• Phillips Heartstart Frx AED Binnenpakket
 • Philips HeartStart FRx elektroden
 • Philips HeartStart FRx AED kopen
 • Philips HeartStart FRx AED + elektroden
 • Phillips Heartstart Frx AED Binnenpakket
 • Philips HeartStart FRx elektroden
 • Philips HeartStart FRx AED kopen
 • Philips HeartStart FRx AED + elektroden

Philips Heartstart FRX Binnenpakket

(8 klantbeoordelingen)

1.390,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.275,23)

 • Philips Heartstart FRX AED (halfautomaat)
 • Arky metalen binnenkast met alarm
 • Vervangingstermijn accu: 4 jaar
 • Houdbaarheid elektroden: 2 jaar
 • Incl. safeset en rode beschermtas
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 55

  IP 55

  Water en stof dichtheid AED
Offerte op maat

Philips Heartstart binnenpakket; ideaal voor sportverenigingen

Philips Heartstart binnenpakket FRx kopen, waarom? De belangrijkste reden is dat dat, het merk Philips, over de juiste keurmerken beschikt. Dit is het FDA keurmerk, gericht op Amerika en de CE markering. De CE markering geldt in heel Europa. Dus als u de AED (Heartstart FRX) kopen wilt, dan weet u zeker dat deze aan de AED wetgeving voldoet. Ook in 2024!

Inhoud Philips Heartstart Binnenpakket:

 • Philips Heartstart FRx AED
 • Smart II FRx elektroden
 • Rode beschermtas
 • Arky binnenkast
 • Handleiding
 • FRx batterij
 • Safeset

Heartstart FRX als halfautomaat kopen

De AED, van het Philips Heartstart binnenpakket, is te verkrijgen in een halfautomatische AED. Het grootste verschil in een vol- en halfautomaat is het moment wanneer de schok, aan het slachtoffer wordt toegediend. Bij de vol gebeurt dit automatisch en bij de halfautomaat moet de bediener de knop indrukken. Dus wilt u de AED van Philips kopen, dan is het handig om hier rekening mee te houden. Ongeacht wat uw keuze is, wij adviseren altijd een AED-cursus te volgen, zodat u bekend bent met de AED, die u koopt.

Het merk Philips

Philips is een veelzijdig technologiebedrijf die gericht is op het verbeteren van de levens van mensen door innovatie. De tak gezondheidszorg, van het bedrijf, genereert 42% van haar totale omzet. Daarnaast is Philips wereldwijd een van de meest verkochte en toonaangevende merken op het gebied van AED’s. Het merk wordt veel gekozen door instanties, sportverenigingen en bedrijven. Verder worden de producten van Philips ook veel gebruikt in ziekenhuizen. Naast het Philips Heartstart FRX binnenpakket verkopen wij ook de Philips Heartstart FRX AED als losse AED.

Advies van AEDmaster

Koop een AED die in de omgeving past waar u de AED gebruikt, dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is natuurlijk het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED’s, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Dan zijn de IP-waarde, de compactheid en de verschillende functies van een defibrillator de reden om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een AED kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u geen professionele AED-bediener? Dan is het Philips Heartstart binnenpakket een zeer goede keuze!

Lees meer

Extra informatie Philips Heartstart FRX Binnenpakket

Merk(en) Philips
Jaarlijkse Kosten (10j) € 165 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 2 jaar
Soort AED Halfautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Met kindersleutel
Visuele ondersteuning Ja; middels beeldscherm
IP waarde AED 55
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Binnenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm
EAN 7434624456401

Lees meer

Klant beoordelingen Philips Heartstart FRX Binnenpakket

4.75

Gebaseerd op 8 reviews

5 steren
6 reviews
4 steren
2 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  Onze bhv-trainer heeft deze AED aangeraden en met advies hebben wij deze aangeschaft. Voelt en ziet er degelijk uit. Met een soort van sleutel kan deze AED ook worden ingezet met kinderen. De levering ging super!

 2. 5

  AED pakket is goed gevuld met de juiste artikelen. De AED is van Philips dus erg goed (Komt goed uit de algemene testen

 3. 5

  Net meer kwaliteit dan de goedkopere versie. Deze is stof en water bestendiger. Prima service en snel geleverd

 4. 5

  Snelle eerlijke service. Prijs is goed!

 5. 4

  Fijne AED en is makkelijk in gebruik. De kast is echt fraai met een alarm.

 6. 5

  Super merk voor een AED. Deze AED is bij zeer veel hulpverleners bekend.

 7. 4

  Compleet pakket en zeer snel geleverd. In de kast staat het goed en netjes afgewerkt in ons pand.

 8. 5

  Super snelle levering, goed geholpen

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Philips Heartstart FRX Binnenpakket

Video Philips Heartstart FRX Binnenpakket

Artikelen Philips Heartstart FRX Binnenpakket

AED merk Philips De Philips AED. Wat is het AED merk en welke AED’s hebben ze? Welke voor-en nadelen heeft het merk? Wij geven hier u graag antwoord op. Onze conclusie vindt u aan het einde van dit artikel. Direct naar alle Philips artikelen. Philips HeartStart HS1 elektroden Philips Heartstart

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

AED verzekering U gaat een AED kopen, maar is deze dan verzekerd? Wanneer u een AED koopt is deze in de meeste gevallen verzekerd. Echter is de locatie waar u de AED bepalend voor het soort verzekering dat de AED dekt. Er wordt onderscheid gemaakt in de; inboedel- en opstal

AED recyclen? Ontvang korting op nieuwe AED AED recyclen, kan dat? Zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk? Deze twee vragen gaan wij voor u in dit artikel beantwoorden. Elk product kent, naast een economische levensduur ook een gebruikslevensduur. Voor een AED ligt de gebruiksduur tussen de 8

AED buurtpakket Het AED buurtpakket wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die een AED met de buurt aanschaffen om zo bij te dragen aan de landelijke AED dekking. Om u een handje te helpen heeft AEDmaster, samen met Philips, een uniek AED pakket samengesteld. U heeft de keuze

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel