Toont alle 8 resultaten

AED trainer

Een AED trainer wordt gebruikt om verschillende scenario’s te oefenen. Het is namelijk niet mogelijk om met een gewone AED realistisch te oefenen. Door de verschillende oefenscenario’s raakt u bekend met de AED en weet u wat u moet doen bij een hartstilstand. Met een AED trainer wordt het apparaat bedoeld waar op geoefend wordt en dus niet de instructeur. Elke AED die wij verkopen beschikt ook over een trainingsapparaat. Direct naar AED winkel.  Door COVID-19 is het helaas niet meer mogelijk om met de bekende groepsgrootte te oefenen bij een hartstilstand. Daarom schiet AEDmaster te hulp en stelt AED trainers kosteloos beschikbaar voor verenigingen en opleiders.

445,00 Incl. BTW 367,77 Excl. BTW
700,00 Incl. BTW 578,51 Excl. BTW
345,00 Incl. BTW 285,12 Excl. BTW
350,00 Incl. BTW 289,26 Excl. BTW
350,00 Incl. BTW 289,26 Excl. BTW
275,00 Incl. BTW 227,27 Excl. BTW
625,00 Incl. BTW 516,53 Excl. BTW
540,00 Incl. BTW 446,28 Excl. BTW

Gevolgen COVID 19

Iedereen wordt getroffen door COVID-19 en dit heeft grote gevolgen voor onze maatschappij. Op het moment zijn er meer besmettingen dan ooit. De kans dat een slachtoffer wordt gereanimeerd wordt steeds kleiner. Steeds meer mensen zijn thuis en bedrijven zijn dicht. Veel van deze bedrijven hebben hun AED's, helaas nog steeds, binnen hangen. Hierdoor zijn de AED's niet vrij toegankelijk en kunnen dus ook niet worden ingezet bij een hartstilstand. Daarnaast is de kans dat er geen AED bediener aanwezig is, omdat hij/zij thuis werkt. Dus er is een situatie ontstaan waarin de AED en AED bediener, in veel situaties, van elkaar gescheiden zijn. Daarnaast gaan mensen met hartklachten minder snel naar het ziekenhuis, simpelweg omdat er onvoldoende capaciteit is. Of gewoon omdat de angstig zijn om COVID-19 op te lopen, aangezien hartpatiënten tot de risicogroep behoren. Dit een zorgelijke ontwikkeling en daarom komt AEDmaster in actie!

AED trainer gratis gebruiken

AEDmaster stelt de AED trainer gratis beschikbaar voor alle verenigingen en opleiders in Nederland. De reden hiervan is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Iedereen moet zijn/haar steentje bijdragen, althans dat vinden wij. Daarom stellen wij AED trainers GRATIS beschikbaar. Hierdoor kunnen de cursussen, waarin de reanimatie en de AED centraal staan, gewoon doorgaan. Door de strengere regelgeving van het RIVM kunnen er nu niet zoveel mensen gebruikmaken van een AED trainer. Terwijl juist de AED bediener / burgerhulpverlener belangrijker is dan ooit.

Hoe krijg ik de AED trainer?

Hieronder staat beknopt omschreven hoe u gebruik kan maken van een AED trainer van AEDmaster. Wij proberen het proces zo eenvoudig mogelijk te houden. Als u nog vragen hebt, dan adviseren wij u contact met ons op te nemen. Dit kan zowel per mail als per telefoon.
 1. Wanneer heeft u AED trainer nodig?
 2. Wij melden u aan en inventariseren lesmateriaal.
 3. De AED trainer wordt verstuurd.
 4. U maakt de AED trainer zorgvuldig schoon.
 5. De AED trainer wordt naar AEDmaster verstuurd.

Hoe zit het met de gebruikskosten?

De kosten die wij in rekening brengen zijn de gebruikskosten van het lesmateriaal en de verzendkosten van de AED trainer. Daarnaast willen wij graag op uw website genoemd worden, middels een artikel. Zodat ook andere verenigingen en opleiders gebruik kunnen maken van ons aanbod. Hoe meer mensen het weten, hoe groter het bereik en des te groter de impact. Helpt u ons mee?

Richtlijnen AED cursus

Er is een protocol opgesteld door alle brancheverenigingen die BHV- EHBO-, reanimatie en veiligheidscursussen geven. Het doel van dit protocol is om veilig cursussen te geven binnen de richtlijnen van het RIVM. Hieronder de hoofdpunten in het kort:
 • Opleidingsinstituten zijn zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de richtlijnen RIVM.
 • De veiligheid van cursisten en personeel staat te allen tijde voorop.
 • De focus is gericht op hygiëne- en veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19.
 • Het maximale aantal deelnemers is afgestemd op de 1.5 meter afstand.
 • De tijdelijke reanimatierichtlijnen maken onderdeel uit van de lesinhoud.
 • Reanimatie handelingen en het aanleggen van verbanden worden niet op elkaar geoefend.
 • Bij klachten blijf je thuis.