AED scheepvaartpakket

Met het AED scheepvaartpakket bent u verzekerd van een AED die geschikt is voor op en rond het water. Deze AED pakketten zijn zowel voor de binnen- buiten- als zeevaart. Er is rekening gehouden met de bijzondere omstandigheden op een schip zoals; waterbestendigheid, meertaligheid, gebruikersgemak en onderhoud. AEDmaster en de Binnenvaartkrant hebben een unieke samenwerking waar u van kan profiteren. Gebruik de code: Schipper2022 en ontvang 20% korting.

Inhoudsopgave

AED kopen of AED scheepvaartpakket aanschaffen

Inhoud AED scheepvaartpakket

Wij bieden twee verschillende AED scheepvaartpakketten van twee verschillende merken aan. Waarom kiezen wij voor een Lifepak CR2 AED en een Heartsine 350P AED?  Beide AED’s hebben een zeer hoge IP waarde, beschikken over zowel het FDA- als CE keurmerk, meertalig zijn en zeer geschikt zijn voor de niet professional. Daarnaast is de Lifepak CR2 AED ook direct inzetbaar bij kinderreanimatie.

Lifepak scheepvaartpakket

AEDLifepak CR2 AED
Buitenkast AEDArky binnenkast
OpbergtasLifepak CR2 schoudertas
Houdbaarheid elektroden4 jaar
Houdbaarheid batterij4 jaar
Kiss of Life10 beademingsmaskers
Elektroden voorKind + Volwassenen
Voor geïnstalleerde talen 2 (Nederlands + Engels)

Heartsine scheepvaartpakket

AEDHeartsine 350P
Buitenkast AEDArky binnenkast
OpbergtasSoftcase om AED
Houdbaarheid elektroden4 jaar
Houdbaarheid batterij4 jaar
Kiss of Life10 beademingsmaskers
Elektroden voor Volwassenen
Voor geïnstalleerde taal1 (Nederlands of Engels)

Voor wie is het scheepvaartpakket?

Het AED scheepvaarpakket is geschikt voor elke schip. Dus zoekt u een scheepvaartpakket voor uw; passagiersschip, binnenvaartschip of zeeschip, dan is dit AED pakket de beste keuze. Door de eenvoud in het gebruik, gecombineerd met het uitgebreide servicepakket bent u in staat om juist te handelen bij een noodgeval. Ook geschikt voor de onervaren AED bediener. Beide pakketten zijn, middels aparte kinderelektroden, geschikt voor kinderreanimatie.

Verschillen Lifepak en Heartsine AED

Elke AED heeft specifieke eigenschappen. Zo ook de Lifepak CR2 AED en Heartsine 350P AED. De grootste overeenkomst is dat beide AED’s of het FDA en CE keurmerk beschikken. Hierdoor voldoen ze aan de strengste eisen. Dit geldt voor zowel het binnen- als buitenland.

Meertaligheid AED

De Lifepak CR2 AED van Physio Control beschikt standaard over twee talen. U kan eenvoudig switchen tussen Nederlands en Engels. Dit is zeer gemakkelijk voor schepen met een internationale bemanning of passagiers. Op de 350P AED van Heartsine kan één taal worden geïnstalleerd. Wel heeft u de keuze uit een twintigtal talen.

IP waarde

De IP waarde geeft aan hoe stof- en waterbestendig de AED is. De Heartsine AED heeft een IP waarde van 56. Dit is de hoogste IP waarde van alle AED’s en is hierdoor zeer geschikt voor de scheepvaart. De IP waarde van de Lifepak AED is 55.

Ondersteuning tijdens reanimatie

Voor beide AED’s geldt dat ze tijdens de reanimatie u stapsgewijs door het hele proces loodsen met audio. Dat houdt in dat u instructies ontvangt middels een stem.

AED kast

Bij elk pakket wordt standaard een AED kast van Arky geleverd. Arky is een van de AE merken waar wij zeer goede ervaringen mee hebben. Het betreft standaard een binnenkast. De voornaamste reden is dat in de meeste gevallen de AED op een centrale plaats op het schip wordt geïnstalleerd. Bij bijvoorbeeld de ingang, de kantine of de stuurhut. De AED kast is standaard voorzien van een akoestisch alarm en hoeft niet op het netstroom worden aangesloten. Dit alarm gaat af bij het openen van de kast. U heeft de keuze uit een groene of witte kast. Liever een ophangbeugel i.p.v. een kast? Geen probleem, dit kunt u kosteloos wijzigen.

Elektroden en batterij

Bij de Lifepak AED zijn de elektroden en batterij losse accessoires. Bij de Heartsine AED is dit niet geval. De elektroden en de batterij zijn geïntegreerd. Dit heeft een aantal voordeel. Als de AED is ingezet krijgt u namelijk de batterij en de elektroden, door de gemeente, vergoed. Terwijl bij de Lifepak AED enkel de elektroden worden vergoed. Hierdoor zijn de gebruikskosten van de Heartsine AED vele malen lager. Zowel de batterij als elektroden gaan 4 jaar mee.

Kinderelektroden

Een groot voordeel van de Lifepak CR2 AED is dat deze direct geschikt is voor kinderreanimatie. U hoeft hier dus geen aparte kinderelektroden voor aan te schaffen. Terwijl u bij de Heartsine AED een aparte cassette moet bestellen.

Wat mag u van ons verwachten?

AEDmaster staat voor het hartveiliger maken van Nederland. Door onze jarenlange ervaring in de veiligheidsbranche, weten wij als geen ander wat belangrijk is. Het belangrijkste bent u! U bent degene die misschien uw buurman, een collega of familielid kan redden bij een hartstilstand. De enige manier om u echt te helpen is door 100% onafhankelijk te zijn. Althans dat vinden wij.

AED in de buurt van VVE, Stad, dorp of kerk

Een AED in de buurt; maak je buurt hartveiliger en red levens Welkom op onze informatieve pagina over het cruciale belang van toegang tot een “AED in de buurt.” In situaties waarbij elke seconde telt, kan het verschil maken tussen leven en dood afhangen van de snelheid waarmee een Automatische

Lees verder »

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Lees verder »

AED Kosten

AED kosten; Wat kost een FDA gekeurde defibrillator? Wat kost een AED en met welke kosten moet u, de komende 10 jaar, rekening houden? Om het simpel te houden zijn de kosten in 3 categorieën gesplitst, namelijk; aanschafkosten, gebruikskosten en onderhoudskosten. Door de totale AED kosten te delen door de

Lees verder »

AED Merken

AED merken met FDA keurmerk De AED merken die AEDmaster aanbiedt zijn enkel A merken. Dat houdt in dat ze aan de aan de strengste eisen voldoen, over een FDA en CE keurmerk beschikken en zeer betrouwbaar zijn. Het grootste voordeel van een FDA gecertificeerde AED is dat er niet

Lees verder »

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel