• Philips Heartstart HS1 training elektroden, pads, cassette
  • Philips Heartstart HS1 training elektroden, pads, cassette

Philips HS1 TRAINER kindercassette

125,00 Incl. BTW (Excl. BTW 103,31)

  • Philips Heartstart HS1 kindercassette
  • Herbruikbare zelfklevende kinderelektroden
  • Meerdere malen te gebruiken
  • Alleen voor trainingsdoeleinden
  • Geschikt voor de HS1 AED trainer

Philips HS1 TRAINER kindercassette met elektroden

Philips HS1 trainer kindercassette wordt rechtstreeks aangesloten op de Philips Heartstart HS1 trainer. Deze elektroden zijn voor trainings- en demonstratiedoeleinden voor kinderreanimatie. Als deze speciale niet-klinische elektroden in de HeartStart HS1 trainer worden geplaatst, kan de defibrillator geen schok toedienen. De oefenmodus geactiveerd, zodat de gebruiker een van de acht noodscenario’s kan uitvoeren. De gesproken instructies van de defibrillator omvatten reanimatiebegeleiding.

Inhoud verpakking:

  • Philips Heartstart HS1 kindercassette
  • Een paar herbruikbare zelfklevende elektroden
  • Gids voor het plaatsen van de elektroden voor gebruik met de oefenpop
  • Geïllustreerde instructies voor het installeren van de cartridge

Advies AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een HS1 TRAINER kindercassette kopen om scenario’s te trainen met een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid. Of bent u geen professionele AED-bediener? Dan is het een zeer goede keuze om hier jaarlijks mee te trainen.

AED kopen met hulp?

U gaat een AED trainer of een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Philips HS1 trainer kindercassette met kinderelektroden. Terug naar AED overzicht.

Extra informatie Philips HS1 TRAINER kindercassette

Merk Philips
Soort artikel Training elektroden
EAN 7434630038004

Artikelen Philips HS1 TRAINER kindercassette

AED merk Philips Heartstart HS1 en FRX AED

Philips

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart HS1 PHILIPS HS1 / FRX […]