• Heartsine 350P trainingselektroden
  • Heartsine 350P trainingselektroden

Heartsine TRAINER cassette

61,50 Incl. BTW (Excl. BTW 50,83)

  • Heartsine trainer cassette
  • Herbruikbare zelfklevende kinderelektroden
  • Meerdere malen te gebruiken
  • Alleen voor trainingsdoeleinden
  • Geschikt voor de 350P, 360P en 500P trainer

Heartsine TRAINER cassette met elektroden

Heartsine trainer cassette wordt rechtstreeks aangesloten op één van Heartsine trainers. Dit kan zowel de 350P, 360P als 500P trainer zijn. Deze elektroden zijn voor trainings- en demonstratiedoeleinden voor reanimatie. De oefenelektroden kunnen meerdere malen worden gebruikt. Wanneer de elektroden niet meer goed plakken hoeft u enkel en alleen de oefen elektroden te vervangen. Deze kunt u middels klittenband aan de cassette bevestigen.

Inhoud verpakking:

  • Heartsine trainer elektroden

Advies AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Heartsine trainer elektroden kopen om scenario’s te trainen met een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid. Of bent u geen professionele AED-bediener? Dan is het een zeer goede keuze om hier jaarlijks mee te trainen.

AED kopen met hulp?

U gaat een AED trainer of een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Heartsine trainer elektroden. Terug naar AED overzicht.

Extra informatie Heartsine TRAINER cassette

Merk Heartsine
Soort artikel Training elektroden
EAN 7434645224294

Artikelen Heartsine TRAINER cassette

AED kopen: AED merk Heartsine samaritan 500P

Heartsine

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u in ieder geval over de […]