• Phillips Heartstart HS1 AED Buitenpakket
 • Aivia AED kast zonder pincode
 • Philips Heartstart HS1 AED elektroden
 • Philips HeartStart HS1 en FRx AED accu
 • Philips Heartstart HS1 AED draagtas
 • Safeset voor AED inzet
 • Phillips Heartstart HS1 AED Buitenpakket
 • Aivia AED kast zonder pincode
 • Philips Heartstart HS1 AED elektroden
 • Philips HeartStart HS1 en FRx AED accu
 • Philips Heartstart HS1 AED draagtas
 • Safeset voor AED inzet

Philips Heartstart HS1 Buitenpakket

(1 klantbeoordeling)

1.308,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.200,00)

 • Philips Heartstart HS1 AED (halfautomaat)
 • Aivia 200 buitenkast met thermostaat en alarm
 • Vervangingstermijn accu: 4 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Incl. beschermtas en safeset
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 21

  IP 21

  Water en stof dichtheid AED
Offerte op maat

Philips HS1 buitenpakket kopen, waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Philips, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. De CE markering geldt in heel Europa. Dus als u de AED (Philips Heartstart HS1) koopt, dan weet u zeker dat deze aan de AED wetgeving voldoet. Ook in 2023!

Inhoud Philips Heartstart HS1 Buitenpakket:

 • Philips Heartstart HS1
 • Aivia 200 buitenkast (zonder pincode)
 • Elektroden volwassene
 • HS1 batterij
 • Draagtas
 • Safeset

Het merk Philips

Philips is een veelzijdig technologiebedrijf die gericht is op het verbeteren van de levens van mensen door innovatie. De tak gezondheidszorg, van het bedrijf, genereert 42% van haar totale omzet. Daarnaast is Philips wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Het merk wordt veel gekozen door instanties, sportverenigingen en bedrijven. Verder worden de producten van Philips ook veel gebruikt in ziekenhuizen. Naast het Philips Heartstart HS1 buitenpakket verkopen wij ook het Philips Heartstart HS1 binnenpakket.

Heartstart HS1 AED (halfautomaat)

Het Philips Heartstart HS1 buitenpakket, is te verkrijgen als een halfautomatische AED. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Dus wilt u de AED van Philips kopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Vervangingstermijn batterij en elektroden

De batterij van de Philips HS1 AED gaat 4 jaar mee en kan tot 200 schokken afgeven. De elektroden moet om de 2 jaar vervangen worden. Dagelijks voert de Philips HS1 een uitgebreide zelftest uit, eventuele storingen of problemen geeft deze AED duidelijk auditief en visueel aan.

Aivia 200 buitenkast (zonder pincode)

Deze Aivia 200 buitenkast is een super stevige kast, zonder pincode. De AIVIA buitenkast is gemaakt van ABS en polycarbonaat en is goed vandalisme proofed. De kast beschermt tegen vocht en stof. Daarnaast houdt de ingebouwde warmteregelaar de temperatuur in de kast. Als het te warm wordt, springt automatisch de ventilator aan en als het koud is wordt de binnenkant van de kast verwarmd. De kast is voorzien van een dag- en nachtverlichting (LED) zodat het altijd goed zichtbaar is.

Advies AEDmaster

✔️ Koop een AED met FDA keurmerk. ✔️ Win advies in bij AEDmaster, dat loont altijd! ✔️ Zorg ervoor dat u een AED kiest die bij uw eigen situatie aansluit. ✔️ Meld de Heartstart HS1 AED aan bij HartslagNu en help zo uw buurt. ✔️ Plaats de AED op een centrale plek, zodat deze goed zichtbaar is. ✔️ Volg een AED cursus of laat deze opnemen in de jaarlijkse BHV training. ✔️ Ruil uw oude AED in en ontvang korting op het Heartstart HS1 buitenpakket ✔️ Zorg ervoor dat de defibrillator voldoende beschermd wordt tegen diefstal en het weer.

Lees meer

Extra informatie Philips Heartstart HS1 Buitenpakket

Merk(en) Philips
Jaarlijkse Kosten (10j) € 142 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Soort AED Halfautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Nee
IP waarde AED 21
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Buitenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
EAN 7434632717747

Lees meer

Klant beoordelingen Philips Heartstart HS1 Buitenpakket

5.00

Gebaseerd op 1 reviews

5 steren
1 reviews
4 steren
0 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Top service

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Philips Heartstart HS1 Buitenpakket

Video Philips Heartstart HS1 Buitenpakket

Video Philips heartstart HS1 AED

Artikelen Philips Heartstart HS1 Buitenpakket

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED kasten van Aivia De AED kasten van AIVIA zijn één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel