• Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED voorzijde
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View AED accu
 • Defibtech Lifeline view AED. Voor bedrijf & buurt!
 • Defibtech Lifeline View AED voorzijde
 • Defibtech Lifeline View AED elektroden
 • Defibtech Lifeline View AED accu

Defibtech Lifeline View

(4 klantbeoordelingen)

1.600,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.467,89)

 • Verkrijgbaar als half- en volautomaat
 • LCD scherm
 • Zeer betrouwbaar en eenvoudig
 • Eenvoudig schakelen (NL-EN)
 • Populair bij: internationale bedrijven, praktijken en bouwbedrijven
 • 8 jaar

  8 jaar

  Fabrieks- garantie AED
 • 4 jaar

  4 jaar

  Levensduur batterij
 • 2 jaar

  2 jaar

  Vervangings- termijn elektroden
Offerte op maat

Defibtech Lifeline View AED

Waarom een Defibtech Lifeline View AED kopen? Deze AED onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke, interactieve display en de tweetaligheid. Het apparaat is FDA-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Kiest u voor de Lifeline View AED? Dan kiest u voor een betrouwbare en gebruiksvriendelijke AED voor de komende 10 jaar.

Inhoud verpakking

 • Defibtech Lifeline View AED (keuze uit vol- of halfautomaat)
 • Elektroden
 • Batterij unit
 • Safeset

Over Defibtech

Defibtech is een toonaangevend Amerikaans merk dat wereldwijd AED's levert. Met de Lifeline View AED biedt Defibtech een unieke AED met een interactief scherm, waardoor het gebruik nog intuĂŻtiever wordt. Naast deze AED is er ook de Defibtech Lifeline, het Defibtech Lifeline view binnenpakket en het Defibtech Lifeline View buitenpakket.

Defibtech Lifeline View: vol- of halfautomaat

De Defibtech Lifeline View AED is beschikbaar in zowel een vol- als halfautomatische versie. Het verschil zit in het toedienen van de schok: bij de volautomatische versie gebeurt dit automatisch, bij de halfautomatische moet u zelf op de knop drukken. Met als voordeel dat het slachtoffer sneller de schok toegediend krijgt.

Voordelen van een FDA-gecertificeerde AED

Een FDA-gecertificeerde AED zoals de Lifeline View wordt streng getest, waardoor u zeker weet dat het apparaat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dit biedt extra zekerheid voor de gebruiker, gaat minimaal 10 jaar mee en de productie van onderdelen is gewaarborgd.

Defibtech Lifeline View Elektroden

De elektroden van de Defibtech Lifeline View AED zijn van hoge kwaliteit en ontworpen voor eenmalig gebruik. Ze zijn vooraf aangesloten en klaar voor gebruik, wat de kans op succesvolle reanimatie verhoogt.

Defibtech Lifeline View elektroden voor volwassenen

De volwassenenelektroden zijn speciaal ontworpen om een optimale schokafgifte te bieden. Ze zijn vooraf aangesloten, zodat u ze direct kunt gebruiken.

Defibtech Lifeline View kinderelektroden

De kinderelektroden zijn aangepast aan de fysiologische behoeften van kinderen. Ze hebben een lagere energieafgifte en zijn eveneens vooraf aangesloten voor direct gebruik.

Advies AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u deze gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er kleine verschillen. Deze verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Defibtech Lifeline Viewe AED kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is dit een zeer goede keuze!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u weet niet precies welke? Maak dan gebruik van onze AED offerte tool. Met deze offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen? Kies dan voor uitgebreidere offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste defibrillator of het juiste pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld de Defibtech Lifeline View AED.

Lees meer

Extra informatie Defibtech Lifeline View

Merk(en) Defibtech
Jaarlijkse Kosten (10j) € 213 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Meertaligheid AED Ja
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 54
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel AED + Safeset

Lees meer

Klant beoordelingen Defibtech Lifeline View

4.50

Gebaseerd op 4 reviews

5 steren
2 reviews
4 steren
2 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 4

  Als AEDtester bij AEDmaster heb ik de kans gekregen om de Defibtech Lifeline View AED grondig te evalueren. Dit apparaat staat bekend om zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het een van de meest toegankelijke AED's op de markt is.

  Testresultaten: Tijdens de tests was ik bijzonder onder de indruk van het heldere LCD-scherm van de Lifeline View. Dit scherm biedt visuele instructies die de gebruiker stap voor stap door het reanimatieproces leiden, wat een enorme hulp kan zijn in stressvolle situaties. Het apparaat heeft ook een zelftestfunctie en een duidelijke statusindicator, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid.

  Toepassingen van het product: De Defibtech Lifeline View is ideaal voor openbare ruimtes zoals winkelcentra, luchthavens en scholen. Het LCD-scherm en de duidelijke audio-instructies maken het een uitstekende keuze voor omgevingen waar mensen met verschillende niveaus van medische training aanwezig kunnen zijn.

  Eindconclusie: De Defibtech Lifeline View AED is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke AED. Het apparaat combineert geavanceerde technologie met een intuĂŻtieve interface, waardoor het een van de meest toegankelijke en betrouwbare AED's op de markt is. Als u een AED wilt die zowel geavanceerd als gebruiksvriendelijk is, dan is de Defibtech Lifeline View de juiste keuze voor u.

 2. 5

  WErkt prettig en mooi overzichtelijk. Het scherm is echt een geweldig hulpmiddel voor de niet geoefende hulpverlener

 3. 4

  Ideale AED met kleurenscherm. Ziet er fantastisch uit.

 4. 5

  Veel informatie ontvangen en veel kennis

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Defibtech Lifeline View

Video Defibtech Lifeline View

Video Defibtech Lifeline view aed

Artikelen Defibtech Lifeline View

Handleiding Defibtech Lifeline View AED Heeft u een probleem met uw Defibtech Lifeline View AED? Of wilt u weten hoe u de elektroden of batterij moet vervangen? Dan is het handig om dit terug te lezen in de handleiding. Mocht u toch nog met vragen zitten? Neem dan contact met

AED merk Defibtech Wat is het AED merk Defibtech en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Defibtech artikelen. Defibtech View Buitenpakket Defibtech Lifeline elektroden Defibtech Lifeline

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel