• Zoll 3 trainer AED
  • Zoll 3 trainer AED

Zoll 3 Trainer

625,00 Incl. BTW (Excl. BTW 516,53)

  • Trainer als half- & volautomaat te gebruiken
  • Met kinderknop
  • Meerdere scenario’s
  • Inclusief elektroden
  • Batterij +100 trainingsuren
Offerte op maat

Zoll 3 AED trainer

De Zoll 3 trainer is een overzichtelijk en eenvoudig te bedienen apparaat en voorzien van een afstandsbediening. Hierdoor kunnen de training scenario's eenvoudig doorlopen worden. Elk scenario kan makkelijk worden gepauzeerd, terug- of verder gespoeld worden. Waardoor de AED instructeur eenvoudig extra informatie kan geven tijdens de cursus.

De Zoll 3 trainer wordt geleverd met:

  • Trainingskabel voor de CPR Uni-padz®-elektroden van de ZOLL AED 3 Trainer (voor ten minste 100 oefensessies)
  • Gels/afdekfolie voor de Uni-padz-elektroden van de ZOLL AED 3 Trainer (voor ten minste 50 oefensessies)
  • Vier D-cel batterijen (ongeveer 100 trainingsuren)
  • Trainingselektroden

Het merk Zoll

Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien. Naast de Zoll 3 trainer is ook de Zoll Plus trainer te verkrijgen bij AEDmaster.

AED trainer kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Zoll 3 trainer. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Zoll 3 Trainer

Merk(en) Zoll
Soort artikel AED trainer
EAN 7423624055004

Lees meer

Klant beoordelingen Zoll 3 Trainer

Artikelen Zoll 3 Trainer

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL

De AED-trainer; Welk trainingsapparaat kiest u? | Tips Ontdek de cruciale rol van de AED trainer in het onderwijzen van levensreddende technieken. Of u nu een professionele hulpverlener bent, een bedrijfseigenaar, of simpelweg iemand die voorbereid wil zijn op noodsituaties; de AED trainer is een onmisbaar instrument in uw arsenaal

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel