• Zoll Plus AED flexibelpakket
 • Zoll plus AED kopen
 • Zoll plus AED tas
 • Zoll plus AED elektroden
 • Universele ophangbeugel kopen
 • AED pictogram
 • Safeset voor AED inzet
 • Zoll Plus AED flexibelpakket
 • Zoll plus AED kopen
 • Zoll plus AED tas
 • Zoll plus AED elektroden
 • Universele ophangbeugel kopen
 • AED pictogram
 • Safeset voor AED inzet

Zoll Plus Flexibelpakket

(9 klantbeoordelingen)

1.375,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.261,47)

 • Zoll plus AED (half- of volautomaat)
 • Met schoudertas en ophangbeugel
 • Accu en elektroden na 5 jaar vervangen
 • Optioneel met kinderelektroden
 • Incl. Pictogram en reanimatie set
 • IP 55

  IP 55

  Water en stof dichtheid AED
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.
AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?
Zoll Plus flexibelpakket kopen? De AED is de Zoll Plus en er is keuze uit een half- of volautomatische AED. De bijgeleverde tas draagt bij aan de mobiliteit. Door de IP waarde, de hoge mate van betrouwbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid is deze AED ideaal voor festivals en/of evenementen.

Inhoud Zoll Plus flexibelpakket

 • Zoll Plus AED (half- of volautomaat)
 • AED pictogram (voor binnenzijde raam)
 • Ophangbeugel
 • Elektroden
 • Accu
 • Safeset (Reanimatiekit)
 • Draagtas

Reanimatie feedback

De Zoll Plus AED is uitgerust met reanimatie feedback, maar wat betekent dat precies? De betekenis van reanimatie feedback bij een AED is; De hulpverlener zo goed mogelijk begeleiden tijdens de reanimatie, waardoor het eenvoudiger is om het aanbevolen tempo en de diepte van de borstcompressie te bereiken, tijdens de hartmassage. Deze informatie wordt vanuit de AED gegeven.

AED merk Zoll?

Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien.

Zoll Plus als vol- of halfautomaat

De AED, in het Zoll Plus flexibelpakket, is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Dus wilt u de AED van Zoll Plus kopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Advies AEDmaster

U wilt een AED kopen. Koop dan altijd een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een AED voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is het Zoll Plus flexibelpakket!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Zoll Plus flexibelpakket. Terug naar AED overzicht.
Lees meer

Extra informatie Zoll Plus Flexibelpakket

Merk(en) Zoll
Jaarlijkse Kosten (10j) € 135 (incl. aanschaf & onderhoud)
Garantietermijn 7 jaar
Levensduur batterij 5 jaar
Houdbaarheid elektroden 5 jaar
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Flexibelpakket
Lees meer

Klant beoordelingen Zoll Plus Flexibelpakket

 1. 5

  Algemene introductie: De Zoll AED Plus is een geavanceerd apparaat dat ik als AEDtester van AEDmaster grondig heb kunnen evalueren. Zoll heeft een reputatie opgebouwd voor innovatie, en dit pakket is daar een duidelijk voorbeeld van.
  Testresultaten: Wat dit apparaat onderscheidt, is de real-time feedback tijdens reanimatie. Tijdens de tests bleek deze functie van onschatbare waarde te zijn, omdat het helpt de effectiviteit van de reanimatie te verbeteren. De batterijduur is ook indrukwekkend.
  Toepassingen van het pakket: Gezien de geavanceerde functies is dit pakket bijzonder geschikt voor locaties waar personeel enige training heeft in het gebruik van AED’s, zoals medische faciliteiten of grote bedrijven.
  Eindconclusie: De Zoll AED Plus is een topkeuze voor diegenen die op zoek zijn naar geavanceerde functies en real-time feedback. Het is ideaal voor locaties met getraind personeel.

 2. 5

  Blij met de aanschaf van dit pakket. Alles in 1 keer compleet

 3. 5

  Fijne eenvoudige AED. Prijstechnisch en kwalitatief een goede aed.

 4. 5

  Fijne oprechte advies gekregen. AED is super! Goede prijs/ kwaliteitverhouding

 5. 4

  Klep is even een handigheidje om de AED open te krijgen. Verder een AED met een Plus voor de reanimatiefeedback. Super ding. De AED kan mooi aan de bijgeleverde haak worden opgehangen

 6. 5

  De AED hangt erg fraai bij onze receptie. De AED is gewoon goed. Wij hebben bij onze bhv training mee getraind en is erg eenvoudig in gebruik

 7. 5

  Goede voorlichting gehad. Top dat de kosten vrij laag liggen. De aed is met track trace snel geleverd

 8. 5

  Mooie nette AED, gemakkelijk in gebruik. Goede prijs voor dit pakket

 9. 4

  Onderhoudskosten zijn mooi laag van deze AED. Lekker snel geleverd. Helemaal goed

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Zoll Plus Flexibelpakket

Video Zoll Plus Flexibelpakket

Video Zoll plus aed

Artikelen Zoll Plus Flexibelpakket

AED merk Zoll met Zol Plus en Zoll 3

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL AED is een draagbare defibrillator […]

AED pakket buitenpakket, binnenpakket, buurtpakket, flexibelpakket

Het AED pakket van AEDmaster

AED pakket Het AED pakket van Philips, Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Physio Control. De reden dat wij deze pakketten aanbieden is om u zoveel mogelijk te ontlasten bij de keuze van een geschikt pakket. Alle pakketten zijn zo samengesteld dat u geen extra AED accessoires hoeft aan te schaffen. Hieronder staat omschreven waar […]

Symptomen hartaanval of hartstilstand

Wat te doen bij een hartaanval?

Wat wel en niet te doen bij een hartaanval? Stel u of iemand uit de buurt heeft een hartaanval. Hoe weet u dan of u een AED moet gebruiken? Wat moet u precies doen en hoe u een hartaanval herkent? In dit artikel staat alle basisinformatie over een hartaanval of een hartstilstand.  Bel 112 of […]

Red levens met de beste AED van Nederland

AED | Check welke Defibrillator het beste bij u past⚕️

AED | Check eerst welke Defibrillator het beste bij u past Betrouwbaar, Gebruiksvriendelijk en Direct leverbaar Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is meer dan een apparaat; het is een levensredder in noodsituaties. Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een betrouwbare defibrillator. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige AED’s die u kunt vertrouwen. […]