Aanbieding!
 • Zoll Plus kopen. De AED voor: bedrijf, buurt en vereniging!
 • AED zoll plus + elektroden
 • AED zoll plus + schoudertas kopen
 • AED zoll plus binnenzijde
 • Zoll Plus kopen. De AED voor: bedrijf, buurt en vereniging!
 • AED zoll plus + elektroden
 • AED zoll plus + schoudertas kopen
 • AED zoll plus binnenzijde

Zoll Plus AED

(15 klantbeoordelingen)

1.200,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.100,92)

 • Verkrijgbaar als half- en volautomaat
 • AED beschikt over Reanimatie feedback
 • Ideaal voor niet-professional en leek
 • Populair bij: bedrijven, buurt en industrie
 • SKU/EAN: 20100000102011160
 • 7 jaar

  7 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 5 jaar

  5 jaar

  Levensduur batterij
 • 5 jaar

  5 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Zoll AED Plus

Zoll AED Plus kopen, maar waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Zoll, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. Dus als u de Zoll Plus kopen wilt, dan weet u zeker dat de Zoll AED aan de wetgeving voldoet. Ook in 2024! De AED Plus beschikt over reanimatiefeedback en is ideaal voor de niet professional.

Inhoud verpakking

 • Zoll plus AED
 • CPR Elektroden
 • Batterij
 • Draagtas
 • Safeset

Het merk Zoll

Het AED merk Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle Zoll AED's zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien. Naast de Zoll plus is ook de Zoll 3 AED te verkrijgen bij AEDmaster.

Zoll plus als vol- of halfautomaat kopen

De Zoll AED Plus kopen? Deze is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend.

Zoll AED Plus halfautomaat

De Zoll AED Plus halfautomaat is ontworpen is om bij een hartstilstand snel en eenvoudig levensreddende elektroshocks toe te dienen. Het apparaat begeleidt hulpverleners stap voor stap met duidelijke instructies en feedback om effectief en veilig te reanimeren. Het wordt veel gebruikt in bedrijven, openbare ruimtes en thuis voor noodsituaties.

Zoll AED Plus volautomaat

Een Zoll Plus AED volautomaat is een geavanceerde automatische externe defibrillator die volledig automatisch werkt bij een hartstilstand. Het apparaat detecteert zelfstandig hartritmestoornissen en levert indien nodig automatisch elektroshocks om het hartritme te herstellen. Deze volledig geautomatiseerde functie maakt het gebruik eenvoudiger voor hulpverleners, omdat het apparaat alle stappen uitvoert zonder handmatige tussenkomst. Het is geschikt voor noodgevallen in diverse omgevingen.

De grootste verschillen tussen de Zoll AED Plus half- en volautomaat

 • Bediening: De halfautomaat vereist dat de hulpverlener handmatig een schokknop indrukt om de elektroshock toe te dienen, terwijl de volautomaat dit automatisch doet zonder tussenkomst van de hulpverlener.
 • Autonomie: De volautomaat werkt volledig automatisch, terwijl de halfautomaat de hulpverlener begeleidt met instructies maar handmatige acties vereist.
 • Gebruiksgemak: De volautomaat biedt mogelijk meer gebruiksgemak omdat het alle stappen automatisch uitvoert, terwijl de halfautomaat actieve betrokkenheid van de hulpverlener vereist.

Wat is Real CPR help technologie?

Real CPR help technologie ondersteunt bij reanimatie. CPR, of cardiopulmonale reanimatie, is een gemakkelijk te leren eerste hulp techniek. Bij de Zoll AED's ontvang je feedback over de diepte en het tempo. Dit maakt deze AED uniek. De meeste apparaten geven enkel feedback over het tempo van de borstcompressies.

De stappen voor het reanimeren met defibrillator

 1. Zoek en haal de Zoll AED Plus op. Om kritieke minuten te besparen, is het beste als de AED locatie bekend is. Dus meld u AED aan bij HartslagNu.
 2. Zorg ervoor dat de patiënt droog is en dat de AED vrij is van stof en water.
 3. Schakel de AED in (zie led lampjes) en controleer de batterij en elektroden (cpr d padz).
 4. Bereid de borst van de patiënt voor en bevestig de twee elektroden .
 5. Dien de schok toe, indien geadviseerd.

Advies AEDmaster

Voor AED koopadvies ben je bij ons aan het goede adres. Een passende AED kopen is cruciaal en daarom selecteren wij enkel AED merken die aan de strengste eisen voldoen. Zo garanderen we een optimale prestatie en lange levensduur van elke AED. Zoek je een AED voor een bedrijf, vereniging of buurt? Ben je geen professionele gebruiker? De Zoll Plus AED is een uitstekende keuze. Wil je meer AED informatie of een AED offerte ontvangen? We staan voor je klaar. Bekijk alle AED merken in ons assortiment.

AED kopen met hulp?

Sta je op het punt om een AED te kopen, maar weet je niet welke te kiezen? Maak dan gebruik van onze handige AED offerte tool. Deze tool helpt je in een paar stappen naar de juiste keuze. Weet je al welke AED je wilt? Dan ben je binnen 30 seconden klaar. Twijfel je nog? Onze uitgebreide offerte tool maakt een volledige situatieschets, zodat we je de perfecte AED of AED pakket kunnen aanbevelen, zoals de Zoll AED Plus.

Lees meer

Extra informatie Zoll Plus AED

Merk(en) Zoll
Jaarlijkse Kosten (10j) € 135 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 5 jaar
Garantietermijn 7 jaar
Houdbaarheid elektroden 5 jaar
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; knipperende led-lampjes
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset
AED Compatibiliteit Zoll Plus batterij, Zoll Plus CPRD elektroden, Zoll Plus elektroden, Zoll Plus kinderelektroden

Lees meer

Klant beoordelingen Zoll Plus AED

4.87

Gebaseerd op 15 reviews

5 steren
13 reviews
4 steren
2 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Zeer tevreden met AED

 2. 5

  De Zoll Plus AED heeft tijdens mijn tests bij AEDmaster consistent hoge prestaties geleverd. De reanimatie feedback is van onschatbare waarde, vooral voor diegenen die niet vaak met een AED werken. Het helpt de gebruiker om effectieve borstcompressies te geven. De lange levensduur van de elektroden en batterij betekent ook minder onderhoud en zorgen op de lange termijn. Tip: Voor openbare instellingen en VVE's is dit apparaat een must-have. Overweeg regelmatige trainingssessies om ervoor te zorgen dat iedereen vertrouwd is met het apparaat.

 3. 5

  Fijn eenvoudig apparaat met lage kosten.

 4. 5

  AED is geweldig doordat er een reanimatie feedback op zit. Erg zinvol. Voor deze prijs is het echt een goede koop

 5. 5

  aed doet wat ie moet doen. In onderhoud is deze aed laag. Snel geleverd tegen een mooie prijs

 6. 4

  Prima en overzichtelijke AED zonder al te veel extra kosten. Prijs is prima

 7. 5

  Aed geeft duidelijk heldere instructie. Reanimatie feedback werkt perfect

 8. 5

  Overzichtelijke AED die erg prettig is in gebruik. De houdbaarheid van accu en elektroden is mooi lang!

 9. 5

  Fijne compacte en vooral overzichtelijke and. Makkelijk en doeltreffend in gebruik.

 10. 5

  Goed apparaat met juiste functies. Ook qua prijs erg prettig

 11. 5

  Prima apparaat, feedback is echt heel hulpvol.

 12. 5

  Geweldige reanimatie feedback op deze AED. Qua jaarkosten ook voordelig

 13. 4

  Voor onze sportvereniging gekocht. Gedegen informatie gehad waarom ik het beste dit apparaat kon kopen. Ook goed dat de onderhoudskosten laag zijn

 14. 5

  top

 15. 5

  De AED van Zoll Plus is naar verhouding het meest voordelig als het om het onderhoud van de AED gaat. Dit komt door de levensduur van de batterij en de aanschafkosten van de elektroden. U wilt een AED kopen, dan is de AED van Zoll een zeer goede keuze. De AED is zowel in een half- als vol automaat te verkrijgen.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Zoll Plus AED

Video Zoll Plus AED

Video Zoll plus aed

Artikelen Zoll Plus AED

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL

AED subsidie, is dat mogelijk? Subsidieregeling AED; wat houdt het precies in en kan u gratis een AED krijgen? U kan subsidie bij uw gemeente aanvragen als u een AED koopt en deze in de zogenaamde ”witte vlek valt. Er zijn twee verschillende soorten subsidies. De eenmalige en de structurele

Handleiding Zoll Plus AED Heeft u een probleem met uw Zoll Plus AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op,

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED
Welkom op onze uitgebreide pagina over bloeddruk, een cruciale factor in hartgezondheid en algemeen welzijn. Of u nu zorgen heeft over hoge bloeddruk, geïnteresseerd bent in preventieve maatregelen, of simpelweg meer wilt weten over het belang van een gezonde bloeddruk; u bent hier aan het juiste adres. Laat ons u

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel