Uw beste prijs claimen of toch eerst een offerte opvragen.

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

1. Claim uw (beste) prijs

Wees verstandig en koop alleen een AED bij de expert. Verzeker u van: gratis service, onafhankelijk advies en een gratis leen AED. En niet onbelangrijk nu ook gegarandeerd de laagste prijs!  

Volg deze 3 stappen en claim uw beste prijs:

Claim uw beste prijs:

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel

2. Specifieke AED offerte

Weet u niet precies welke AED  u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? Vraag dan een offerte bij ons op. Zeer eenvoudig en super snel. Wij zijn hier uniek in

Bij ons heeft u drie opties:

  • Super snel, u weet precies wat u wilt (30 sec).
  • Snel, omdat u ongeveer al weet wat u wilt (60 sec).
  • Redelijk snel, er wordt een situatieschets gemaakt (120 sec).
Waarom anderen voor AEDmaster kozen:

“Er zijn zoveel opties om uit te kiezen en dat maakte het lastig. Het offerteformulier met de uitgebreide intake heeft ons hierbij geholpen. We hebben nu de juiste AED (met kast) aan de muur hangen!”

Bernard Thomassen – Schildersbuurt Groningen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over claim uw beste prijs of u zit met andere vragen neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem vandaag nog actie voor uw hartgezondheid! 

Onthoud:

Een AED in de buurt kan levens redden. Wees voorbereid, wees alert en help ons om hartveiligheid voor iedereen toegankelijk te maken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen