• Zoll Plus AED Binnenpakket
 • Zoll plus AED kopen
 • Zoll plus AED elektroden
 • Zoll plus AED tas
 • AED binnenkast van Arky
 • AED pictogram
 • Safeset voor AED inzet
 • Zoll Plus AED Binnenpakket
 • Zoll plus AED kopen
 • Zoll plus AED elektroden
 • Zoll plus AED tas
 • AED binnenkast van Arky
 • AED pictogram
 • Safeset voor AED inzet

Zoll Plus Binnenpakket

(11 klantbeoordelingen)

1.360,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.247,71)

 • Zoll plus AED (half- of volautomaat)
 • Arky metalen binnenkast met alarm
 • Accu en elektroden na 5 jaar vervangen
 • AED is zeer eenvoudig zelf te onderhouden
 • Incl. Reanimatiekit en AED-sticker
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 55

  IP 55

  Water en stof dichtheid AED
Offerte op maat

Het Zoll Plus binnenpakket is een compleet pakket dat speciaal is samengesteld voor binnen gebruik. U heeft de keuze uit een half- of volautomatische AED. De wandkast is uitgerust met een akoestische alarm en moet binnen worden opgehangen. Daarnaast wordt er gratis een draagtas bijgeleverd, zodat u de AED flexibel in kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan een klus op locatie of een evenement in de buurt.

Inhoud Zoll Plus binnenpakket

 • Zoll Plus AED Plus (half- of volautomaat)
 • AED pictogram (voor binnenzijde raam)
 • Elektroden voor Volwassenen
 • Safeset (Reanimatiekit)
 • Binnenkast
 • Draagtas

Reanimatie feedback

De Zoll Plus AED is uitgerust met reanimatie feedback, maar wat betekent dat precies? De betekenis van reanimatie feedback bij een AED is; De hulpverlener zo goed mogelijk begeleiden tijdens de reanimatie, waardoor het eenvoudiger is om het aanbevolen tempo en de diepte van de borstcompressie te bereiken, tijdens de hartmassage. Deze informatie wordt vanuit de AED gegeven.

AED merk Zoll?

Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien.

Zoll plus als vol- of halfautomaat

De AED, in het Zoll Plus binnenpakket, is te verkrijgen in een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Dus wilt u de AED van Zoll Plus kopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Advies AEDmaster

U wilt een AED kopen. Koop dan altijd een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED's, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een AED voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is het Zoll Plus binnenpakket!

AED kopen met hulp?

U gaat een >AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Zoll Plus binnenpakket. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Zoll Plus Binnenpakket

Merk(en) Zoll
Jaarlijkse Kosten (10j) € 135 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 5 jaar
Garantietermijn 7 jaar
Houdbaarheid elektroden 5 jaar
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; knipperende led-lampjes
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Binnenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm

Lees meer

Klant beoordelingen Zoll Plus Binnenpakket

4.64

Gebaseerd op 11 reviews

5 steren
7 reviews
4 steren
4 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Met veel geduld heeft Jeroen mij telefonisch te woord gestaan om een juiste keuze te maken. Het Zoll Plus Binnenpakket is zeer snel daarna geleverd. De AED bleek ook nog eens gebruiksklaar te worden afgeleverd. TOP.

 2. 5

  compleet pakket met alles erop en eraan. Prijs is netjes.

 3. 4

  Mooi compleet pakket. De aed is zeer prettig en eenvoudig in gebruik.

 4. 4

  Fijne AED. Je moet even door krijgen hoe de klep open moet maar verder helemaal prima.

 5. 5

  Voordelig in aanschaf voor deze top AED. Super ding. De kast is fraai en makkelijk op te hangen

 6. 5

  Betrouwbaar apparaat. Super degelijk en ik heb een goede voorlichting gehad

 7. 5

  Top dit pakket! Goed advies gehad.

 8. 4

  Snel geleverd. Goed advies welke aed het best geschikt voor ons is

 9. 4

  Snelle levering

 10. 5

  AED Zoll Plus is betrouwbaar

 11. 5

  Super snelle levering en compleet. Wat ik prettig vond is dat de AED al aangesloten is. Ook fijn dat er een safeset bij zit.

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Zoll Plus Binnenpakket

Video Zoll Plus Binnenpakket

Video Zoll plus aed

Artikelen Zoll Plus Binnenpakket

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL

AED pakket Het AED pakket van Philips, Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Physio Control. De reden dat wij deze pakketten aanbieden is om u zoveel mogelijk te ontlasten bij de keuze van een geschikt pakket. Alle pakketten zijn zo samengesteld dat u geen extra AED accessoires hoeft aan te

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Hoe is de AED dekking bij u in de buurt? Hoe staat met de AED dekking bij u in de buurt? Zijn er voldoende AED’s beschikbaar en wat is de dichtstbijzijnde AED bij u in de buurt? Om deze vragen te beantwoorden hebben wij de AED’s, per provincie, in kaart

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel