AED scheepvaartpakket

Met het AED scheepvaartpakket bent u verzekerd van een AED die geschikt is voor op en rond het water. Deze AED pakketten zijn zowel voor de binnen- buiten- als zeevaart. Er is rekening gehouden met de bijzondere omstandigheden op een schip zoals; waterbestendigheid, meertaligheid, gebruikersgemak en onderhoud. AEDmaster en de Binnenvaartkrant hebben een unieke samenwerking waar u van kan profiteren. Gebruik de code: Schipper2022 en ontvang 20% korting.

Inhoud AED scheepvaartpakket

Wij bieden twee verschillende AED scheepvaartpakketten van twee verschillende merken aan. Waarom kiezen wij voor een Lifepak CR2 AED en een Heartsine 350P AED?  Beide AED’s hebben een zeer hoge IP waarde, beschikken over zowel het FDA- als CE keurmerk, meertalig zijn en zeer geschikt zijn voor de niet professional. Daarnaast is de Lifepak CR2 AED ook direct inzetbaar bij kinderreanimatie.

Lifepak scheepvaartpakket

2.225,00 Incl. BTW
AED : Lifepak CR2 AED
AED kast : Arky binnenkast
Opbergtas : Lifepak CR2 schoudertas
Houdbaarheid elektroden : 4 jaar
Levensduur batterij : 4 jaar
Kiss of Life : 10 beademingsmaskers 
Elektroden voor : Kind + Volwassenen
Voor geïnstalleerde talen : 2 (Nederlands + Engels)

heartsine scheepvaartpakket

1.680,00 Incl. BTW
AED : Heartsine 350P
AED kast : Arky binnenkast
Opbergtas : Softcase om AED
Houdbaarheid elektroden : 4 jaar
Levensduur batterij : 4 jaar
Kiss of Life : 10 beademingsmaskers 
Elektroden voor : Volwassenen
Voor geïnstalleerde taal : 1 (Nederlands of Engels)

Voor wie is het scheepvaartpakket?

AED inzet bij hartstilstand op schip

Het AED scheepvaarpakket is geschikt voor elke schip. Dus zoekt u een scheepvaartpakket voor uw; passagiersschip, binnenvaartschip of zeeschip, dan is dit AED pakket de beste keuze. Door de eenvoud in het gebruik, gecombineerd met het uitgebreide servicepakket bent u in staat om juist te handelen bij een noodgeval. Ook geschikt voor de onervaren AED bediener. Beide pakketten zijn, middels aparte kinderelektroden, geschikt voor kinderreanimatie.

Verschillen Lifepak en Heartsine AED

Elke AED heeft specifieke eigenschappen. Zo ook de Lifepak CR2 AED en Heartsine 350P AED. De grootste overeenkomst is dat beide AED’s of het FDA en CE keurmerk beschikken. Hierdoor voldoen ze aan de strengste eisen. Dit geldt voor zowel het binnen- als buitenland.

Meertaligheid AED

De Lifepak CR2 AED van Physio Control beschikt standaard over twee talen. U kan eenvoudig switchen tussen Nederlands en Engels. Dit is zeer gemakkelijk voor schepen met een internationale bemanning of passagiers. Op de 350P AED van Heartsine kan één taal worden geïnstalleerd. Wel heeft u de keuze uit een twintigtal talen.

IP waarde

De IP waarde geeft aan hoe stof- en waterbestendig de AED is. De Heartsine AED heeft een IP waarde van 56. Dit is de hoogste IP waarde van alle AED’s en is hierdoor zeer geschikt voor de scheepvaart. De IP waarde van de Lifepak AED is 55.

Ondersteuning tijdens reanimatie

Voor beide AED’s geldt dat ze tijdens de reanimatie u stapsgewijs door het hele proces loodsen met audio. Dat houdt in dat u instructies ontvangt middels een stem.

AED kast

Bij elk pakket wordt standaard een AED kast voor binnen geleverd, aangezien in de meeste gevallen de AED op een centrale plaats op het schip wordt geïnstalleerd. De AED kast is voorzien van een akoestisch alarm. Dit alarm gaat af bij het openen van de kast. U heeft de keuze uit een groene of witte kast. Liever een ophangbeugel i.p.v. een kast? Geen probleem, dit kunt u kosteloos wijzigen.

Elektroden en batterij

Plaatsen elektroden AED op schip

Bij de Lifepak AED zijn de elektroden en batterij losse accessoires. Bij de Heartsine AED is dit niet geval. De elektroden en de batterij zijn geïntegreerd. Dit heeft een aantal voordeel. Als de AED is ingezet krijgt u namelijk de batterij en de elektroden, door de gemeente, vergoed. Terwijl bij de Lifepak AED enkel de elektroden worden vergoed. Hierdoor zijn de gebruikskosten van de Heartsine AED vele malen lager. Zowel de batterij als elektroden gaan 4 jaar mee.

Kinderelektroden

Een groot voordeel van de Lifepak CR2 AED is dat deze direct geschikt is voor kinderreanimatie. U hoeft hier dus geen aparte kinderelektroden voor aan te schaffen. Terwijl u bij de Heartsine AED een aparte cassette moet bestellen.

Waarom kiest u voor AEDmaster?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

Alle feiten op een rij:

Wij zijn 100% onafhankelijk en dus niet merkafhankelijk.
Elke AED wordt gebruiksklaar geleverd, dus u hoeft niks te doen.
U ontvangt standaard 8 jaar garantie op elke AED.
Alle AED’s beschikken over het FDA en CE keurmerk.
Met onze laagsteprijsgarantie betaald u nooit teveel.
Achteraf betalen? Geen probleem!
Onze service is gratis.

Tot slot

Heeft u vragen, wilt u uw oude AED (automatische externe defibrillator), wilt u met ons sparren of een AED kopen? Neem dan contact met ons, want wij zijn er voor u!