• AED Zoll plus Batterij
 • Batterij bestellen voor AED Zoll Plus
 • Batterijen in zoll aed
 • Zoll plus AED kopen
 • AED Zoll plus Batterij
 • Batterij bestellen voor AED Zoll Plus
 • Batterijen in zoll aed
 • Zoll plus AED kopen

Zoll Plus Batterij

(1 klantbeoordeling)

67,50 Incl. BTW (Excl. BTW 61,93)

 • 5 jaar

  5 jaar

  Vervangings- termijn batterij
Offerte op maat

Zoll Plus Batterij (8000-0807-01)|Zoll AED Plus

De Zoll AED Plus batterij speelt een cruciale rol in de betrouwbaarheid en inzetbaarheid van uw Zoll AED Plus defibrillator. Deze set van tien (10)type 123 Lithium batterijen staat garant voor een stand-by levensduur van vijf jaar, waardoor uw AED altijd klaar is voor gebruik wanneer elke seconde telt.

Specificaties Zoll AED Plus Batterij

 • Merk: Zoll
 • Geschikt voor: Zoll AED Plus
 • Type: 10x 123 Lithium Batterijen
 • Levensduur: 5 jaar in stand-by modus
 • SKU: 8000-0807-01
Deze batterijen zijn ontworpen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van uw Zoll AED Plus.

Zoll: Een merk van vertrouwen en innovatie

Kiezen voor Zoll batterijen betekent kiezen voor een marktleider in nood medische technologieën. Met Zoll's geavanceerde functies zoals Real CPR Help en een IP55-classificatie voor stof- en waterbestendigheid, verzekert u zich van een AED die presteert onder alle omstandigheden.

Wanneer moet ik mijn batterij vervangen?

Het tijdig vervangen van de batterij in uw Zoll AED Plus is cruciaal om de betrouwbaarheid en effectiviteit van het apparaat in noodgevallen te waarborgen. Hier zijn enkele richtlijnen en signalen waar u op moet letten om te bepalen wanneer het tijd is om de batterij te vervangen:
 • Vervaldatum: De meest betrouwbare indicator voor het vervangen van uw batterij is de vervaldatum. Alle batterijen hebben een houdbaarheidsdatum, en het is belangrijk deze datum niet te overschrijden. Controleer regelmatig de vervaldatum die op de batterij is aangegeven.
 • Statusindicator: De Zoll AED Plus is uitgerust met een statusindicator die de huidige staat van de batterij weergeeft. Als deze indicator aangeeft dat de batterij bijna leeg is, is het tijd om deze te vervangen.
 • Na gebruik van de AED: Het is aan te raden de batterij te vervangen nadat de AED is gebruikt voor een reanimatie, zelfs als de batterijen nog niet volledig leeg zijn. Dit garandeert dat de AED volledig operationeel is voor de volgende noodsituatie.
 • Regelmatige zelftests falen: Als de automatische of handmatige zelftests van de AED mislukken, kan dit wijzen op een probleem met de batterijen. Raadpleeg de handleiding voor specifieke foutcodes die duiden op batterijproblemen.
 • Lange opslagtijd: Als uw AED voor een langere periode niet is gebruikt of gecontroleerd, controleer dan de batterijstatus voordat u het apparaat weer operationeel maakt. Batterijen kunnen over tijd vermogen verliezen, zelfs zonder actief gebruik.
Door aandacht te besteden aan deze signalen en richtlijnen, zorgt u ervoor dat uw Zoll AED Plus altijd klaar is voor gebruik. Het is een goede praktijk om een logboek bij te houden van de vervangingsdata en statuscontroles van de batterij, zodat u een duidelijk overzicht hebt van de onderhoudsgeschiedenis van uw AED.

Hoe vervang ik de Zoll Plus batterij?

Om de Zoll AED Plus batterij te vervangen, volgt u deze stappen. Deze zijn gebaseerd op de handleiding en algemene richtlijnen voor veilig en effectief onderhoud:
 • Schakel de AED uit: Zorg ervoor dat het apparaat is uitgeschakeld voordat u begint met het vervangen van de batterijen.
 • Open het batterijvak: Het batterijvak bevindt zich aan de achterkant van de AED. Mogelijk moet u een klepje openen of een schroef losdraaien.
 • Verwijder de oude batterijen: Haal de oude batterijen voorzichtig uit het apparaat. Let op de oriĂ«ntatie voor correcte plaatsing van de nieuwe batterijen.
 • Plaats de nieuwe batterijen: Plaats de nieuwe Lithium batterijen, zoals aangegeven in het batterij vak of de handleiding.
 • Sluit het batterijvak: Zodra de nieuwe batterijen correct zijn geplaatst, sluit u het batterijvak. Voer een zelftest uit: Schakel de AED in om een zelftest uit te voeren en te verifiĂ«ren dat het apparaat correct functioneert met de nieuwe batterijen.
Zorg ervoor dat u alle gebruikte batterijen op een milieuvriendelijke manier afvoert en bewaar altijd een set reservebatterijen in de buurt van uw AED voor snelle vervanging indien nodig. Voor gedetailleerde instructies, raadpleeg de handleiding van uw specifieke model Zoll AED Plus.

Waarom koopt u de Zoll Plus batterij bij AEDmaster?

Wanneer het gaat om levensreddende apparatuur, is AEDmaster uw betrouwbare partner. Hier zijn enkele redenen waarom:
 • Deskundige klantenservice voor al uw vragen en ondersteuning.
 • Hoogwaardige elektroden tegen concurrerende prijzen.
 • Snelle en betrouwbare levering met meerdere verzendopties.
 • Eenvoudig online bestellen en veilige betalingsmogelijkheden.
 • Uniek meldingssysteem voor zorgeloze tijdige vervanging van batterijen.
 • OfficiĂ«le partner van de FDA gekeurde AED merken.
Bij AEDmaster kunt u de Zoll Plus batterij kopen, aanschaffen, of bestellen met de zekerheid van topkwaliteit en betrouwbaarheid. Voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen, bezoek AEDmaster vandaag nog.

Lees meer

Extra informatie Zoll Plus Batterij

Merk(en) Zoll
Levensduur batterij 5 jaar
Soort artikel Batterij
Product Code 8000-0807-01
AED Compatibiliteit Zoll AED Plus ECG, Zoll Plus
EAN 7434628862833

Lees meer

Klant beoordelingen Zoll Plus Batterij

5.00

Gebaseerd op 1 reviews

5 steren
1 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Goede batterijen

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Zoll Plus Batterij

Artikelen Zoll Plus Batterij

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL

Hartstilstand, 112 gebeld en nu? Een medisch noodgeval komt altijd onverwachts. In 90% van de gevallen is er dan geen professional in de buurt. Daarom moeten ”gewone” mensen weten hoe ze met noodgevallen, zoals een hartstilstand, om moet gaan. Nadat u 112 hebt gebeld, is het noodzakelijk om eerste hulp

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED tips voor Nederland Wit u een AED kopen? Hierbij de 5 belangrijkste tips voor Nederland. De aanleiding is de zoveelste storm die Nederland teistert. Algemeen bekend is dat de aanrijdtijd, in dit soort situaties, langer is dan normaal. Waardoor er een beroep op ons, als samenleving, wordt gedaan. Bij

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel