• Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED voorzijde
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View AED accu
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED voorzijde
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View AED accu

Defibtech Lifeline View

(4 klantbeoordelingen)

1.600,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.467,89)

 • Verkrijgbaar als half- en volautomaat
 • LCD scherm
 • Zeer betrouwbaar en eenvoudig
 • Eenvoudig schakelen (NL-EN)
 • Populair bij: internationale bedrijven, praktijken en bouwbedrijven
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 4 jaar

  4 jaar

  Levensduur batterij
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.

AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

Defibtech Lifeline View AED

Waarom een Defibtech Lifeline View AED kopen? Deze AED onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke, interactieve display en de tweetaligheid. Het apparaat is FDA-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Kiest u voor de Lifeline View AED? Dan kiest u voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke AED voor de komende 10 jaar.

Inhoud verpakking

 • Defibtech Lifeline View AED (keuze uit vol- of halfautomaat)
 • Elektroden
 • Batterij unit
 • Safeset

Over Defibtech

Defibtech is een toonaangevend Amerikaans merk dat wereldwijd AED’s levert. Met de Lifeline View AED biedt Defibtech een unieke AED met een interactief scherm, waardoor het gebruik nog intuĂŻtiever wordt. Naast deze AED is er ook de Defibtech Lifeline, het Defibtech Lifeline view binnenpakket en het Defibtech Lifeline View buitenpakket.

Defibtech Lifeline View: vol- of halfautomaat

De Defibtech Lifeline View AED is beschikbaar in zowel een vol- als halfautomatische versie. Het verschil zit in het toedienen van de schok: bij de volautomatische versie gebeurt dit automatisch, bij de halfautomatische moet u zelf op de knop drukken. Met als voordeel dat het slachtoffer sneller de schok toegediend krijgt.

Voordelen van een FDA-gecertificeerde AED

Een FDA-gecertificeerde AED zoals de Lifeline View wordt streng getest, waardoor u zeker weet dat het apparaat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dit biedt extra zekerheid voor de gebruiker, gaat minimaal 10 jaar mee en de productie van onderdelen is gewaarborgd.

Defibtech Lifeline View Elektroden

De elektroden van de Defibtech Lifeline View AED zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor eenmalig gebruik. Ze zijn vooraf aangesloten en klaar voor gebruik, wat de kans op succesvolle reanimatie verhoogt.

Defibtech Lifeline View elektroden voor volwassenen

De volwassenenelektroden zijn speciaal ontworpen om een optimale schokafgifte te bieden. Ze zijn vooraf aangesloten, zodat u ze direct kunt gebruiken.

Defibtech Lifeline View kinderelektroden

De kinderelektroden zijn aangepast aan de fysiologische behoeften van kinderen. Ze hebben een lagere energieafgifte en zijn eveneens vooraf aangesloten voor direct gebruik.

Advies AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline Viewe AED kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is dit een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u weet niet precies welke? Maak dan gebruik van onze AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen? Kies dan voor uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Defibtech Lifeline View AED.
Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline View

Merk(en) Defibtech
Jaarlijkse Kosten (10j) € 213 (incl. aanschaf & onderhoud)
Garantietermijn 8 jaar
Levensduur batterij 4 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Meertaligheid AED Ja
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 54
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset
Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline View

 1. 4

  Als AEDtester bij AEDmaster heb ik de kans gekregen om de Defibtech Lifeline View AED grondig te evalueren. Dit apparaat staat bekend om zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het een van de meest toegankelijke AED’s op de markt is.

  Testresultaten: Tijdens de tests was ik bijzonder onder de indruk van het heldere LCD-scherm van de Lifeline View. Dit scherm biedt visuele instructies die de gebruiker stap voor stap door het reanimatieproces leiden, wat een enorme hulp kan zijn in stressvolle situaties. Het apparaat heeft ook een zelftestfunctie en een duidelijke statusindicator, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid.

  Toepassingen van het product: De Defibtech Lifeline View is ideaal voor openbare ruimtes zoals winkelcentra, luchthavens en scholen. Het LCD-scherm en de duidelijke audio-instructies maken het een uitstekende keuze voor omgevingen waar mensen met verschillende niveaus van medische training aanwezig kunnen zijn.

  Eindconclusie: De Defibtech Lifeline View AED is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke AED. Het apparaat combineert geavanceerde technologie met een intuĂŻtieve interface, waardoor het een van de meest toegankelijke en betrouwbare AED’s op de markt is. Als u een AED wilt die zowel geavanceerd als gebruiksvriendelijk is, dan is de Defibtech Lifeline View de juiste keuze voor u.

 2. 5

  WErkt prettig en mooi overzichtelijk. Het scherm is echt een geweldig hulpmiddel voor de niet geoefende hulpverlener

 3. 4

  Ideale AED met kleurenscherm. Ziet er fantastisch uit.

 4. 5

  Veel informatie ontvangen en veel kennis

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline View

Artikelen Defibtech Lifeline View

Defibtech AED merk Lifeline en Lifeline view

Defibtech

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline Flexibelpakket Defibtech Lifeline Binnenpakket Defibtech Lifeline […]

Handleiding Defibtech Lifeline View AED

Handleiding Defibtech Lifeline View AED

Handleiding Defibtech Lifeline View AED Heeft u een probleem met uw Defibtech Lifeline View AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen […]

Red levens met de beste AED van Nederland

AED | Check welke Defibrillator het beste bij u past⚕️

AED | Check eerst welke Defibrillator het beste bij u past Betrouwbaar, Gebruiksvriendelijk en Direct leverbaar Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is meer dan een apparaat; het is een levensredder in noodsituaties. Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een betrouwbare defibrillator. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige AED’s die u kunt vertrouwen. […]

Video Defibtech Lifeline View

Video Defibtech Lifeline view aed