Contact

We helpen u graag. Of u nu een vraag over een bepaald product heeft of u wilt gewoon advies. Laat het ons weten, want wij helpen u graag.

Belangrijke informatie

AEDmaster.nl
Peesterstraat 6 A
9331 BC Norg
T: +31 (0) 20 – 7630686
M: [email protected]

KVK nummer: 01153903
BTW nummer: NL820785040B01

AED offerte opvragen

Bent u van een: VVE, een bedrijf, de overheid, een vereniging of een andere instelling? Zorg er dan voor dat u een offerte opvraagt. Dit loont altijd, want u weet zeker dat u de juiste AED aanschaft! Elke situatie vraagt om een andere AED.

Waarom is het interessant om een offerte op te vragen? Ten eerste omdat, wanneer u meerdere AED’s aanschaft, een scherpere prijs krijgt. De prijs is dan ook de meest gegeven reden voor het opvragen van een offerte. Echter is dit niet de belangrijkste reden, want aan een slechte AED heb je niks!

De belangrijkste reden is namelijk dat de AED en/of de AED artikelen bij uw wensen aan sluiten. Denk aan de weersomstandigheden, de locatie en het soort AED. Daarom hebben wij het artikel AED aanschaffen geschreven. In dit artikel staan de punten waar u zo ie zo rekening mee dient te houden.

AED kopen

Alle AED merken voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving. Dat houdt in dat elke AED over het juiste keurmerk beschikt. Dit is het FDA keurmerk en de CE markering. Doordat wij deze selectie, vooraf, voor u hebben gemaakt weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardig product aanschaft.

Wij hebben verschillende AED pakketten voor u samengesteld. Deze AED pakketten zijn gesplitst in; binnen-, buiten- en flexibele pakketten. Als u een pakket aanschaft dan weet u zeker dat u direct klaar bent en komt u niet meer voor verassingen te staan. Wel zo gemakkelijk!

Stel u heeft een afwijkende wens. Bijvoorbeeld u zoekt een AED voor op een schip. Dan stellen wij speciaal voor u een pakket samen dat bestand is tegen zoutwater en internationaal erkend is. Voor alles is een oplossing! Dus zit u met een vraag? Daag ons uit, want wij helpen u graag.