• Zoll 3 AED Buitenpakket
 • Zoll 3 AED + elektroden voor reanimatie
 • Zoll 3 AED startscherm
 • Zoll 3 defibrillator tas kopen
 • Aivia 200 AED buitenkast zonder pincode
 • AED pictogram
 • Zoll 3 cpr elektroden
 • Safeset voor AED inzet
 • Zoll 3 AED batterij
 • Zoll 3 AED Buitenpakket
 • Zoll 3 AED + elektroden voor reanimatie
 • Zoll 3 AED startscherm
 • Zoll 3 defibrillator tas kopen
 • Aivia 200 AED buitenkast zonder pincode
 • AED pictogram
 • Zoll 3 cpr elektroden
 • Safeset voor AED inzet
 • Zoll 3 AED batterij

Zoll 3 Buitenpakket

(3 klantbeoordelingen)

2.395,00 Incl. BTW (Excl. BTW 2.197,25)

 • Zoll 3 AED (half- of volautomaat)
 • Aivia 200 kast met thermosstaat en alarm
 • Met; Reanimatie feedback en verbinding via Wifi
 • De perfecte AED voor kinderreanimatie
 • Incl. Pictogram en reanimatie set
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 55

  IP 55

  Water en stof dichtheid AED
Speciale offerte Advies op maat of actieprijs aanvragen? Dien offerte in.

AED offerte formulier

AED offerte

Een AED offerte of een offerte voor iets anders. Om er zeker van te zijn dat de AED aansluit bij uw wensen hebben wij een aantal (korte) stappen die u kan doorlopen. Hierdoor zijn wij in staat om een aanbieding op maat te geven, met de garantie dat u de juiste AED voor de juiste situatie aanschaft!

Opties voor aanvragen offerte: *

AED offerte (max 30 sec)

U zoekt een: *
De verschillende AED merken
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
De AED keuze: *
Het gewenste AED pakket: *
Soort AED kast of ophangsysteem:
AED artikelen toevoegen:

AED offerte, snel (max 60 sec)

U vertegenwoordigt:
Voor wie is de aanvraag bestemd:
U zoekt een: *
Soort ophangsysteem:
Voerkeur AED merk(en):
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Het gewenste AED pakket:
Losse artikelen bijvoegen
U kunt uw voorkeur opgeven, maar dit is niet verplicht.
Eisen aan de AED:
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe wilt u de AED geschikt maken voor kinderen?
Welke talen moeten beschikbaar zijn?

AED offerte, redelijk snel (max 120 sec)

U vertegenwoordigt: *
Voor wie is de aanvraag bestemd? *
U zoekt een: *
Losse artikelen bijvoegen:
Meerdere keuzes mogelijk
Wat vindt u belangrijk? *
Meerdere keuzes mogelijk
Hoe groot is de kans dat u de AED gaat inzetten?
De locatie waar de AED komt te hangen. Hoe is deze gelegen?
Zijn er standaard veel mensen aanwezig?
Zijn er ook kinderen aanwezig?
Waar komt de AED te hangen (i.v.m. het soort wandkast)?
Waar wordt de AED hoogstwaarschijnlijk ingezet?
Waar binnen?
Waar buiten?

Het Zoll 3 buitenpakket is een compleet pakket dat speciaal is samengesteld voor buiten gebruik. U heeft de keuze uit een half- of volautomatische AED. De wandkast is uitgerust met een akoestische alarm, thermosstaat en moet buiten worden opgehangen. Daarnaast wordt er gratis een draagtas bijgeleverd, zodat u de AED ook flexibel in kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan een klus op locatie een evenement in de buurt. AED is geschikt voor kinderen.

Inhoud Zoll 3 buitenpakket

 • Zoll 3 AED keuze uit half- of volautomaat)
 • AIVIA 200 buitenkast
 • Gecombineerde CPR elektroden
 • Batterij
 • Safeset
 • Schoudertas

AED merk Zoll?

Zoll is producent van medische levensreddende producten met een hoogwaardige kwaliteit, waaronder AED’s. Ze zijn over de hele wereld gevestigd, en hebben ook een kantoor in Nederland. Dit komt de service ten goede. De medische instrumenten behoren al jaren lang tot trouwe partner van; ziekenhuizen, defensie en de publieke sector. Alle AED’s zijn zowel van een FDA als CE keurmerk voorzien.

Zoll 3 als vol- of halfautomaat

De AED, in het Zoll 3 buitenpakket, is te verkrijgen als een vol- en halfautomaat. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Dus wilt u de AED van Zoll 3 kopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Reanimatie feedback

De Zoll 3 AED is uitgerust met reanimatie feedback, maar wat betekent dat precies? De betekenis van reanimatie feedback bij een AED is; De hulpverlener zo goed mogelijk begeleiden tijdens de reanimatie, waardoor het eenvoudiger is om het aanbevolen tempo en de diepte van de borstcompressie te bereiken, tijdens de hartmassage. Deze informatie wordt vanuit de AED gegeven.

Welke soorten elektroden zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten elektroden. Helaas worden er (nog) geen elektroden als universele set verkocht. Dit zou het voor een ieder veel gemakkelijker maken. Elk AED merk heeft dus haar eigen elektroden.

AED elektroden voor volwassenen

Dit soort AED elektroden kan alleen worden gebruikt bij volwassenen. U koopt een AED standaard met een paar volwassenelektroden. Dit soort elektroden kunnen alleen worden gebruikt bij volwassenen. De kinderelektroden zijn geschikt voor kinderen tot 8 jaar of tot 25 kg en worden op de voor- en achterzijde van het lichaam geplaatst. Bij volwassenen is dit op de borst. Er zijn ook zogenaamde gecombineerde elektroden die zijn zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. U hoeft dus geen aparte elektroden aan te schaffen en daarbij hoeft u de elektroden bij een hartstilstand ook niet, als het om een kind gaat, om te wisselen. De CPR-D elektroden zijn voorzien van een CPR-sensor, waardoor er realtime reanimatiefeedback wordt gegeven tijdens de reanimatie. Deze ondersteuning is zeer waardevol en wordt aanbevolen door de Europese Reanimatie Raad.

Advies AEDmaster

U wilt een AED kopen. Koop dan altijd een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een AED voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is het Zoll 3 buitenpakket!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Zoll 3 buitenpakket. Terug naar AED overzicht.
Lees meer

Extra informatie Zoll 3 Buitenpakket

Merk(en) Zoll
Jaarlijkse Kosten (10j) € 213 (incl. aanschaf & onderhoud)
Garantietermijn 8 jaar
Levensduur batterij 5 jaar
Houdbaarheid elektroden 5 jaar
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Direct geschikt
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Buitenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
Lees meer

Klant beoordelingen Zoll 3 Buitenpakket

 1. 5

  Top pakket en zeer compleet. Ook handig om mee te nemen en de kinderknop maakt het apparaat zeer veelzijdig

 2. 5

  Super AED. Heel veel functies en goed interactief scherm. Kast moet wel worden aangesloten op stroom

 3. 5

  Top kast! Aed is ook erg goed. Telefonisch goed voorgelicht. Ze waren erg behulpzaam.

Een beoordeling toevoegen

Geef een reactie

Lees meer

Veelgestelde vragen Zoll 3 Buitenpakket

Video Zoll 3 Buitenpakket

Gebruiksvideo Zoll 3 AED

Artikelen Zoll 3 Buitenpakket

AED merk Zoll met Zol Plus en Zoll 3

Zoll

ZOLL AED’s: Modellen, Prijzen en Onderhoud Ontdek de wereld van ZOLL AED’s, waarin we de verschillende modellen, prijzen en onderhoud bespreken. Deze informerende pagina helpt je om een goede keuze te maken bij het kiezen van een ZOLL AED. Tips Zoll kopen Tips Wat is een ZOLL AED? Een ZOLL AED is een draagbare defibrillator […]

AED pakket buitenpakket, binnenpakket, buurtpakket, flexibelpakket

Het AED pakket van AEDmaster

AED pakket Het AED pakket van Philips, Zoll, Defibtech, Cardiac Science, Heartsine en Physio Control. De reden dat wij deze pakketten aanbieden is om u zoveel mogelijk te ontlasten bij de keuze van een geschikt pakket. Alle pakketten zijn zo samengesteld dat u geen extra AED accessoires hoeft aan te schaffen. Hieronder staat omschreven waar […]

Red levens met de beste AED van Nederland

AED | Check welke Defibrillator het beste bij u past⚕️

AED | Check eerst welke Defibrillator het beste bij u past Betrouwbaar, Gebruiksvriendelijk en Direct leverbaar Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is meer dan een apparaat; het is een levensredder in noodsituaties. Bij AEDmaster begrijpen we het belang van een betrouwbare defibrillator. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige AED’s die u kunt vertrouwen. […]

AED dekking in Nederland

AED dekking Nederland

AED dekkingsgraad Nederland De AED dekking in Nederland wordt steeds groter. Er is geen ander land in Europa waar zo’n groot AED netwerk is. Nederland is hier een echt een voorbeeld in. Wij zijn als geen ander in staat om in oplossingen te denken en daarom is dit ook zo’n succes. Echter zijn wij er […]