• Heartsine 360P AED kopen
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Safeset
 • AED + Stickerset
 • Heartsine 360P AED kopen
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Safeset
 • AED + Stickerset

HeartSine 360P AED

(5 klantbeoordelingen)

1.090,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.000,00)

 • De AED is een volautomaat
 • Ideaal om thuis te gebruiken
 • Hoogwaardige AED: scherpe prijs
 • Zeer makkelijk mee te nemen
 • Populair bij: vakantiehuisje, particulieren en afgelegen plaatsen
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 4 jaar

  4 jaar

  Levensduur batterij
 • 4 jaar

  4 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Heartsine 360P kopen, waarom deze AED? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Heartsine, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. De CE markering geldt in heel Europa. Dus als u de AED kopen wilt, dan weet u zeker dat deze aan de AED wetgeving voldoet. Ook in 2023!

Heartsine 360P vol-automaat

De Heartsine Sam 360P is enkel alleen als vol-automaat te verkrijgen. Dat houdt in dat de AED, na het juist aanbrengen van de elektroden, zelfstandig een schok toedient. Daarom is deze AED zeer geschikt om in te zetten op plaatsen waar weinig tot geen getrainde AED bedieners zijn. Denk bijvoorbeeld aan een pretpark of een openbare voorziening. Daarnaast voorziet de AED u niet van reanimatie feedback. Dit is wel het geval bij de Heartsine 500P.

Inhoud verpakking

 • Heartsine 360P volautomaat
 • Batterij
 • Elektroden
 • Draagtas
 • Safeset
 • Set met stickers

Advies van AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED's, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Heartsine 360P kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is deze AED een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een  AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de; Heartsine 360P. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie HeartSine 360P AED

Merk(en) Heartsine
Jaarlijkse Kosten (10j) € 139 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 4 jaar
Soort AED Volautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; knipperende led-lampjes
IP waarde AED 56
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset
EAN 7423632835872

Lees meer

Klant beoordelingen HeartSine 360P AED

4.40

Gebaseerd op 5 reviews

5 steren
2 reviews
4 steren
3 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 4

  De HeartSine 360P AED is een compact wonder dat ik bij AEDmaster heb mogen testen. Ondanks zijn bescheiden formaat biedt het apparaat krachtige prestaties en is het ideaal voor kleinere ruimtes of voor transport. De draagbaarheid maakt het een uitstekende keuze voor evenementen of reizen. Tip: Voor vakantiehuizen, auto's of afgelegen locaties is dit apparaat een uitstekende keuze. Zorg ervoor dat u het apparaat regelmatig controleert, vooral als het niet vaak wordt gebruikt, om de optimale werking te garanderen.

 2. 4

  Goede volautomaat. We hadden hiermee getraind bij ons bedrijf en was er eenvoudig. Mooie ronde vorm.

 3. 4

  Fijne volautomaat. Lekker makkelijk in gebruik. AED werd snel geleverd.

 4. 5

  Super AED

 5. 5

  De AED's van Heartsine zijn dan misschien minder bekend, maar de AED is de enige AED met een IP waarde van 55. Dat houdt in dat deze AED het beste tegen het Nederlandse weer kan. Dus wij bevelen deze AED zeker aan! Tevens in het bezit van de belangrijkste keurmerken.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen HeartSine 360P AED

Video HeartSine 360P AED

Gebruiksvideo Heartsine 360P AED

Artikelen HeartSine 360P AED

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u

Handleiding Heartsine 360P AED Heeft u een probleem met uw Heartsine 360P AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op,

Het kiezen tussen een volautomatische of halfautomatische AED brengt vragen met zich mee. Wat precies maakt deze twee typen defibrillators verschillend, en waarom bestaat er onderscheid? Voor eenieder die zich in het doolhof van AED-opties bevindt, bieden wij helderheid. Of u nu getraind bent in het gebruik van een AED

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel