• Mindray C1A trainer kopen
 • Mindray C1A trainer kopen

Mindray C1A Trainer

330,00 Incl. BTW (Excl. BTW 272,73)

 • 6 vooraf ingestelde scenario’s
 • Zowel half- als volautomatisch
 • Verschillende talen beschikbaar
 • Trainingselektroden zijn meerdere keren te gebruiken
 • Door afstandsbediening meerdere AED’s tegelijk bedienen
Offerte op maat

Mindray C1A trainer

Mindray C1A trainer is speciaal ontwikkeld om bekend te raken met de Mindray Beneheart C1A AED. Deze trainer heeft geen display. Door te oefenen weet de AED bediener hoe de AED werkt. Hierdoor bent u beter voorbereid wanneer een naaste een hartstilstand heeft. Het is verstandig om de AED trainer in te zetten bij een BHV cursus, zodat er jaarlijks met de Mindray C1A AED geoefend wordt.

De Mindray C1A trainer bestaat uit:

 • Mindray C1A trainer
 •  Afstandsbediening
 • Verbindingskabel
 • Oefenelektroden
 • Handleiding
 • Draagtas

Over de Mindray C1A trainer

De C1A trainer beschikt over 6 vooraf ingestelde scenario’s, deze zijn zowel half- als volautomatisch te oefenen. Het instellen hiervan gebeurt door middel van de meegeleverde afstandsbediening. Verder is het mogelijk om de trainer in verschillende talen in te stellen, dit kan gedaan worden met de taalknop. Net als de echte defibrillator heeft de trainer ook een knop om het protocol om te schakelen van volwassenen naar kind. De trainer werkt op 8 normale AA-batterijen, in de afstandsbediening gaan 2 AAA-batterijen. De trainingselektroden zijn meerdere keren te gebruiken door de speciale plak laag op de pads. Verder wordt een afstandsbediening standaard meegeleverd zodat meerdere trainers tegelijk van afstand bediend kunnen worden. Met de afstandsbediening kunnen de instellingen aangepast worden en kan het protocol gepauzeerd of vooruit gespoeld worden.

AED trainer kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Mindray C1A trainer. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Mindray C1A Trainer

Merk(en) Mindray
Soort artikel AED trainer
EAN 7434625482454

Lees meer

Klant beoordelingen Mindray C1A Trainer

Artikelen Mindray C1A Trainer

De AED-trainer; Welk trainingsapparaat kiest u? | Tips Ontdek de cruciale rol van de AED trainer in het onderwijzen van levensreddende technieken. Of u nu een professionele hulpverlener bent, een bedrijfseigenaar, of simpelweg iemand die voorbereid wil zijn op noodsituaties; de AED trainer is een onmisbaar instrument in uw arsenaal

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel