• Defibtech lifeline view aed trainer kopen
 • Defibtech lifeline view aed trainer kopen

Defibtech Lifeline View Trainer

700,00 Incl. BTW (Excl. BTW 578,51)

 • Alleen als halfautomaat te gebruiken
 • Gewild bij cursist en opleider
 • Veel extra accessoires
 • Super gebruikersvriendelijk door interactief scherm
 • Zes trainingsscenario’s
Offerte op maat

Defibtech Lifeline View trainer

De Defibtech Lifeline View trainer is om bekend te raken met de Defibtech Lifeline View AED. Door te oefenen weet de AED bediener hoe de AED werkt. Hierdoor bent u beter voorbereid wanneer een naaste een hartstilstand heeft. Het is verstandig om de AED trainer in te zetten bij een BHV cursus. Hierdoor wordt er jaarlijks met de Defibtech Lifeline geoefend. Deze AED trainer wordt gebruikt om cursisten te laten omgaan met de functies en werking van een echte Defibtech Lifeline View AED. Door middel van speciaal geprogrammeerde trainingssoftware kunnen diverse reanimatiescenario’s worden geoefend. (Een SD kaart is overbodig). Door middel van de afstandsbediening kan de AED-instructeur eenvoudig de scenario’s oproepen. Het is mogelijk om met één afstandsbediening maximaal 4 AED trainers in een klas te bedienen.

De Defibtech Lifeline View trainer bestaat uit:

 • Zes trainingsscenario's
 • Stevige behuizing (kan tegen een stootje)
 • De AED-Trainer is voorgeprogrammeerd met trainingssoftware (kaart overbodig)
 • Rode draagtas voor Defibtech trainer
 • AED trainingselektroden voor volwassenen
 • Set vervangingsplakkers voor volwassenen
 • AED kindertrainingselektroden
 • Oplaadbare trainingsbatterij + oplader
 • Afstandsbediening
 • Gebruikershandleiding

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast de Defibtech Lifeline View trainer verkopen wij ook de Defibtech Lifeline trainer.

AED trainer kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Defibtech Lifeline View trainer. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline View Trainer

Merk(en) Defibtech
Soort artikel AED trainer
EAN 7423626922915

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline View Trainer

Artikelen Defibtech Lifeline View Trainer

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

De AED-trainer; Welk trainingsapparaat kiest u? | Tips Ontdek de cruciale rol van de AED trainer in het onderwijzen van levensreddende technieken. Of u nu een professionele hulpverlener bent, een bedrijfseigenaar, of simpelweg iemand die voorbereid wil zijn op noodsituaties; de AED trainer is een onmisbaar instrument in uw arsenaal

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel