• Lifepak 1000 AED kopen
 • Lifepak 1000 AED elektroden volwassene
 • Lifepak 1000 AED kopen
 • Lifepak 1000 AED elektroden volwassene

Lifepak 1000 AED (+ ECG)

2.925,00 Incl. BTW (Excl. BTW 2.683,49)

 • De AED is een halfautomaat
 • Zeer geschikt voor de professional
 • Manual override mogelijk
 • ECG weergave
 • Populair bij: medisch personeel, olie- en gasindustrie, op cruiseschepen
 • 5 jaar

  5 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 5 jaar

  5 jaar

  Levensduur batterij
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Lifepak 1000 AED (+ ECG)

De AED Lifepak 1000 van Physio Control is 2023 Proof en geeft zowel gesproken als visuele instructies. Beschikt daarnaast over vele andere functionaliteiten. Hieronder staat alle gerelateerde informatie die betrekking heeft op deze AED.

Inhoud verpakking

 • Physio Lifepak 1000 AED
 • Halfautomaat
 • Elektroden
 • Batterij unit
 • Met ECG weergave

Physio Control Lifepak 1000 als halfautomaat kopen

De Lifepak 1000 is enkel te verkrijgen als halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Dus wilt u de AED van Physio Control kopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Lifepak 1000 van Physio Control

Het AED merk Physio Control is op 14 februari 1955 opgericht door Dr. Karl William. Hij was toen werkzaam als Cardioloog. Naast AED’s ontwikkelen ze ook apparatuur voor de medische wereld. Alle AED’s beschikken over het FDA keurmerk en de CE Markering. De AED merken die Physio Control voert zijn de Lifepak 1000. De Lifepak 1000 AED is ook met een ECG functie te verkrijgen en is geschikt voor de meer ervaren AED bediener. De Lifepak CR-2  AED is een zogenoemde 3e generatie AED en is uitgerust met Wifi, 3G of USB. Hierdoor kan de AED eenvoudig vanaf een centrale plek worgen gemonitord en is het beschermd tegen diefstal.

Advies van AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een AED kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is de Lifepak 1000 + (ECG) AED een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Lifepak 1000 (+ ECG).

Lees meer

Extra informatie Lifepak 1000 AED (+ ECG)

Merk(en) PHYSIO Control
Jaarlijkse Kosten (10j) € 317 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 5 jaar
Garantietermijn 5 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Soort AED Halfautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset
EAN 7423641477438

Lees meer

Klant beoordelingen Lifepak 1000 AED (+ ECG)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lifepak 1000 AED (+ ECG)” te beoordelen
Lees meer

Veelgestelde vragen Lifepak 1000 AED (+ ECG)

Video Lifepak 1000 AED (+ ECG)

Video Physio Control Lifepak 1000 AED

Artikelen Lifepak 1000 AED (+ ECG)

AED merk Physio Control Wat is het AED merk Physio Control en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Physio Control artikelen Physio Control Lifepak CR2 Elektroden Lifepak

Handleiding Lifepak 1000 AED Heeft u een probleem met uw Lifepak 1000 AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op,

AED recyclen? Ontvang korting op nieuwe AED AED recyclen, kan dat? Zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? Deze twee vragen gaan wij voor u in dit artikel beantwoorden. Elk product kent, naast een economische levensduur ook een gebruikslevensduur. Voor een AED ligt de gebruiksduur tussen de 8

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel