadPak is een onmisbare accessoire voor de Heartsine Samaritan 350P AED. Voor volwassenen wordt de standaard PadPak gebruikt, terwijl voor kinderen de kinder-PadPak wordt geïnstalleerd. Met deze aanpasbare opties kan je snel en effectief schakelen tussen kinderen en volwassenen.

Heartsine 350P Trainer

De Heartsine 350P Trainer is de perfecte tool om realistische trainingen te geven in het gebruik van de Heartsine Samaritan 350P AED. Deze trainer simuleert nauwkeurig de werking en functies van de echte AED, maar geeft geen daadwerkelijke schok af. Hierdoor kunnen cursisten veilig en effectief leren hoe ze de AED moeten bedienen in noodsituaties.

AED pakket

Met het Heartsine Samaritan 350P AED-pakket haalt u alles in huis om snel en effectief te reageren bij een noodgeval. Wij hebben o.a. binnen-, buiten, en flexibele pakketten. Alle pakketten zijn compleet, voordelig en afgestemd op een specifieke situatie. Dus koop je voor het eerst een AED? Kies dan voor een AED pakket.

Bij AEDmaster hebben we een Heartsine AED die bij elke behoefte past. Kies de AED die het beste bij u past en zorg voor veiligheid en gemoedsrust.

Kies dan één van de  AED pakketten:

Kenmerken en termen die van toepassing zijn op de 350P AED

Hieronder een korte toelichting van de meest voorkomende kenmerken en termen die van toepassing zijn op een AED.

Half- of volautomaat

De Heartsine 350P is een halfautomaat. Het verschil tussen een vol- en halfautomatische AED ligt in de mate van automatisering bij het toedienen van een schok. Een volautomatische AED neemt het volledige proces op zich, terwijl een halfautomatische AED vereist dat de hulpverlener handmatig een schok toedient. Beide typen AED’s zijn effectief bij reanimatie, maar de keuze hangt af van gebruikersvaardigheden en specifieke situaties waarin ze worden gebruikt.

IP waarde

De IP-waarde (Ingress Protection) is een classificatiesysteem dat aangeeft in hoeverre een elektronisch apparaat, zoals een AED, beschermd is tegen stof en water. De Heartsine Samaritan 350P AED heeft een IP waarde van 56. Dit betekent dat het apparaat uitstekend bestand is tegen vochtige omgevingen en zelfs geschikt is voor gebruik op of rond water, evenals op evenementen.

FDA keurmerk

De Heartsine Samaritan 350P AED is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Dit keurmerk bevestigt dat het apparaat voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen die door de FDA zijn vastgesteld. Het verkrijgen van het FDA-keurmerk is een belangrijke erkenning van de betrouwbaarheid en effectiviteit van de AED. Je kan er dus op vertrouwen dat deze AED voldoet aan de hoogste normen voor medische apparatuur.

Advies AEDmaster

Voor AED koopadvies ben je bij ons aan het goede adres. Een passende AED kopen is cruciaal en daarom selecteren wij enkel AED merken die aan de strengste eisen voldoen. Hierdoor garanderen we een optimale prestatie en lange levensduur van elke AED.

AED informatie

Zoek je een AED voor een bedrijf, vereniging of buurt? Ben je geen professionele gebruiker? Dan is de Heartsine samaritan 350P AED is een uitstekende keuze. Wil je meer AED informatie of een AED offerte ontvangen? We staan voor je klaar. Bekijk alle AED merken in ons assortiment.

Onze configurator helpt je bij de AED keuze?

Twijfel je? Gebruik dan onze handige AED offerte tool. Deze tool helpt je in een paar stappen naar de juiste keuze. Weet je al welke AED je wilt? Dan ben je binnen 30 seconden klaar. Twijfel je nog? Onze uitgebreide offerte tool maakt een volledige situatieschets, zodat we je de perfecte AED of AED pakket kunnen aanbevelen, zoals de 350P AED.

Extra informatie Heartsine 350P AED

Merk Heartsine
Kosten per jaar €143,- aanschaf + onderhoud gerekend over 10 jaar
Keurmerk FDA, CE
Soort AED Halfautomaat
Fabrieksgarantie 8 jaar
Levensduur batterij 4 jaar
Houdbaarheid elektroden 4 jaar
Water- en stofbestendig Ja (IP56 waarde)
Tweetalige AED Nee
Inzet bij kinderen Kinderelektroden
LCD scherm Nee
Soort artikel AED + Safeset
Zelftest Ja
EAN 7423625011009

Klant beoordelingen Heartsine 350P AED

 1. 5

  top aed

 2. 5

  Bedankt voor de goede service

 3. 5

  Mooie compacte AED. Snelle levering door dit bedrijf.

 4. 5

  Fraaie ronde vorm. AED doet wat ie moet doen. De onderhoudskosten zijn relatief laag

 5. 4

  Prima AED. Deze aangeschaft omdat we hier ook mee getraind hebben. Prijs is gewoon goed. Verder geen poespas

 6. 5

  Kleine aed en ideaal voor ons om mee te nemen in de auto.

 7. 4

  Mooi overzichtelijke AED. In het begin beetje lastig om open te krijgen. Specificaties zijn erg goed!

 8. 4

  Compact en een hoge IP-waarde. Ideaal voor onze sportschool (met zwembad/sauna)

 9. 5

  Super mooi klein aed. Erg handig in gebruikt. Begeleiding is ook erg prettig

 10. 5

  Mooi kleine vormgegeven aed. Doet wat ie moet doen.

 11. 5

  Overzichtelijk aed met duidelijke instructies

 12. 4

  Fraaie ronde AED met een zeer hoge IP waarde, prima voor onze autowasstraat

 13. 5

  Eenvoudige maar doeltreffende aed. Overzichtelijk en duidelijk. Prijstechnisch erg gunstig en de info volledig van verkopen

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Veelgestelde vragen Heartsine 350P AED

Artikelen Heartsine 350P AED

Heartsine AED merk 350P, 360P en 500P

Heartsine

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u in ieder geval over de […]

Handleiding Heartsine 350P AED

Handleiding Heartsine 350P AED

Handleiding Heartsine 350P AED Heeft u een probleem met uw Heartsine 350P AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag […]

AED / defibrillator aanschaffen

AED aanschaffen

AED aanschaffen? Praktische tips. U wilt een AED aanschaffen, maar met welke zaken moet u precies rekening mee houden? Om deze vraag te beantwoorden zijn hieronder een aantal vragen opgesteld. Vervolgens hebben wij alle vragen van een toelichting voorzien, zodat u weet welke AED het beste bij u of uw organisatie past. Wilt u meteen […]

Wat betekent AED (Automatische Externe Defibrillator)

Automatische Externe Defibrillator

Automatische Externe Defibrillator AED is een afkorting voor Automatische Externe Defibrillator. De functie van de AED is het herstellen van het hartritme bij een hartstilstand. Dit gebeurt met een draagbaar (extern) apparaat. Dit apparaat wordt zowel bij volwassenen als bij kinderen gebruikt. Om het hartritme succesvol te herstellen is ”tijd” van doorslaggevende betekenis. De ”eerste […]

AED verzekering bij Diefstal

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal verzekering. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech […]

AED kopen alle aed merken AED Cardiac Science, AED Defibtech, AED Heartsine, AED Physio Control, AED Philips, AED Zoll

De wereldwijde AED markt blijft komende jaren groeien

Volgens het onderzoek van The Insight Partners werd de wereldwijde markt voor defibrillatoren in 2021 geschat op ruim 10 miljard euro en zal deze naar verwachting in 2028 bijna 15 miljard euro bedragen, met een jaarlijks groeipercentage van 5,1% tussen 2021 en 2028.

Video Heartsine 350P AED

Video Heartsine 350P AED