• Zoll 3 AED kopen
 • Zoll 3 AED + elektroden voor reanimatie
 • Zoll 3 cpr elektroden
 • Safeset voor AED inzet
 • Zoll 3 AED batterij
 • Zoll 3 AED kopen
 • Zoll 3 AED + elektroden voor reanimatie
 • Zoll 3 cpr elektroden
 • Safeset voor AED inzet
 • Zoll 3 AED batterij

Zoll 3 AED

(3 klantbeoordelingen)

1.900,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.743,12)

 • Verkrijgbaar als half- en volautomaat
 • Zeer snelle hartritmeanalyse (binnen 5 seconden schok toedienen)
 • Universele elektroden (ook kind) en reanimatie feedback
 • WIFI verbinding mogelijk
 • Populair bij: hulpverleners, bedrijven, scholen en overheid.
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 5 jaar

  5 jaar

  Levensduur batterij
 • 5 jaar

  5 jaar

  Vervangings- termijn elektroden

Zoll 3 AED

Zoll 3 AED kopen, waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Zoll, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. De CE markering geldt in heel Europa. Dus als u de AED van Zoll wilt, dan weet u zeker dat deze aan de AED wetgeving voldoet. Ook in 2023!

Inhoud verpakking Zoll 3

 • Zoll 3 AED
 • Batterij
 • Elektroden
 • Safeset

Specificaties Zoll 3 AED

Met een kleurenscherm onderscheidt deze AED zich van andere apparaten. Daarnaast is de AED voorzien van een speciale kinderknop zodat eenvoudig kan worden overgeschakeld. Het apparaat regelt het verder zelf. Het aanschaffen van extra kinderelektroden is niet nodig.  Met de realtime reanimatie feedback wordt altijd de juiste reanimatie gegeven aan het slachtoffer. Wordt de borstcompressie niet diep genoeg ingezet dan geeft de Zoll 3 dit aan. De AED heeft geen tot weinig onderhoud nodig.

Reanimatie feedback

De Zoll 3 is één van de weinige AED’s die de hulpverlener van reanimatie feedback voorziet. De betekenis van reanimatie feedback bij een AED is; De hulpverlener zo goed mogelijk begeleiden tijdens de reanimatie, waardoor het eenvoudiger is om het aanbevolen tempo en de diepte van de borstcompressie te bereiken, tijdens de hartmassage. Deze informatie wordt vanuit de AED gegeven.

Het merk Zoll

Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien. Naast de Zoll 3 AED is ook de Zoll Plus te verkrijgen bij AEDmaster.

Advies van AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een AED kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is de Zoll 3 een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Zoll Plus. Terug naar AED overzicht.

Extra informatie Zoll 3 AED

Merk Zoll
Kosten per jaar €152,- aanschaf + onderhoud gerekend over 10 jaar
Keurmerk FDA, CE
Fabrieksgarantie 7 jaar
Levensduur batterij 5 jaar
Houdbaarheid elektroden 5 jaar
Water- en stofbestendig Ja (IP55 waarde)
Tweetalige AED Nee
Inzet bij kinderen Ja
LCD scherm Ja
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset

Klant beoordelingen Zoll 3 AED

 1. 5

  Zeer goede AED met scherm, waardoor de ondersteuning voor de AED bediener maximaal is.

 2. 5

  Top AED! Voor onze Fysiopraktijk deze AED aangeschaft waar ook kinderen komen. Deze aed is ook geschikt voor kinderen zonder aparte elektroden.

 3. 5

  Super uitgebreide AED. Het scherm werkt echt perfect. De feedback die erop zit is erg prettig in gebruik

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Veelgestelde vragen Zoll 3 AED

Artikelen Zoll 3 AED

AED merk Zoll met Zol Plus en Zoll 3

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL AED is een draagbare defibrillator […]

Handleiding AED Zoll 3

Handleiding Zoll 3 AED

Handleiding Zoll 3 AED Heeft u een probleem met uw Zoll 3 AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag […]

Verschil half en volautomatische AED

Een vol- of halfautomatische AED?

Kiest u een vol- of halfautomatische AED? Een vol- of halfautomatische AED? Wat is het verschil en waarom zijn er twee soorten AED’s? Om het nog ingewikkelder te maken zijn er ook AED’s waar gewoon maar één versie van is. In dit artikel proberen wij zo goed mogelijk antwoord te geven op bovenstaande vragen. Met […]

Video Zoll 3 AED

Gebruiksvideo Zoll 3 AED