Aanbieding!
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Defibtech Lifeline AED achterzijde
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech Lifeline AED elektroden
 • Defibtech safeset
 • AED Defibtech Lifeline Kopen
 • Defibtech Lifeline AED achterzijde
 • Defibtech Lifeline AED accu
 • Defibtech Lifeline AED elektroden
 • Defibtech safeset

Defibtech Lifeline AED

(12 klantbeoordelingen)

1.350,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.238,53)

 • AED kopen als half- of volautomaat
 • Best verkochte AED van Defibtech
 • Verbeterde oplaadtijd en zelftest
 • Optioneel: specifieke kinderelektroden
 • Populair bij: opleiders, organisaties en buurten
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 7 jaar

  7 jaar

  Levensduur batterij
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.

AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

Defibtech Lifeline AED

Defibtech AED Lifeline kopen, waarom? Een belangrijke reden is dat het merk Defibtech over het juiste keurmerk beschikt. Dit is het FDA keurmerk. Dus wilt u een Defibtech Lifeline AED aanschaffen? Dan kan dit onbezorgd en heb je voor minimaal 10 jaar een uitstekende AED.

Inhoud verpakking

 • Defibtech Lifeline AED (keuze uit een half- of volautomaat)
 • Elektroden
 • Batterij unit
 • Safeset

Het merk Defibtech

Defibtech is een Amerikaans bedrijf dat, middels importeurs, over de hele wereld actief is. Ze zijn volledig gespecialiseerd in het maken van AED’s. Doordat er meer dan 375.000 AED’s zijn verkocht, kan er gesteld worden dat ze het meest verkochte merk zijn. Defibtech levert zowel aan de zakelijke markt als de overheid. Dat zegt veel over de betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze tweemaal een designprijs, één keer een exportprijs en een innovatieprijs gewonnen. Naast deze AED is er ook de Defibtech Lifeline View, het Defibtech Lifeline binnenpakket en het Defibtech Lifeline flexibel pakket.

Defibtech Lifeline vol- of halfautomaat

De AED van Defibtech is te verkrijgen in een defibtech lifeline volautomaat en een defibtech lifeline halfautomaat. Het grootste verschil in een half- en volautomatische AED is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een cursus te volgen, zodat u weet hoe u de externe defibrillator bij een hartstilstand moet gebruiken.

Voordelen FDA keurmerk

Wat is het voordeel van een FDA gecertificeerde AED? Het belangrijkste om te weten is dat elk FDA gecertificeerd apparaat uitvoerig getest wordt door de Amerikaanse overheid, alvorens het product op de markt komt. Hierdoor weet u zeker dat de Lifeline AED aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Tevens is de beschikbaarheid van losse onderdelen als; elektroden, batterijen en andere accessoires gewaarborgd.

Defibtech Lifeline Elektroden

Reanimatie speelt een cruciale rol in het redden van levens tijdens noodgevallen. Daarom is het van essentieel belang om te beschikken over betrouwbare en veilige elektroden, zoals de Defibtech Lifeline elektroden. Deze elektroden zijn compatibel met Defibtech Lifeline AED’s en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat u altijd op de juiste hulp kunt rekenen.

Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen

Defibtech Lifeline elektroden voor volwassenen zijn ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak en veiligheid, en zijn vooraf aangesloten op de AED, zodat ze onmiddellijk klaar zijn voor gebruik. Deze elektroden zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en hebben een duidelijke markering voor een juiste plaatsing, wat de kans op succesvolle reanimatie verhoogt.

Defibtech Lifeline kinderelektroden

Defibtech Lifeline kinderelektroden zijn specifiek ontworpen om de veiligheid en effectiviteit van reanimatie bij kinderen te garanderen. Deze elektroden hebben een kleiner formaat en een lagere energieafgifte, aangepast aan de behoeften van jongere patiënten. Ook deze kinderelektroden zijn vooraf aangesloten op de AED, wat een snelle en efficiënte reanimatie bevordert.

Advies AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is dit een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u weet niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Defibtech Lifeline AED. Terug naar AED overzicht.
Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline AED

Merk(en) Defibtech
Jaarlijkse Kosten (10j) € 173 (incl. aanschaf & onderhoud)
Garantietermijn 8 jaar
Levensduur batterij 7 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Nee
IP waarde AED 54
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset
Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline AED

 1. 5

  De Defibtech Lifeline AED is een toestel dat indruk op me heeft gemaakt tijdens mijn tests. Het combineert betrouwbaarheid met efficiëntie, wat je wilt in een noodsituatie. De verbeterde oplaadtijd betekent dat je minder tijd verspilt en meer tijd hebt om levens te redden. Wat ook opvalt, zijn de optionele kinderelektroden, wat het apparaat veelzijdig maakt voor verschillende leeftijdsgroepen. Tip: Als u zich in een omgeving bevindt met zowel volwassenen als kinderen, zoals scholen of speeltuinen, is het raadzaam om altijd een set kinderelektroden bij de hand te hebben.

 2. 5

  Fijne overzichtelijke AED en prima in gebruik. Herkenbaar door gele kleur

 3. 5

  Overzichtelijke handige aed. Wordt veel gebruikt door trainers.

 4. 5

  Super fijne aed. Mooi opvallend en geen poespas. Mooie prijs ook.

 5. 4

  Makkelijke en overzichtelijke AED. Super gebruiksvriendelijk. Elektroden gaan helaas maar 2 jaar mee maar batterij gaat 7 jaar mee

 6. 4

  Top aed. Mooi overzichtelijk. Vraag om de tweede generatie die is beter en verder ontwikkeld.

 7. 5

  Gewoon een prima AED. Vorige moest vervangen worden en nooit problemen mee gehad terwijl het apparaat enkele keren bij ons on het bedrijf is ingezet.

 8. 4

  Gedegen apparaat die al jarenlang bekend staat als een hele goede aed.

 9. 5

  Prima duidelijk apparaat! Gekocht omdat wij deze ook in de training hebben gebruikt. Alles lekker vlotjes afgehandeld

 10. 4

  Deze AED hebben we ook gebruikt tijdens onze training. Doet wat ie moet doen. Mooie opvallende gele kleur.

 11. 5

  Zeer tevreden over levering

 12. 5

  De Defibtech Lifeline AED is een zeer populaire AED in Nederland. Het AED merk is bekend en ze hebben daardoor een groot marktaandeel. De AED is betrouwbaar en voldoet aan de verwachting.

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline AED

Video Defibtech Lifeline AED

Video Defibtech Lifeline aed

Artikelen Defibtech Lifeline AED

Defibtech AED merk Lifeline en Lifeline view

Defibtech

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline Flexibelpakket Defibtech Lifeline Binnenpakket Defibtech Lifeline […]

Handleiding Defibtech Lifeline AED

Handleiding Defibtech Lifeline AED

Handleiding Defibtech Lifeline AED Heeft u een probleem met uw Defibtech Lifeline AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag […]

aed kopen bedrijf

AED kopen als bedrijf

Waarom een AED kopen als bedrijf? Waarom zou u als bedrijf een AED kopen? Hiervoor liggen verschillende redenen aan ten grondslag. De voornaamste is natuurlijk dat u het beste met uw medewerkers voor heeft en dat u wellicht uw steentje aan de buurt wilt bijdragen. De vraag is of er voor u als bedrijf  ook […]

Wat betekent AED (Automatische Externe Defibrillator)

Automatische Externe Defibrillator

Automatische Externe Defibrillator AED is een afkorting voor Automatische Externe Defibrillator. De functie van de AED is het herstellen van het hartritme bij een hartstilstand. Dit gebeurt met een draagbaar (extern) apparaat. Dit apparaat wordt zowel bij volwassenen als bij kinderen gebruikt. Om het hartritme succesvol te herstellen is ”tijd” van doorslaggevende betekenis. De ”eerste […]

AED verzekering bij Diefstal

AED verzekering

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal verzekering. Zoll Plus Binnenpakket Defibtech […]

Red levens met de beste AED van Nederland

AED | Check welke Defibrillator het beste bij u past⚕️

AED | Check eerst welke Defibrillator het beste bij u past Betrouwbaar, Gebruiksvriendelijk en Direct leverbaar Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is meer dan een apparaat; het is een levensredder in noodsituaties. Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een betrouwbare defibrillator. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige AED’s die u kunt vertrouwen. […]