Aanbieding!
 • Heartsine 350P AED kopen
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Stickerset
 • AED + Safeset
 • Heartsine 350P AED kopen
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • AED + Stickerset
 • AED + Safeset

Heartsine 350P AED

(14 klantbeoordelingen)

995,00 Incl. BTW (Excl. BTW 912,84)

 • AED kopen als halfautomaat
 • Hoogste waterdichtheid van alle AED’s
 • Betaalbare FDA gecertificeerde AED
 • De meest verkochte AED van Heartsine
 • Populair bij: sportverenigingen, sauna’s en zwembaden
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 4 jaar

  4 jaar

  Levensduur batterij
 • 4 jaar

  4 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Heartsine Samaritan 350P AED: kwaliteit, betaalbaarheid en veiligheid

De Heartsine Samaritan 350P AED kopen? Dit is het paradepaardje van Heartsine. Deze 350P AED staat voor een uitstekende combinatie van hoogwaardige technologie en betaalbaarheid. Wat het nog aantrekkelijker maakt, is de hoogste IP-waarde onder alle AED's, wat de optimale keuze maakt voor omgevingen bij of rond water en bij evenementen. Voeg daarbij een exclusief voordeel: na elke inzet worden zowel de elektroden als de batterij vergoed.

Tijdelijke actie (loopt tot 30 juni 2024)

Wij hebben een unieke samenwerking met de twee grootste platformen van Nederland en bij een unieke samenwerking hoort een uniek aanbod. Althans dat vinden wij.

Wordt geleverd inclusief

 • Heartsine 350P AED (halfautomaat)
 • Padpak (elektroden en batterij in 1)
 • Set met stickers
 • Softcase
 • Safeset

Fabrieksgarantie en vervangingstermijn

 • Fabrieksgarantie AED: 8 jaar
 • Vervangingstermijn elektroden: 4 jaar
 • Houdbaarheid batterij: 4 jaar

Waarom de Heartsine Samaritan 350P AED kopen?

Kies vandaag nog voor de Heartsine Samaritan 350P AED. Voor optimale zekerheid en veiligheid, telkens wanneer u het nodig heeft.
 • Betrouwbaarheid: Heartsine 350P, de meest verkochte AED van Heartsine, heeft zijn betrouwbaarheid in de praktijk bewezen.
 • Hoogwaardige Technologie: Uitgerust met de nieuwste technologieën, levert deze AED topkwaliteit levensreddende assistentie.
 • Betaalbaarheid: Ondanks de hoogstaande kwaliteit, is de Heartsine Samaritan 350P AED zeer betaalbaar.
 • Hoogste IP-waarde: Met de hoogste IP-waarde van alle AED's, is het bijzonder geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden of bij wateractiviteiten.
 • Vergoeding: Een uniek voordeel van deze AED is dat zowel de elektroden als de batterij worden vergoed na inzet.

HeartSine: Het verhaal achter het AED merk

Het begon in de jaren '60 met Professor John Anderson. Hij ontwierp een draagbare defibrillator voor het Royal Victoria Ziekenhuis, waardoor hij de basis zette voor het AED merk Heartsine. In 1991, met de expertise opgedaan, richtte Anderson het AED merk Heartsine op. In 2001 werd de eerste Heartsine Samaritan AED ontwikkeld en in 2004 werd deze openbaar beschikbaar. De Heartsine 350P is de meest verkochte AED.

Heartsine Samaritan 360P AED

Een volautomatische versie van onze bestseller, de 360P AED doet alles voor u. Na het aanbrengen van de pads analyseert het apparaat de hartslag van de patiënt en, indien nodig, levert het automatisch een schok. Dit biedt een extra veiligheidsniveau, vooral in stressvolle noodsituaties.

Heartsine Samaritan 500P AED

De 500P AED is onze meest geavanceerde defibrillator. Dit komt dus door de ingebouwde CPR-adviesfunctie, die feedback geeft over de effectiviteit van de borstcompressies. Deze hoogtechnologische AED zorgt ervoor dat u de best mogelijke zorg biedt in een noodsituatie.

Padpak (elektroden en batterij in 1)

Het PadPak is een onmisbare accessoire voor de Heartsine Samaritan 350P AED. Voor volwassenen wordt de standaard PadPak gebruikt, terwijl voor kinderen de kinder-PadPak wordt geïnstalleerd. Met deze aanpasbare opties kan je snel en effectief schakelen tussen kinderen en volwassenen.

Heartsine 350P Trainer

De Heartsine 350P Trainer is de perfecte tool om realistische trainingen te geven in het gebruik van de Heartsine Samaritan 350P AED. Deze trainer simuleert nauwkeurig de werking en functies van de echte AED, maar geeft geen daadwerkelijke schok af. Hierdoor kunnen cursisten veilig en effectief leren hoe ze de AED moeten bedienen in noodsituaties.

AED pakket

Met het Heartsine Samaritan 350P AED-pakket haalt u alles in huis om snel en effectief te reageren bij een noodgeval. Wij hebben o.a. binnen-, buiten, en flexibele pakketten. Alle pakketten zijn compleet, voordelig en afgestemd op een specifieke situatie. Dus koop je voor het eerst een AED? Kies dan voor een AED pakket. Bij AEDmaster hebben we een Heartsine AED die bij elke behoefte past. Kies de AED die het beste bij u past en zorg voor veiligheid en gemoedsrust.

Kies dan één van de  AED pakketten:

Kenmerken en termen die van toepassing zijn op de 350P AED

Hieronder een korte toelichting van de meest voorkomende kenmerken en termen die van toepassing zijn op een AED.

Half- of volautomaat

De Heartsine 350P is een halfautomaat. Het verschil tussen een vol- en halfautomatische AED ligt in de mate van automatisering bij het toedienen van een schok. Een volautomatische AED neemt het volledige proces op zich, terwijl een halfautomatische AED vereist dat de hulpverlener handmatig een schok toedient. Beide typen AED's zijn effectief bij reanimatie, maar de keuze hangt af van gebruikersvaardigheden en specifieke situaties waarin ze worden gebruikt.

IP waarde

De IP-waarde (Ingress Protection) is een classificatiesysteem dat aangeeft in hoeverre een elektronisch apparaat, zoals een AED, beschermd is tegen stof en water. De Heartsine Samaritan 350P AED heeft een IP waarde van 56. Dit betekent dat het apparaat uitstekend bestand is tegen vochtige omgevingen en zelfs geschikt is voor gebruik op of rond water, evenals op evenementen.

FDA keurmerk

De Heartsine Samaritan 350P AED is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Dit keurmerk bevestigt dat het apparaat voldoet aan de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen die door de FDA zijn vastgesteld. Het verkrijgen van het FDA-keurmerk is een belangrijke erkenning van de betrouwbaarheid en effectiviteit van de AED. Je kan er dus op vertrouwen dat deze AED voldoet aan de hoogste normen voor medische apparatuur.

Advies AEDmaster

Voor AED koopadvies ben je bij ons aan het goede adres. Een passende AED kopen is cruciaal en daarom selecteren wij enkel AED merken die aan de strengste eisen voldoen. Hierdoor garanderen we een optimale prestatie en lange levensduur van elke AED.

AED informatie

Zoek je een AED voor een bedrijf, vereniging of buurt? Ben je geen professionele gebruiker? Dan is de Heartsine samaritan 350P AED is een uitstekende keuze. Wil je meer AED informatie of een AED offerte ontvangen? We staan voor je klaar. Bekijk alle AED merken in ons assortiment.

Onze configurator helpt je bij de AED keuze?

Twijfel je? Gebruik dan onze handige AED offerte tool. Deze tool helpt je in een paar stappen naar de juiste keuze. Weet je al welke AED je wilt? Dan ben je binnen 30 seconden klaar. Twijfel je nog? Onze uitgebreide offerte tool maakt een volledige situatieschets, zodat we je de perfecte AED of AED pakket kunnen aanbevelen, zoals de 350P AED.

Lees meer

Extra informatie Heartsine 350P AED

Merk(en) Heartsine
Jaarlijkse Kosten (10j) € 129 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 4 jaar
Soort AED Halfautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; knipperende led-lampjes
IP waarde AED 56
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset
EAN 7423625011009

Lees meer

Klant beoordelingen Heartsine 350P AED

4.71

Gebaseerd op 14 reviews

5 steren
10 reviews
4 steren
4 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Tijdens mijn tijd als AEDtester bij AEDmaster heb ik de Heartsine 350P AED uitgebreid getest. Wat direct opvalt, is de indrukwekkende waterdichtheid. Dit maakt het een ideale keuze voor locaties zoals zwembaden, sauna's of zelfs buitenevenementen waar het weer een factor kan zijn. De prijs-kwaliteitverhouding is ook opmerkelijk, waardoor het een toegankelijke optie is voor veel organisaties. Tip: Voor locaties met een hoger risico op vocht, zoals zwembaden, is het raadzaam om regelmatige checks uit te voeren om de optimale werking van de AED te garanderen.

 2. 5

  Eenvoudige maar doeltreffende aed. Overzichtelijk en duidelijk. Prijstechnisch erg gunstig en de info volledig van verkopen

 3. 4

  Fraaie ronde AED met een zeer hoge IP waarde, prima voor onze autowasstraat

 4. 5

  Overzichtelijk aed met duidelijke instructies

 5. 5

  Mooi kleine vormgegeven aed. Doet wat ie moet doen.

 6. 5

  Super mooi klein aed. Erg handig in gebruikt. Begeleiding is ook erg prettig

 7. 4

  Compact en een hoge IP-waarde. Ideaal voor onze sportschool (met zwembad/sauna)

 8. 4

  Mooi overzichtelijke AED. In het begin beetje lastig om open te krijgen. Specificaties zijn erg goed!

 9. 5

  Kleine aed en ideaal voor ons om mee te nemen in de auto.

 10. 4

  Prima AED. Deze aangeschaft omdat we hier ook mee getraind hebben. Prijs is gewoon goed. Verder geen poespas

 11. 5

  Fraaie ronde vorm. AED doet wat ie moet doen. De onderhoudskosten zijn relatief laag

 12. 5

  Mooie compacte AED. Snelle levering door dit bedrijf.

 13. 5

  Bedankt voor de goede service

 14. 5

  top aed

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Heartsine 350P AED

Video Heartsine 350P AED

Video Heartsine 350P AED

Artikelen Heartsine 350P AED

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u

Handleiding Heartsine 350P AED Heeft u een probleem met uw Heartsine 350P AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op,

Volgens het onderzoek van The Insight Partners werd de wereldwijde markt voor defibrillatoren in 2021 geschat op ruim 10 miljard euro en zal deze naar verwachting in 2028 bijna 15 miljard euro bedragen, met een jaarlijks groeipercentage van 5,1% tussen 2021 en 2028.

Automatische Externe Defibrillator AED is een afkorting voor Automatische Externe Defibrillator. De functie van de AED is het herstellen van het hartritme bij een hartstilstand. Dit gebeurt met een draagbaar (extern) apparaat. Dit apparaat wordt zowel bij volwassenen als bij kinderen gebruikt. Om het hartritme succesvol te herstellen is ”tijd”

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

AED aanschaffen? Praktische tips. U wilt een AED aanschaffen, maar met welke zaken moet u precies rekening mee houden? Om deze vraag te beantwoorden zijn hieronder een aantal vragen opgesteld. Vervolgens hebben wij alle vragen van een toelichting voorzien, zodat u weet welke AED het beste bij u of uw

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel