• AED kopen: Heartsine 350P Buitenpakket AED kopen
 • AED + Stickerset
 • AED + Safeset
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • ARKY buitenkast
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine 350P AED kopen
 • AED kopen: Heartsine 350P Buitenpakket AED kopen
 • AED + Stickerset
 • AED + Safeset
 • Heartsine AED elektroden kopen
 • ARKY buitenkast
 • Heartsine AED beschermtas kopen
 • Heartsine 350P AED kopen

Heartsine 350P Buitenpakket

(7 klantbeoordelingen)

1.425,00 Incl. BTW (Excl. BTW 1.307,34)

 • Heartsine 350P AED (halfautomaat)
 • ARKY kunststof buitenkast met thermostaat
 • Accu en elektroden na 4 jaar vervangen
 • 1x PadPak / elektroden voor volwassene
 • Incl. Reanimatiekit en AED stickerpakket (5 stickers)
 • Slot

  Slot

  Cijferslot en trekzegel
 • Alarm

  Alarm

  Kast met akoestisch alarm
 • IP 56

  IP 56

  Water en stof- dichtheid AED
Offerte op maat

Heartsine 350P Buitenpakket

Een Heartsine 350P buitenpakket kopen, eenvoudig en compleet. Hierdoor hoeft u niet meer na te denken over welke AED artikelen u, naast de Heartsine 350P AED, moet kopen. Wel zo gemakkelijk! Bij AEDmaster kunt u kiezen uit een drietal verschillende AED pakketten. Namelijk een AED binnenpakket, een AED buitenpakket en een AED flexibel pakket. Het betreft hier een AED buitenpakket.

Inhoud Heartsine 350P buitenpakket:

 • Heartsine 350P AED (halfautomatisch)
 • ARKY kunststof buitenkast
 • 1x PadPak / elektroden voor volwassenen
 • AED stickerpakket (5 stickers)
 • Safeset (Reanimatiekit)
 • Softcase

Het merk Heartsine

Het AED merk Heartsine is in de zestiger jaren ontstaan en Professor John Anderson heeft hier een sleutel rol ingespeeld. Hij is destijds door het Royal Victoria Ziekenhuis benaderd om een mobiele defibrillator te ontwikkelen. Hierdoor was het voor het eerst mogelijk om een patiënt buiten het ziekenhuis te defibrilleren. Dit is tot op heden nog één van de grootste prestaties. De eerste echte AED is in 1981 in Noord-Ierland ontwikkelt. Pas in 1991 is het AED merk Heartsine, door John Anderson, opgericht. Hierbij ligt de expertise van de voorafgaande jaren ten grondslag. In 2001 was de eerste Heartsine Samaritan AED ontwikkeld en vanaf 2004 is deze ook voor het publiek toegankelijk en zodoende heeft AEDmaster het Heartsine 350P buitenpakket samengesteld. Geen pakket nodig? Dan is er ook een losse: Heartsine 350P is er ook de Heartsine 360P en de Heartsine 500P.

Advies van AEDmaster

Koop het Heartsine 350P buitenpakket, omdat die in de omgeving past waar u de AED gebruikt. Dat is het advies van AEDmaster. Doordat wij enkel AED merken in ons assortiment opnemen die aan onze strenge criteria eisen voldoen, weten wij zeker dat de AED haar primaire functie goed uitvoert. De primaire functie is het toedienen van een schok, zodat het hart van het slachtoffer weer op gang wordt gebracht. Natuurlijk zijn er, onder de AED's, kleine verschillen. Deze kleine verschillen zijn voornamelijk van toepassing op de professionele AED-bediener. Zoals bijvoorbeeld; de IP-waarde en de compactheid. Dat kan een reden zijn om een specifieke AED aan te schaffen. Wilt u een Heartsine 350P buitenpakket kopen voor een; bedrijf, vereniging, buurt of andere openbare gelegenheid en bent u een professionele AED-bediener? Dan is dit AED pakket een zeer goede keuze! Een losse AED kopen kan natuurlijk ook!

AED kopen met hulp?

U gaat een AED kopen, maar u niet precies welke? Dan adviseren wij u gebruik te maken van onze speciale AED offerte tool. Met deze AED offerte tool kunt u, vooraf, eenvoudig kiezen welke weg u wilt bewandelen. Dat houdt in dat als u precies weet welke AED u wilt aanschaffen u binnen 30 seconde klaar bent. Weet u niet precies welke AED u wilt kopen, dan kunt u gebruik maken van de uitgebreidere AED offerte tool. Er wordt een complete situatieschets gemaakt, waardoor wij u de juiste AED of het juiste AED pakket kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld het; Heartsine 350P buitenpakket. Terug naar AED overzicht.

Lees meer

Extra informatie Heartsine 350P Buitenpakket

Merk(en) Heartsine
Jaarlijkse Kosten (10j) € 129 (incl. aanschaf & onderhoud)
Levensduur batterij 4 jaar
Garantietermijn 8 jaar
Houdbaarheid elektroden 4 jaar
Soort AED Halfautomaat
Meertaligheid AED Nee
Kinderreanimatie Aparte kinderelektroden
Visuele ondersteuning Ja; knipperende led-lampjes
IP waarde AED 56
Keurmerk CE, FDA
Zelftest Ja
Soort artikel Buitenpakket
Beveiliging AED kast Akoestisch alarm, Cijferslot en trekzegel
EAN 7434635395317

Lees meer

Klant beoordelingen Heartsine 350P Buitenpakket

4.71

Gebaseerd op 7 reviews

5 steren
5 reviews
4 steren
2 reviews
3 steren
0 reviews
2 steren
0 reviews
1 ster
0 reviews
 1. 5

  De kast kan wel tot min 25 graden! Ideale bescherming voor een prima aed. Voldoet aan alle eisen.

 2. 5

  Mooie nette prijs. AED is goed en kast is echt super.

 3. 4

  Inhoud van het pakket is ruim voldoende . De AED heeft een mooie ronde vorm en is eenvoudig in de bediening. Doet wat ie moet doen.

 4. 5

  Kast is echt een aanrader. De aed doet wat ie moet doen. Erg eenvoudig in gebruik

 5. 4

  Fraaie kast bij deze AED gekregen. Lekker overzichtelijk apparaat en compact. Zelfs stickers en een veiligheidssetje erbij gekregen. Vrij snel geleverd

 6. 5

  Bedankt!

 7. 5

  zeer tevreden

Een beoordeling toevoegen
Lees meer

Veelgestelde vragen Heartsine 350P Buitenpakket

Video Heartsine 350P Buitenpakket

Video Heartsine 350P AED

Artikelen Heartsine 350P Buitenpakket

AED merk Heartsine Het AED merk Heartsine is één van de AED merken die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED’s zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED aanschaffen? Dan beschikt u

Volgens het onderzoek van The Insight Partners werd de wereldwijde markt voor defibrillatoren in 2021 geschat op ruim 10 miljard euro en zal deze naar verwachting in 2028 bijna 15 miljard euro bedragen, met een jaarlijks groeipercentage van 5,1% tussen 2021 en 2028.

AED kasten van Arky De AED wandkasten van Arky is één van de wandkasten die wij aanbieden. Wie zijn het? Welke AED wandkasten zijn er te verkrijgen? Wat zijn haar plus- en minpunten? Dit zijn de vragen waar wij antwoord op gaan geven. Oftewel gaat u een AED wandkast kopen?

Alles over AED’s – Automatische Externe Defibrillators Kies de expert en BESPAAR op service! De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een apparaat dat het hartritme analyseert en herstelt. Dit wordt bereikt middels het toedienen van een schok. Onze AED’s zijn; FDA gekeurd, gaan minimaal 10 jaar en kan iedereen bedienen.

Uw beste prijs claimen

AEDmaster doet er alles aan om u zo goed mogelijk te bedienen, want bij ons staat u centraal. Daarom begrijpen wij als geen ander dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken in AED land. Om u te helpen bieden wij verschillende opties om u als klant te mogen verwelkomen. Dus claim uw beste prijs of kies voor een AED offerte op maat. In alle gevallen helpen wij u graag!

Zo claimt u de beste prijs:

AED offerte op maat?

Weet u niet precies welke AED u zoekt en heeft u hulp nodig, maar wilt u ook de beste prijs? 
» Direct een offerte opvragen

Uw offerte aanvraag heeft nog geen producten.

Terug naar de winkel